Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2400, 20

На 14 років позбавлення волі засуджено жителя Хуста

За умисне вбивство засуджено раніше судимого чоловіка.

Поліція розкрила за добу п’ять крадіжок, серед повернутих власникам речей – велосипеди, телевізор і

Жителька Ужгорода, яка повідомила про те, що вночі невідома особа викрала з її гаража велосипед вартістю 8500 гривень. Крадіэм виявився 32-річний раніше судимий за крадіжки ужгородець.

В Ужгороді на Словянській набережній автомобіль збив велосипедиста

За фактом наїзду на пенсіонера-велосипедиста на Слов’янській набережній в Ужгороді поліція розпочала кримінальне провадження. Потерпілий перебуває в реанімації.

На Закарпатті грабували банк

Спроба пограбування банку сталася в селі Довге Іршавського району.

На Мукачівщині чоловік до смерті забив свою сестру

Співробітники Мукачівського районного відділення поліції затримали 29-річного жителя села Великі Лучки, який підозрюється у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень своїй рідній сестрі.

Нетверезий водій спричинив серйозне ДТП у Чинадієві

Вчора, 26 червня, до поліції Мукачівщини, надійшло повідомлення про аварію за участі двох легковиків у селищі Чинадієво.

На Іршавщині у пенсіонера викрали вантажівку

25 червня о 22:00 год. на лінію "102" надійшло повідомлення від мешканця села Богаревиця, що на Іршавщині. 73-річний чоловік заявив, що невідома особа незаконно заволоділа його вантажним автомобілем ГАЗ-52.

Поліцейські рятували 10-річного хлопця, виявилося, що він просто дивився футбол

Мати 10-річного хлопця повідомила поліції, що її син закрився вдома і протягом 40 хвилин не відчиняє двері. Чому, жінка не знала.

Хуліганів, що побили на БАМі громадянина Йорданії, затримали   (ВІДЕО)

Вчора ввечері, близько 20 години, в місті Ужгород, на вулиці Грибоєдова, до патрульних звернувся громадянин Йорданії, який повідомив, що із хуліганських мотивів на нього напали троє невідомих осіб і нанесли тілесні ушкодження.

Вночі в Ужгороді в районі базару "Білочка" побили 46-річного чоловіка

Ужгородські правоохоронці розкрили груповий розбійний напад на мешканця обласного центру Закарпаття.

Лікара Мукачівської райлікарні упіймали на хабарі

Мукачівська прокуратура спільно із обласним Управлінням захисту економіки затримали завідуючого травматологічним кабінетом Мукачівської районної лікарні, під час отримання 400 доларів неправомірної вигоди.

В Ужгороді неповнолітній викрав автомобіль

Вчора, 21 червня, до поліції із заявою про викрадення автомобіля звернувся 53-річний ужгородець. Чоловік повідомив, що близько 4:00 ранку невідома особа викрала авто «Fiat Uno».

Власників мотодельтаплану підозрюють у намаганні незаконно пересікти держкордон

Сьогодні, 21 червня, поблизу села Дерцен (Мукачівщина) прикордонники почули шум двигуна літального апарату, який прямував у бік Угорщини.

На Ужгородщині сталося вбивство літньої жінки — підозрюваний 54-річний сусід

Учора ввечері у Ірляві сталося вбивство. Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що 84-річна пенсіонерка загинула від удару тупим предметом по голові.

Прокуратура затримала на хабарі голову комісії Міжгірського медичного коледжу

Хустською місцевою прокуратурою спільно з співробітниками   міжрайонного відділу 2 Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НП України затримано «на гарячому», при отриманні   3 тис грн   неправомірної вигоди, голову циклової медичної комісії, викладача – методиста Міжгірського медичного коледжу.

У Виноградові незаконно працював інтернет-провайдер та оператор кабельного телебачення

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинності та процесуального керівництва обласної прокуратури, скерували до суду справу відносно правопорушення, яке скоїли двоє виноградівців. Чоловіки, використовуючи своє службове становище, налагодили систему незаконного постачання Інтернету, супутникового телебачення та матеріалів з обмеженим доступом своїм користувачам. Наразі за їх неправомірні дії їм загрожує ув’язнення

Мукачівець обкрадав медичні заклади

Слідчий Мукачівського відділу поліції за п’ятьма епізодами крадіжок з приміщень медичних установ міста провів досудове розслідування. Справу з обвинувальним актом направив до суду. Підозрюваний у вчиненому перебуває під вартою.

У Мукачеві чоловік обікрав помешкання і побив жінку

Поліцейські затримали мукачівця одразу за двома злочинами.

В Ужгороді житель Худльова пограбував мукачівця

Сьогодні, 20 червня, вночі поліцейські Ужгорода отримали повідомлення про злочин, скоєний на вулиці Залізничній в обласному центрі. Заявник, 39-річний мешканець Мукачева, пояснив, що кілька годин тому незнайомий чоловік вихопив у нього планшет.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат