Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На кордоні з Угорщиною затримали жінку з гранатою

Прикордонники Мукачівського загону припинили спробу незаконного переміщення через кордон боєприпасів.

На Закарпаття вкотре прибув евакуаційний потяг із Харкова

Групу із 12 осіб зустріли на залізничному вокзалі у Мукачеві, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Берегівщині потонули двоє дівчат

Вода забрала життя одразу двох дітей у с. Батрадь.

В Ужгороді неадекватний чоловік лазить по балконам багатоповерхівки

Надзвичайна подія сталася у мікрорайоні Боздош на вулиці Хіри. Напівоголений чоловік завис на балконі. На місці події працюють поліцейські, рятувальники та медики.

Чим відрізняється заводський спосіб приготування вин від домашнього?

Багато відомих людей говорять, що Закарпаття- срібна земля, адже це і не дивно, бо найкращі умови для вирощування винограду та виготовлення вин саме тут.
Люди зі всієї України приїжджають на дегустації до різних виноробів Закарпаття. Один з найвідоміших виноробів Берегова Василь Копча має 7 гектарів землі на яких розташованні його виноградники. Їхня сім’я вже в декількох поколіннях виробляє вино, тому Василь розказує про відмінності виготовлення заводського та домашнього вина, адже проводячі дегустації для туристів зі всієї України йому неодноразово говорили, що їхні вина відрізняються від магазиних.

Закарпатська ОВА реалізує спільний проєкт з оздоровлення ветеранів у Туреччині

Реабілітація та відновлення небом – ще один пілотний проєкт підтримки ветеранів, який Закарпатська ОВА реалізувала спільно з патронатною службою «Азову» й організацією «Wings4heroes», котру представляє наш партнер Любим Коган у Туреччині, - повідомляє Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Мобілізований клірик Хустської єпархії УПЦ МП втік з військової частини

Мова про диякона Хустської єпархії УПЦ (МП) Володимира Петровція, який втік з військової частини, - повідомляє Віталій Глагола.

На Закарпатті собака прикордонників зупинив біля Тиси чотирьох ухилянтів з надувними колами

На Закарпатті за 50 метрів від кордону з Румунією прикордонники відділення «Грушово» Мукачівського загону затримали чотирьох порушників кордону разом із провідником.

Поліція Хустщини затримала зловмисника, який посеред вулиці скоїв розбійний напад на жінку

Вранці 6 липня до поліції звернулася 48-річна закарпатка та заявила, що щойно на автобусній зупинці у селі Нижнє Селище Хустського району її пограбував знайомий.

Віктор Микита взяв участь у засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад України

Узяв участь у роботі засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад України, яке пройшло на чолі з Президентом Володимиром Зеленським, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Відкрили скульптурку до Дня поліції

У четвер до Дня національної поліції України у дворі управління патрульної поліції в Закарпатській області відкрили символічну міні-скульптурку. Скульптурку було профінансовано меценатом, депутатом Ужгородської міськради Арсеном Мелкумяном, який на знак подяки отримав від поліцейських відповідну відзнаку.

Візит делегації з Німеччини

В Ужгороді цими днями із робочим візитом перебувала делегація німецького міста-побратима Дармштадта. Співпраця та дружні стосунки між містами-побратимами   тривають вже понад 30 років, саме це німецьке місто із початку збройної агресії росії проти України і досі продовжує надавати допомогу.

З сусідами потрібно дружити

Стосунки України з Угорщиною доволі складні. Нам зараз важко і ми потребуємо підтримки. Тому у багатьох українців виникає злість, коли хтось ігнорує наші потреби. Особливо дістається Угорщині, яку багато патріотичних українців взагалі вважають сателітом росії і ворогом України.

Творчі Волонтери: Серце Благодійних Ярмарків для ЗСУ в Ужгороді

Завдяки наполегливій праці та невичерпному ентузіазму цих відданих людей, кожен благодійний ярмарок перетворюється на незабутнє свято. Вони збирають значні кошти для підтримки наших захисників, створюючи атмосферу радості та надії.

В Ужгороді у спеку будуть обмежувати рух великих вантажівок

На території міста із 1️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣ до 2️⃣2️⃣:0️⃣0️⃣ включно ОБМЕЖЕНО рух автотранспортних засобів фактичною масою понад 2️⃣4️⃣ тонни і навантаженням на вісь більше 7️⃣ тонн при температурних показниках повітря вище 2️⃣8️⃣ градусів за Цельсієм.

Медичні заклади Закарпаття отримали 700 ноутбуків

Медичні заклади Закарпаття отримали ноутбуки, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Їх закупило Міністерство охорони здоров’я спільно зі Світовим банком у межах проєкту «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя (HEAL Ukraine)».

На Закарпатті викрили міжрегіональне наркогруповання, організатор якого колишній поліцейський

В ході проведення оперативних заходів, спрямованих на протидію наркозлочинності, співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області заблокували канал постачання наркотиків до регіону. Під час розслідування вдалося встановити, що організатором схеми є 40-річний голова однієї з профспілкових організацій, який в перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну виїхав з Дніпропетровської області на постійне місце проживання до Закарпаття.

На Закарпатті розпочали роботу літні патріотично-виховні табори для молоді

На Закарпатті розпочали роботу літні патріотично-виховні табори для молоді, які проходять на мальовничих гірських локаціях краю, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат