Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2360, 20

Оприлюднено відео затримання хулігана, який напав на поліцейських

Вчора, біля 16:30 екіпаж ужгородських патрульних отримав повідомлення про бійку на площі Кирила та Мефодія. Приїхавши на виклик патрульні помітили двох чоловіків, один з яких, весь у крові, агресивно поводився та провокував на бійку іншу сторону конфлікту.

За добу в ДТП постраждали троє мотоциклістів та відпочивальник із Львівщини

Через порушення правил безпеки дорожнього руху на Закарпатті за добу постраждали у аваріях четверо осіб.

Водолази ДСНС відшукали тіло дитини, що потонула в с. Лазещина Рахівського району

Сьогодні, 25 липня, фахівці хустського водолазно-рятувального відділення провели пошукові роботи на річці Лазещина у Рахівському районі і відшукали тіло трирічної дитини, яка потонула напередодні, 24 липня.

В Ужгороді жінка збила велосипедистку та втікла з місця ДТП

Вчора, 24 липня, до поліції Ужгорода надійшло повідомлення про аварію на вулиці Берчені. Поліцейські, що прибули за викликом, встановили, що водій автомобіля «Mazda» травмував велосипедистку. Потерпілу – 62-річну мешканку села Оноківці з політравмою доправили до лікарні.

В Ужгороді поліція затримала чоловіка за підозрою у скоєнні серії квартирних крадіжок

Правоохоронці розшукали 55-річного раніше судимого мешканця Ужгорода, який обгрунтовано підозрюється у серії крадіжок. За всіма фактами майнових злочинів у поліції відкриті кримінальні провадження. Дії чоловіка кваліфікують за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Під Ужгородом правоохоронці виявили вісьмох нелегалів

Працівники відділу з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з поліцейськими Ужгородського районного відділення поліції та працівниками державної міграційної служби виявили на Ужгородщині вісім іноземців, які планували перетнути кордон, однак не мали при собі жодних документів.

Ужгородські правоохоронці розшукали безвісно зниклу сімейну пару

Виявилося, що чоловік та жінка їздили до Львова на заробітки.

На Воловеччині п"яний їздив на лісовозі, а на Перечинщині - на мотоциклі

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Перечинському та Воловецькому районах.

На Тячівщині в ДТП загинув водій скутера

Вчора, 22 липня, близько 13:00 до поліції надійшло повідомлення про аварію у селі Крива, що на Тячівщині. Слідчо-оперативна група встановила, що 23-річний водій автомобіля «Mersedes Benz» здійснював маневр обгону, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мопедом «Honda», що рухався з ним у попутному напрямку. Водій останнього – 60-річний житель села Терново – від отриманих травм помер на місці аварії.

На Воловеччині патрульні поліцейські побили юнаків

У Воловецькому районі біля контрольного пункту села Нижні Ворота люди перекрили міжнародну автомобільну трасу Київ-Чоп
У п‘ятницю, 20 липня двох юнаків, які о 44-й ранку, за словами одного з хлопців, поверталися додому.

У Чинадієві син убив батька

У селищі Чинадієво Мукачівського району син вбив свого 52-річного батька. Поліція затримала підозрюваного.

В Ужгороді вночі підліток нищив дерева

Сьогодні, біля 5:00, ужгородські патрульні помітили на вулиці Підгірній підлітка, який нищив зелені насадження.

Поліція виявила нетверезого водія, якого суд позбавив права керування авто

У селі Мала Бігань Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Chevrolet Аvео», який рухався з дальнім світлом, засліплюючи зустрічних водіїв.

В Ужгороді накрили цех з виробництва коньяку відомих закарпатських марок

На Закарпатті припинено діяльність підпільного цеху, де виробляли «сурогатний» коньяк.

У Нересниці з допомогою гранатомету збиралися підірвати ресторан?

В селі Нересниця Тячівського району, на місцевому стадіоні було виявлено гранатомет, який був встановлений на верстаті-тринозі у робочому положенні.

На Виногрдівщині п"яний водій скоїв ДТП - є постраждалі

У селищі Королево Виноградівського району п’яний водій на «Аudі» виїхав на зустрічну й зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Gоlf», у якому були маленькі діти. У результаті ДТП постраждало шестеро людей. На щастя, обійшлося без серйозних травм.

Інформація від поліції щодо ДТП у Перечині

Слідче управління Закарпатської поліції розслідує кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель жінки в місті Перечин. Водія, з вини якого загинула людина, затримано.

У Нижньому Селищі від ножового поранення загинув 22-річний чоловік

Співробітники Хустського відділу поліції розшукали та затримали чоловіка, який підозрюється в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що привели до смерті в селі Нижнє Селище.

В Мукачеві неповнолітні пограбували 73-річного чоловіка

Поліцейські Мукачева оперативно затримали трьох неповнолітніх, які побили та заволоділи речами 73-річного чоловіка. Суд обрав щодо злодіїв запобіжний захід – тримання під вартою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат