Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

У Виноградові родина отруїлася чадним газом, серед постраждалих 7-річна дитина

З початку 2024 року на Закарпатті 11 людей отруїлись чадним газом. Рятувальники нагадують про безпеку!

Через сильний снігопад на дорогах області ожеледиця, на окремих ділянках – ускладнення руху

По всій території Закарпаття триває снігопад. На дорогах фіксують ожеледицю, на окремих ділянках – ускладнення руху, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Красії під час катання на лижах померла жителька Перечина

На гірськолижному курорті “Красія” селі Вишка в неділю, 21 січня, померла 43-річна лижниця з Перечина. Про це інтернет-виданню   Zaholovok.com.ua підтвердила речниця Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги Олена Суханова.

Торік закарпатцям погодили 284 заявки на отримання кредиту для покращення житлових умов

Протягом 2023 року наша комісія активно працювала над забезпеченням краян пільговими кредитами для покращення житлових умов. Так, за рік погодили 284 заявки на суму 56,7 млн грн, повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Поблизу Ужгорода поховали солістку Львівської опери Анну Дашак

У рідному селі Невицьке на Закарпатті поховали заслужену артистку України Анну Дашак, яка багато десятиліть жила і працювала у Львові

Женев’єва, Діонізій та Нельсон: Як закарпатці називали дітей у 2023 році

Впродовж 11 місяців 2023 року на Закарпатті зареєстровано 4709 шлюбів, що на 1656 менше, ніж у 2022-му. У той же час було зареєстровано 332 розлучення і це на 49 більше, ніж за цей же період 2022-го (283 розлучення). Загалом за 2022 в області було 314 записів про розірвання шлюбу.

У Чопі від чадного газу постраждала родина

Вчора ввечері до Служби порятунку надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що в м. Чоп в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку на вулиці Залізничників, імовірніше за все чадним газом отруїлось троє людей.

В Ужгороді патрульні виявили на терасі кафе наівоголеного чоловіка

Сьогодні, близько 10-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про те, що на терасі одного із громадських закладів Ужгорода перебуває напівоголений чоловік.

На Берегівщині у пожежі загинув пенсіонер

Сьогодні вночі до Служби порятунку зателефонували мешканці села Батрадь, що в Берегівському районі. Вони повідомили про пожежу на сусідському подвір’ї, де мешкав чоловік літнього віку.

Керівництво Закарпаття привітало дітей військовослужбовців з Різдвом та прийдешнім Новим роком

Також їм передали понад 4 тисячі подарунків під час святкових вистав, які в різних районах краю організували обласні заклади культури.

У Мукачеві таксист відмовився везти дівчину з інвалідністю

В Мукачеві представницю громадської організації «Безбарʼєрне Закарпаття» відмовився везти водій служби «Bolt».

Помер постраждалий від теракту в Керецьках

У лікарні помер один із поранених після вибуху гранат в сільраді Керецьківської громади, - повідомив журналіст Віталій Глагола.

ВИСОКИЙ СВІТ   -   НА МАЛІЙ БАТЬКІВЩИНІ

Люди, як вільні птиці, можуть шукати країв тепліших і гарніших.

Лазерне Гравіювання: Мистецтво Виразності та Точності

Лазерне гравіювання – це сучасна технологія, яка відкриває безмежні можливості для творчості та виробництва. У своїй суті, це процес, де лазерний промінь використовується для вирізання або вибілювання різних матеріалів, що дає змогу створити вражаючі та деталізовані зображення на поверхнях.

Під капотом авто, яке проїхало понад 200 км від Закарпаття до Хмельниччини, виявили кошеня (ВІДЕО)

Хмельницькі патрульні виявили кота у "нутрощах" машини, коли зупинили водія, аби залучити як свідка. Під час спілкування з-під капота автомобіля вони почули мʼявкання.

До дня ЗСУ школярі Мукачева зібрали понад 1 млн.для захисників

До Дня Збройних Сил України учасниками освітнього процесу закладів загальної середньої та позашкільної освіти Мукачівськоі міської територіальної громади під час проведення акцій, ярмарок, інших шкільних івентів зібрано 1 млн 4 тис   442 грн.

На Ужгородщині невчасне звернення до рятувальників призвело до пожежі

7 грудня до Служби порятунку зателефонували господарі житлового будинку, розташованого на вул. Дачній у с. Забрідь Ужгородського району, та повідомили про пожежу. Іще вночі вони відчули запах диму, але не могли зрозуміти його причину. А вже вдень побачили, що горить дах оселі.

На Виноградівщині під час пожежі загинув місцевий мешканець

5 грудня, в с. Широке Виноградівської тергромади, сталася пожежа по вулиці Добровольців. Рятувальників викликали сусіди, коли побачили, що з сусідньої хати йде дим.

Напередодні різдвяно-новорічних свят закарпатцям нагадують про заборону самозаготівлі хвойних дерев

Зовсім скоро розпочнеться підготовка до різдвяних свят. Традиційно їх святкування не обходиться без встановлення новорічної ялинки. Тож саме час нагадати про заборону самозаготівлі хвойних дерев. Адже ідеться не тільки про законність, а й про шкоду довкіллю, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат