Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2180, 20

Голова сільради намагався підкупити прикордонника у Рахівському районі (ВІДЕО)

Ділянка державного кордону з Румунією у межах Закарпатської області залишається найактивнішою щодо спроб незаконного переміщення тютюнових виробів.

Судитимуть злодія, який обкрадав церкви

За процесуального керівництва Хустської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування стосовно мешканця м. Хуст, який під час іспитового строку, повторно скоїв крадіжку.

Встановлено винуватця смертельної аварії на Хустщині

Учора, 21 листопада, між селами Золотарьово та Драгово сталася ДТП, в якій загинули двоє людей.

У ДТП на Хустщині загинули двоє людей

ДТП сталася на автошляху між населеними пунктами Драгово та Золотарьово.

За добу в області обікрали два храми

На Хустщині "обчистили" монастир, на Ужгородщині - церкву.

У Виноградові горіли складські приміщення

Сьогодні у Виноградові сталася пожежа в складській будівлі по вул. Вакарова. Для гасіння було задіяно пожежний потяг.

У Виноградівському районі під колесами авто загинув 66-річний велосипедист

Про ДТП зі смертельними наслідками повідомив сам водій.

За минулу добу в області горіли три будинки

Упродовж минулої доби в області горіли дві надвірні споруди та житловий будинок. На одній з пожеж рятувальники виявили тіло   чоловіка.

На пожежі у Хустському районі виявлено тіло чоловіка

18 листопада о 06:28 до хустських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу   у житловому будинку, що на вулиці Залізничній у селі Стеблівка. На місце події негайно виїхали бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та державного пожежно-рятувального поста смт Вишково.

Контрабандисту, що задавив прикордонника, суд обрав запобіжний захід (ФОТО, ВІДЕО)

Злочинець перебуватиме під вартою 60 діб, до остаточного вироку суду.

На Рахівщині загинув 72-річний водій квадроцикла

Між населеними пунктами Косівська Поляна - Луг водій квадроциклу, рухаючись на швидкості, не впорався з керуванням і перекинувся. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Помер прикордонник, якого збив контрабандист

Прикордонник Мукачівського загону, на якого під час виконання ним своїх службових обов’язків   здійснив навмисний наїзд автомобілем мешканець Рахова, від отриманих травм помер сьогодні у лікарні, не приходячи до свідомості.

Поліція затримала контрабандиста, який збив прикордонника

Працівники поліції спільно зі співробітниками опeративно-розшукового управління ДПС розшукали та затримали мешканця Рахова. 34-річний чоловік є підозрюваним у діях проти здоров'я та життя працівника прикордонної служби.

В Ужгороді під час пожежі ледь не вибухнули балони

16 листопада о 08:55 до вогнеборців Ужгорода надійшло повідомлення про пожежу у зварювальному цеху ПрАТ «Будавтодор» у с. Баранинці Ужгородського району.

На Закарпатті повісилася викладачка коледжу

Поліція Хуста отримала повідомлення від місцевих медиків про те, що вони констатували смерть жінки 1973 року. Причиною смерті було повішення.

Контрабандисти збили автівкою прикордонника. Військовий у комі

Контрабандисти збили автомобілем прикордонника відділу «Ділове» Мукачівського загону. В даний час військовослужбовець перебуває в комі.

У Виноградівському районі на пожежі загинуло двоє людей

15 листопада вогняна трагедія розігралася в смт Вилок Виноградівського району. Тут, на вул. Перені, загорівся житловий будинок. Про пожежу о 07:48 сповістила рятувальників сестра власника обійстя, яка помітила, що з будинку йде дим та видно полум’я.

Нетверезий хотів утекти від поліцейських і влетів у паркан

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Перечинському та Хустському районах.

У Королевому син підрізав батька

У селищі Королево Виноградівського району під час побутового конфлікту син дерев'яною палицею та ножицями побив свого батька. Потерпілого доставили до реанімаційного відділення районної лікарні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат