Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Likvidator, або Звідки іменний пістолет від Буданова у військовослужбовця ТЦК

Статний, харизматичний Василь зі псевдо Likvidator зізнається: завжди мріяв бути військовим, тому одразу після школи вступив на службу за контрактом. В інженерно-саперний батальйон «Тиса», який свого часу створювався для ліквідації наслідків стихійних лих, звідси й позивний. Це вже згодом Василь став ліквідатором ворога. Це був 2013 рік, а вже наступного він боронив Україну на сході.

Чому ужгородські пам’ятки не вносять до Державного реєстру

Десяток років тому в Ужгорода з'явився історико-архітектурний опорний план. Згідно з цим документом, на території міста було зафіксовано майже 400 об'єктів — пам'яток національного значення, місцевого значення, щойно виявлених об'єктів культурної спадщини та об'єктів, пропонованих для внесення до Державного реєстру. Це і потенційні архітектурні пам'ятки, і пам'ятки містобудування, історії, монументального мистецтва, археології, об'єкти природо-заповідного фонду тощо.

Небезпечний наступ

Ворог давить. Особливо зараз, коли ми перебуваємо в очікуванні додаткового озброєння від західних партнерів. США розродилися додатковим військовим пакетом допомоги на 2 млрд. доларів. Будуть і ракети далекої дальності, але американці все ще не поспішають дозволяти нам запускати ці ракети по території росії. А найбільше ми чекаємо літаків F-16. Першими їх пообіцяли дати датчани і мова йшла навіть про найближчий місяць.

Судитимуть жительку Ужгорода за організацію незаконних азартних ігор

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор.

На Закарпатті виробляють різні види військової техніки, розроблені місцевими інженерами

Обʼєднуємо найкращих інженерів краю, розробників, людей з передовими ідеями, концептами та прототипами для пошуку технологічних рішень, які допоможуть перемогти ворога, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Двоє закарпаток оформили фіктивне опікунство для незаконного перетину кордону військовозобовʼязаними

Закарпатські правоохоронці викрили злочинну діяльність 41-річної та 54-річної жительок Хустщини, які виготовляли фіктивні документи для чоловіків мобілізаційного віку та сприяли їх незаконній переправі через кордон України.

У Тисі румунські прикордонники виявили тіло чоловіка

Про виявлення тіла людини у Тиси, зі свого боку кордону, повідомили румунські прикордонники.

На Рахівщині масштабна пожежа в житловому будинку

Рахівські вогнеборці ліквідовують значну пожежу на приватному обійсті. Повідомлення про загорання на вул. Центральній у с. Стебний надійшло до Служби порятунку сьогодні о 13:05. Вогонь охопив житловий будинок господарів, а також прилеглі до нього господарські споруди.

На Закарпатті прикордонник застрелив ухилянта

Трагедія сталася на Закарпатті у середу ввечері. Прикордонний наряд помітив чоловіка, який рухався у бік кордону з Румунією і почав переслідування.

У ПП Малий Березний у громадянки України виявили старовинну ікону та стародрук

У пункті пропуску «Малий Березний» прикордонники завадили спробі незаконного переміщення через державний кордон ікони та друкованого видання, які, можливо, складають історичну цінність.

На Берегіщині відбувається будівництво великого деревообробного підприємства

Під час робочої поїздки в Берегівський район оглянув будівництво одного з найбільших підприємств деревообробної галузі України – виробничо-перевантажувального комплексу «БФ ТЕРМІНАЛ», що дислокується в межах Батівської громади, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Хустщині піп московського патріархату фотографував свій пеніс та розсилав фото знайомим

Відео, на якому священник роздягається на камеру, напередодні оприлюднив депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола:

На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об’єктів медичної інфраструктури

На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури, які забезпечують лікування та реабілітацію наших захисників, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Віктор Микита провів робочу нараду з головами громад та лідерами місцевих рад Берегівщини

На порядку денному – питання життєдіяльності громад, зміцнення економіки, системного матеріально-технічного забезпечення й фінансування ЗСУ, взаємодії з військовослужбовцями ДПСУ, підтримки національних спільнот тощо, - повідомив голова Закарпатської ОВА.

На Закарпатті зловмисник при перевірці документів стріляв та поранив працівника поліції

15 травня о 23:51 інспектор сектору реагування патрульної поліції повідомив чергову частину про напад на їх екіпаж. Подія трапилася у селищі Кольчино Мукачівського району. Поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Seat Ibiza».

Суд визнав недійсним дозвіл на користування родовищем глин на Закарпатті через змову на аукціоні

Суд визнав недійсним спецдозвіл групи "Голден Тайл" на користування родовищем глин на Закарпатті через змову на аукціоні.

На Закарпатті засудили жінку, яка проігнорувала повістку

Покарали жінку, яка порушила закон про військовий облік. Деталі відомі з вироку Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 13 травня.

Закарпаття відвідав заступник міністра у справах ветеранів Фархад Фархадов

Сьогодні провели важливу зустріч із заступником міністра у справах ветеранів Фархадом Фархадовим, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Голова ОВА нагородив нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» єпископа Віктора Бедя

За вагомий особистий внесок у розвиток духовності краю, багаторічну церковну діяльність та з нагоди 60-річчя від дня народження почесну відзнаку Його Преосвященству сьогодні вручило керівництво області.

Закарпаття з робочим візитом відвідав генерал-прикордонник Ігор Яценко

На Закарпатті з робочим візитом заступник директора департаменту охорони державного кордону ДПСУ бригадний генерал Ігор Яценко, - повідомив Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат