Які татуювання зараз в моді?



Кожна людина сьогодні має право демонструвати власну унікальність. Дійсно, чому б і ні, і хто їм забороняє? Тату - це мистецтво, шедеври, красиві малюнки, які робляться на тілі людини. Щоб висловити власну індивідуальність, багато хто робить татуювання на видних зонах тіла. І краще за все їх робити у спеціалізованому тату-салоні Smith & Tailor, де фахівці вміло знають, яку техніку і практики застосовувати для того, щоб мінімізувати біль, як красиво намалювати картинку і як піднести її на тілі. Особливо, за допомогою тату часто люди показують свою силу волі, свою неповторність і свої почуття. Тому татуювання вже прийняті сучасним суспільством.

Мода і тренди в тату-бізнесі – що слід знати?

Величезну популярність зараз представляють тату людей, які роблять їх в свідомому віці. Вся суть полягає в тому, що якщо говорити про молодь, то напевно, мало хто розбирається і розуміє всю глибину думок тату-малюнків. Кожен з них може символізувати щось своє, щось індивідуальне, щось близьке до серця. При цьому, не можна забувати про те, що свідомий вік дозволяє людині остаточно прийти до думки, що з татуюванням людина залишиться на все життя. Їй доведеться з малюнком жити постійно, ось чому так важливо зробити малюнок тоді, коли думки вже сформовані.

Серед основних трендів і модних тенденцій, слід виділити такі:

  1. У моді ультра тонкі малюнки, які перетворюють і доповнюють зовнішній вигляд. Якщо людина хоче заявити про свій стиль, про свій напрямок, то за допомогою тонкого тату можна зробити невеликий натяк на образ життя.
  2. Ідеї можуть бути найрізноманітнішими. Тут знову-таки дуже важливо розуміти, який стиль тату наносити: романтичний, зі стрілочками, з лініями, мінімалістичний, або взагалі – різні зірки, квіточки, комахи, тварини і так далі.
  3. Важливо підібрати конкретну ділянку на тілі. Йдеться про те місце, куди тату-майстер буде наносити татуювання. При цьому, варто зазначити, що найбільш поширені місця у всіх - шия, долоні, поперек, спина, талія і стегна.

Що ж ще слід враховувати?

Татуювання жіночі від чоловічих відрізняються мало чим. Швидше за все, йдеться конкретно про малюнок. Чоловіки вважають за краще щось дике, тваринне, щось велике і гостре, грубе. Жінки ж більше віддають перевагу акуратності, - чомусь милому, тоненькому татуюванню. Правда, знову ж таки, якщо людина робить татуювання у свідомому віці, значить вона точно повинна розуміти, яке зображення хоче бачити на своєму тілі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат