Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2440, 20

На Іршавщині у пенсіонера викрали вантажівку

25 червня о 22:00 год. на лінію "102" надійшло повідомлення від мешканця села Богаревиця, що на Іршавщині. 73-річний чоловік заявив, що невідома особа незаконно заволоділа його вантажним автомобілем ГАЗ-52.

Поліцейські рятували 10-річного хлопця, виявилося, що він просто дивився футбол

Мати 10-річного хлопця повідомила поліції, що її син закрився вдома і протягом 40 хвилин не відчиняє двері. Чому, жінка не знала.

Хуліганів, що побили на БАМі громадянина Йорданії, затримали   (ВІДЕО)

Вчора ввечері, близько 20 години, в місті Ужгород, на вулиці Грибоєдова, до патрульних звернувся громадянин Йорданії, який повідомив, що із хуліганських мотивів на нього напали троє невідомих осіб і нанесли тілесні ушкодження.

Вночі в Ужгороді в районі базару "Білочка" побили 46-річного чоловіка

Ужгородські правоохоронці розкрили груповий розбійний напад на мешканця обласного центру Закарпаття.

Лікара Мукачівської райлікарні упіймали на хабарі

Мукачівська прокуратура спільно із обласним Управлінням захисту економіки затримали завідуючого травматологічним кабінетом Мукачівської районної лікарні, під час отримання 400 доларів неправомірної вигоди.

В Ужгороді неповнолітній викрав автомобіль

Вчора, 21 червня, до поліції із заявою про викрадення автомобіля звернувся 53-річний ужгородець. Чоловік повідомив, що близько 4:00 ранку невідома особа викрала авто «Fiat Uno».

Власників мотодельтаплану підозрюють у намаганні незаконно пересікти держкордон

Сьогодні, 21 червня, поблизу села Дерцен (Мукачівщина) прикордонники почули шум двигуна літального апарату, який прямував у бік Угорщини.

На Ужгородщині сталося вбивство літньої жінки — підозрюваний 54-річний сусід

Учора ввечері у Ірляві сталося вбивство. Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що 84-річна пенсіонерка загинула від удару тупим предметом по голові.

Прокуратура затримала на хабарі голову комісії Міжгірського медичного коледжу

Хустською місцевою прокуратурою спільно з співробітниками   міжрайонного відділу 2 Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НП України затримано «на гарячому», при отриманні   3 тис грн   неправомірної вигоди, голову циклової медичної комісії, викладача – методиста Міжгірського медичного коледжу.

У Виноградові незаконно працював інтернет-провайдер та оператор кабельного телебачення

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинності та процесуального керівництва обласної прокуратури, скерували до суду справу відносно правопорушення, яке скоїли двоє виноградівців. Чоловіки, використовуючи своє службове становище, налагодили систему незаконного постачання Інтернету, супутникового телебачення та матеріалів з обмеженим доступом своїм користувачам. Наразі за їх неправомірні дії їм загрожує ув’язнення

Мукачівець обкрадав медичні заклади

Слідчий Мукачівського відділу поліції за п’ятьма епізодами крадіжок з приміщень медичних установ міста провів досудове розслідування. Справу з обвинувальним актом направив до суду. Підозрюваний у вчиненому перебуває під вартою.

У Мукачеві чоловік обікрав помешкання і побив жінку

Поліцейські затримали мукачівця одразу за двома злочинами.

В Ужгороді житель Худльова пограбував мукачівця

Сьогодні, 20 червня, вночі поліцейські Ужгорода отримали повідомлення про злочин, скоєний на вулиці Залізничній в обласному центрі. Заявник, 39-річний мешканець Мукачева, пояснив, що кілька годин тому незнайомий чоловік вихопив у нього планшет.

87-річний водій жигулів, через неадекватне водіння, спричинив зіткнення з мотоциклістом

Ужгородські правоохоронці розслідують факт травмування у ДТП мотоцикліста.

На кордоні з Угорщиною у чоловіка вилучили автомобіль, а на кордоні з Румунією упіймали водолаза

На пункті пропуску «Вилок», що кордоні з Угорщиною, 39-річний громадянин України намагався провезти 600 пачок сигарет. Контрабанда була у сховку, в який було переобладнано газовий балон.

У Хусті впіймали на хабарі інспектора держпраці

На Хустщині прокуратура викрила інспектора Управління держпраці при отриманні 300 дол США.

Водій швидкої допомоги не впорався з керуванням і з

Обставини автопригоди з'ясовують поліцейські Свалявського відділення. Травмованих внаслідок автопригоди не має.

Камери відеоспостереження зафіксували, як молодик краде гаманець в Ужгородській філармонії

Відео розмістила на своїй сторінці у "Фейсбук" Агнеса Бачинська-Марошан, яка працює у філармонії.

В Ужгороді у неповнолітніх виявили наркотичні речовини та засоби для їх фасування. (Відео)

14 червня, близько 23-ї години, на проспекті Свободи, ужгородські патрульні помітили двох хлопців, які при наближені службового авто, змінили напрямок руху в протилежний бік.

За вбивство матері закарпатець отримав 10 років тюрми

В кінці грудня 2017 року, 32-річний мешканець Голубиного, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, посварився з матір’ю і вдарив її кухонним ножом в серце. Від отриманої травми жінка загинула на місці події.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат