Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2520, 20

В Ужгороді п'яний водій вилетів на тротуар і розбив машину

Цієї ночі на вулиці Собранецькій сталося ДТП.

Патрульні виявили чоловіка, ймовірно, причетного до підпалу автомобіля

18 травня, близько 10-ї години, мукачівські патрульні, отримали повідомлення від громадянки, що на вулиці Росвигівська палає автомобіль.

В Мукачеві поліція виявила Mercedes C 350, який перебуває у розшуку

Вчора у Мукачеві на площі Кирила і Мифодія, патрульні виявили автомобіль Мерседес, який був припаркований із порушення Правил дорожнього руху. Згідно чинного законодавства, транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

Прокуратура завела справу на Ужгородську міськраду

Прокуратура розпочала кримінальне провадження, за фактом службової недбалості службовців департаменту міського господарства Ужгородської міськради.

В ужгородського водія патрульні зафіксували рекордну кількість алкоголю в крові

Про нетверезого чоловіка за кермом на лінію 102, близько 22-ї години, повідомила небайдужа громадянка, яка стала свідком їзди порушника. Інспектори побачили вказаний заявницею транспортний засіб на вулиці Заньковецькій в Ужгороді.

Через недобросовісність фермера прокуратура вимагаєрозірвати з ним контракт

Фермерське господарство на Іршавщині, у якого в оренді 103 гектари, заборгувало 60000 гривень за оренду.

Поліція Закарпаття розкрила зухвалий розбій в Ужгородському районі

В понеділок, 14 травня, близько 4 години ранку в помешкання 66-річного жителя села Саловка Ужгородського району проникли троє чоловіків в масках, які погрожували власнику зброєю, перекинули все майно в помешканні, знайшли 5 тисяч гривень та втекли з ними.

В Іршаві чоловік торгував DVD-дисками з порнографією

У Іршаві поліція затримала чоловіка, який розповсюджував порнографічні фільми.

Житель Оноківців кілька разів обкрадав супермаркети в Ужгороді

43-річний мешканець села Оноківці тричі викрадав елітний алкоголь та чужі речі з комірок для зберігання у торгових центрах.

Чоловік викрав телевізор з квартиру, яку знімав

У 58-річної мукачівки викрали телевізор щ квартири, яку вона здавала.

Турист з Вінниці обікрав будинок у Квасах, в якому знімав кімнату

Мешканець села Кваси, що на Рахівщині, поскаржився на постояльця. Від'їжджаючи, він прихопив з собою кілька сувенірів та речей домашнього вжитку, а також 3000 гривень.

Контрабандисти кидали камінням у прикордонників, останні застосували зброю

Сьогодні вночі під час патрулювання річкової ділянки кордону поблизу села Вилок, прикордонний наряд за допомогою приладу нічного бачення спостерігав рух осіб у бік кордону. Військовослужбовці розпочали переслідування ймовірних правопорушників, на що ті відреагували нецензурною лайкою та киданням каміння у правоохоронців. Один камінь влучив в прикордонника.

Закарпатець у Львові вдарив ножем жінку-поліцейську

За інформацією поліції, екіпаж патрульної поліції оформляв протокол щодо ДТП. Зіштовхнулися автомобілі "Лексус" та "Шкода".

Чоловік-садист відрізав вагітній дружині палець

Перелякана жінка втекла аж до Полтави.

На Рахівщині чоловік та жінка розраховувалися фальшивими грошима

У селі Луг Рахівського району у власника сувенірної крамниці купили картину, розрахувавшись фальшивими купюрами. Покупців — чоловіка та жінку, поліцейські затримали на посту «Лазещина». Вилучені гроші відправили на експертизу.

21-річний чоловік "замінував" місцеве відділення поліції

Іршавські поліцейські спільно з СБУ затримали чоловіка, який повідомив про замінування адмінбудівлі Іршавського відділення поліції.

На трасі Київ-Чоп п'яний водій Мерседеса збив двох мотоциклістів

Сьогодні вдень на трасі Київ-Чоп сталася жахлива ДТП.

У Хусті в результаті ДТП загинуло немовля

Пригода сталася на вулиці Небесної сотні. 63-річний водій вантажівки «Урал-375», мешканець села Березово, зачепив стрілою металевий провід, що був протягнутий між двома стовпами. У результаті бетонний стовп впав на візочок, в якому був 1,5-річний хлопчик.

Іршавські поліцейські упіймали проститутку та її 21-річну звідницю

За надання інтимних послуг 21-річна звідниця з Лисичево та 37-річна ужгородська проститутка отримали всього 800 гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат