Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2060, 20

Поліція Ужгородщини розслідує факти викрадення особи та вимагання грошей

Правоохоронці встановлюють обставини злочину, скоєного двома ужгородцями. Встановлено, що чоловіки незаконно, з метою вимагання грошей, позбавили волі 26-річного містянина.

За нанесення тілесних ушкоджень патрульному, в Ужгороді судитимуть 30-річного місцевого мешканця

За процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно 30-річного ужгородця за обвинуваченням в умисному заподіянні тілесних ушкоджень працівнику патрульної поліції у зв’язку з виконанням ним своїх службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

Судитимуть працівницю «Укрпошти», яка здала до ломбардів комп’ютерне обладнання підприємства на пона

За процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно вже колишньої працівниці Закарпатської дирекції ПАТ «Укрпошта» за обвинуваченням у розтраті понад 1 млн грн майна товариства.

Поліція пeрeвіряє інформацію про побиття чоловіка в Ужгороді групою циган

Співробітники Ужгородського відділу поліції встановили, що факт побиття ужгородця групою осіб нe відповідає дійсності. Правоохоронці закликають громадян нe розпалювати ворожнeчі у місті.

За серію тяжких злочинів, мукачівець проведе більше 10 років за гратами

Вироком Мукачівського   міськрайонного суду визнано винним 38-річного місцевого мешканця у насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприроднім способом (ч.1 ст.153 КК України), грабежі та розбої, які поєднані з проникненням у житло (ч.3 ст.186, ч.3 ст. 187   КК України).

Поліцейські Закарпаття повідомили про підозру посадовцям-махінаторам у комунальній сфері

Двом посадовим особам комунального підприємства повідомлено про підозру. Внаслідок протиправних дій підозрюваних державі завдано понад два мільйони збитків.

Поліція Ужгородщини затримала підозрюваних у смертельному побитті мешканця Чопу

Поліція Ужгородщини відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення жителю Чопа смертельних побоїв.

На Рахівщині під колесами Жигулів загинув велосипедист

Учора у Великому Бичкові сталася смертельна ДТП.

Справу підпільного виробника сигарет передано до суду

34-річний мешканець Ужгородщини незаконно виготовляв тютюнові вироби.

СБУ оголосила підозру в державній зраді депутату районної ради Берегівщини

Слідчі Служби безпеки України під процесуальним керівництвом обласної прокуратури оголосили підозру в державній зраді одному з депутатів Берегівської районної ради Закарпатської області.

Судитимуть поліцейського, який у стані алкогольного сп`яніння, скоїв ДТП з потерпілим

Прокуратура затвердила обвинувальний акт стосовно вже колишнього поліцейського, який у стані алкогольного сп’яніння спричинив ДТП з потерпілими на службовому авто.

На Виноградівщині в ДТП загинув чоловік

Учора між селами Підвиноградів та Фанчиково сталася автопригода.

Перше провадження щодо вчинення домашнього насильства правоохоронці скерували до суду

Поліція завершила досудове розслідування у справі щодо вчинення неправомірних дій мешканцем села Чопівці Мукачівського району.

За фіктивний перетин кордону несправним автомобілем інспектор митної служби вимагав 1200 доларів США

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Львові, спільно зі співробітниками СБУ в Закарпатській області затримали державного інспектора митної служби. За попередньою інформацією, він вимагав та отримав неправомірну вигоду у сумі 1200 доларів США за фіктивний перетин державного кордону технічно несправного автомобіля.

На Закарпатті затримано прикордонників які вимагали 700 доларів США від свого колеги

Затримано інспекторів прикордонної служби митного посту «Солотвино», які, за попередньою інформацією, вимагали від колеги 700 доларів США за нерозголошення фактів його причетності до контрабанди тютюнових виробів через державний кордон України, що не відповідають дійсності.

Учора на об`їзній Хуста (автошлях Н 09) сталася ДТП зі смертельними наслідками

Водій ВАЗ 2105 виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Мерседесом.

В Ужгороді затримали прикордонника на отриманні хабара

На Закарпатті поліція затримала прикордонника за організацію «зеленого коридору» для нелегальних мігрантів та контрабанди тютюнових виробів.

У Сваляві п`яний чоловік украв автобус

Раніше судимий житель села Березники Свалявського району, перебуваючи в стані алкогольного спяніння, викрав від свого односельця автобус.

У чоловіка, який здійснив крадіжку в одному з супермаркетів, виявили пістолет

Вчора, 25 лютого, близько 21-ої години вечора, ужгородським патрульним надійшов виклик про крадіжку в одному із супермаркетів на вулиці Гагаріна.

Поліція Мукачева розслідує вбивство 20-річного чоловіка

Правоохоронці встановлюють обставини вбивства 20-річного мукачівця, тіло якого виявили на території приватного підприємства.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат