Як одноразові пелюшки забезпечують дбайливий догляд?



Спеціальні одноразові підстилки та простирадла допомогають попередити протікання рідини в ліжко літньої людини або маленької дитини. Для їх виготовлення використовують щільний високоякісний матеріал, який має здатність швидко та ефективно вбирати вологу у великих кількостях. Зазвичай для цього вибирається поліпропілен, що відрізняється особливою міцністю.

Інтернет-магазин «СУХО» пропонує великий вибір пелюшок, простирадла, підгузків та інших засобів особистої гігієни для дорослих. Наша продукція виготовляється з нетканих матеріалів зарубіжного виробництва. Співпраця безпосередньо з більшістю виробників гарантує низькі ціни та постійну наявність усіх товарних позицій на складах.

Деякі особливості

Не секрет, що догляд за хворим є надзвичайно складним і навіть виснажливим заняттям. Тому не зайвим стане будь-який засіб, який допомагає полегшити та спростити цей процес. Крім того, застосування таких змінних простирадл дозволяє істотно знизити ризик забруднення ліжка та проникнення інфекції ззовні.

Здійснюючи вибір конкретного виробу, насамперед слід орієнтуватися на розмірні категорії. Їх всього існує три – S, M та L. Поділ ведеться від вузьких до ширших. 

Найменші добре підходять у тих випадках, коли пацієнт худий, і потребує тимчасового санітарно-гігієнічного захисту. Наприклад, це може знадобитися під час проведення різних процедур, досліджень на кшталт кардіограми чи УЗД. Також тонкі, але водонепроникні пелюшки відмінно підходять у ситуаціях, коли необхідно поміняти під хворим памперс або витягнути катетер.

Наступний номер M купують для великих та повних людей, які практично не рухаються. Розмір L більше підходить для таких самих пацієнтів, але здатних перевертатися з боку на бік. Нерідко просторі пелюшки підстилають під малюків, які тільки починають вчитися повзати та перевертатися у ліжечку.

Крім розмірів, важливо присулхатися до наступних рекомендацій:

  1. Добре, щоб у простирадлах був верхній шар, що має здатність дихати. Це дозволить уникнути виникнення подразнень та пролежнів, зберігаючи шкіру постійно сухою протягом тривалого часу.

  2. Нижній пласт у пелюшці повинен бути максимально стійким до впливу вологи. Така особливість допоможе рідше змінювати постільну білизну.

  3. У дійсно якісних виробах будь-яка рідина розподіляється досить рівномірно. Тим самим унеможливлюється накопичення води на якійсь одній ділянці, завдяки чому виникає ефект економії, що допомагає використовувати простирадла набагато довше.

Поглинаючі пелюшки

Верхня частина тонких виробів виготовляється з м'якого нетканого матеріалу. Він дуже приємний на дотик, і не провокує ніяких алергічних реакцій. Потім йде середній прошарок, який може мати різну товщину. Вона виготовлена ​​з розпушеної целюлози, що пройшла процедуру спеціальної обробки. Такі дії наділяють її покращеними поглинаючими якостями. Тому на поверхню не проникає жодної краплі рідини.

Найнижча плоска ділянка простирадла виготовляється з поліетиленової тонкої плівки з шорсткою поверхнею, що виключає ризик ковзання. В деяких варіантах передбачено додавання пухнастий шар сорбентів в гранульованому стані. Вони збирають рідину та переводять її у гелеподібну форму. Іноді такі вироби оснащуються невеликими крильцями, які сприяють надійній фіксації одноразової білизни на матраці.

У магазині «СУХО» можна придбати засоби особистої гігієни у широкому асортименті. Представлена ​​продукція допомагає зробити життя хворих і людей похилого віку більш легким і безпечним. Ви можете відвідати наш сайт та оформити замовлення з доставкою у будь-який час доби.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат