Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2280, 20

В Мукачеві п"яний водій зніс електроопору

Вчора, 15 жовтня, 57-річний мукачівець, рухаючись по вул. Сорочій на автомобілі «ВАЗ 21099», не впорався з керуванням та врізався у стовп.

На Виноградівщині мікроавтобус влетів у електроопору - загинула місцева жителька

У групі ФБ "Транспортні послуги - Виноградів" повідомляють про ДТП зі смертельними наслідками.

У Дубовому нетверезий водій насмерть збив людину

Учора, 14 жовтня, до чергової частини Дубівського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що в селі Нересниця Тячівського району, неподалік місцевої АЗС, сталася ДТП з потерпілими.

У Міжгір’ї через ревнощі чоловік забив до смерті свого знайомого

Учора, 14 жовтня, ввечері в Міжгірське відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено у непритомному стані людину, яка померла під час надання їй медичної допомоги.

Поліцейські затримали телефонного шахрая, який затероризував закарпатців

Поліцейські Ужгорода затримали жителя Сумщини, який виманив у пенсіонерів   близько 600 тисяч гривень.

Автобус у Мукачеві спалив місцевий юнак

Поліція встановила особу, причетну до загорання автобуса в Мукачеві. Правоохоронці з’ясували, що 12-річний хлопчик, граючись із запальничкою, підпалив автобус. За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження, призначені необхідні експертизи.

Берегівські поліцейські розшукали чоловіків, які побили місцеву жительку

Спеціалісти Берегівського відділу поліції встановили осіб нападників на жительку райцентру та відкрили за фактом злочину кримінальне провадження

За умисне вбивство ужгородця засуджено до 9 років ув’язнення

В судовому засіданні прокурором доведено, що в серпні минулого року, обвинувачений, в ході конфлікту вдарив товариша ножем в груди. Від отриманої травми 55-річний ужгородець загинув на місці події

За останню добу поліцейські затримали чотирьох п’яних водіїв, один з яких травмував пішохода

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття   задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Великоберезнянському, Рахівському та Виноградівському районах.

30-річний житель Стужиці переправляв нелегалів через кордон

Слідчі Великоберезнянського відділення поліції завершили досудове розслідування справи, що стосується протиправних дій чотирьох іноземців.

Поліція Закарпаття оперативно розкрила розбійний напад на іноземця

Мукачівські правоохоронці оперативно затримали місцевого мешканця, який побив та відібрав гроші в туриста. В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України.


Відповідальність за порушення законодавства з прикордонних питань стала більш жорсткою

Майже 3000   порушень законодавства з прикордонних питань зафіксували від початку року прикордонники   Мукачівського загону. У результаті чого до адмінвідповідальності було притягнено 2675 осіб та накладено штрафів на понад 3 мільйони гривень.

В Ужгороді дві жінки з Хуста обікрали в маршрутці дівчину

Поліцейські Ужгорода завдяки свідомим громадянам упіймали жінок, що обікрали дитину в маршрутці.

Москаль: «Ужгородське військове лісництво експортує деревину закордон, замість того, щоб відправляти

Державне підприємство «Ужгородське військове лісництво», яке має 9 тисяч 828 гектарів лісу, починаючи з 2016 року, 42 рази експортувало деревину в країни Євросоюзу.

У Великому Бичкові чоловік з палицею напав на поліцейських

7 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 23-річного жителя Великого Бичкова. Чоловік розповів, що наніс ножові поранення особам, які намагалися проникнути до його будинку.

У Мукачівському районі на пожежі отруїлися чадним газом троє людей

О 04:12 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у с. Чомонин Мукачівського району. Горів житловий будинок на вулиці Роз.

У Ясіня підпалили державний заклад

Сьогодні вночі і Ясіня в приміщенні по вулиці Миру в в Ясіня сталася пожежа.

Три самогубства протягом тижня

У середу вночі близько десятої години у Мукачеві на залізничному вокзалі міста чоловік кинувся під потяг «Ужгород—Одеса».

У Брустурянському лісгоспі «похазяйнували» «чорні лісоруби»

Останнім часом на території ДП «Брустурянське ЛМГ» побільшало випадків незаконних рубок деревини. Лише у цьому році лісівники задокументували 18 таких випадків незаконних рубок на території підприємства. Під час цих незаконних дій «чорні лісоруби» зрубали 104 кбм деревини, чим завдали збитків державі на 749180 грн.

На Виноградівщині горіли два будинки. Є загиблий

Сьогодні зранку, 3 жовтня, пожежника Виноградова довелося двічі рятувати помешкання селян від знищення вогнем. На одній із пожеж загинув власник обійстя.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат