Поверхневий насос: як вибрати?

09.07.2021 16:28 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Будівництво заміських будинків з кожним роком стає все більш популярним. Воно дає можливість багатьом людям вирішити квартирне питання. Крім того, таке рішення забезпечить наявність свіжого повітря і дивного вигляду з вікна. Але є і деякі недоліки. Наприклад, в котеджних селищах інфраструктури часто просто немає. І однією з головних проблем є водопостачання. Звичайно, колодязь може зменшити її гостроту, але дл я міських жителів, які вирішили покинути місто, таке рішення буде незадовільним. Насос прилбати можно тут: mir-nasosov.com.ua.

Саме з цієї причини майже кожна ділянка отримує свою автономну систему водопостачання. В якихось системах основним елементом будуть свердловини, а в якихось - колодязі. Якщо ж в основі такої системи знаходиться саме колодязь, то поверхневий насос буде як не можна до речі. Він досить доступний в плані ціни і його легко обслуговувати. Та й використання такого пристрою дозволить створити більш-менш стабільне забезпечення будинку водою.

Які бувають поверхневі насоси?

Насосний агрегат, який розрахований на те, щоб бути універсальним помічником в домашньому господарстві, найчастіше виконаний по самовсмоктуючий схемою, має невелику вагу і середні характеристики напору і продуктивності. Більшість насосів такого типу будуть ставитися до однієї з чотирьох груп

  • Вихрові поверхневі зважених насоси, в яких є механізм контролю навантаження. Як правило, вони зроблені у вигляді моноблока, який розташований горизонтально з винесеним мережевим шнуром, платою управління, а також патрубками для виходу і входу води. Зазвичай вони потрібні для відкачування води, яка не є брудною.
  • Поверхневі відцентрові зважених насосні агрегати, в яких є пристосування для попереднього підйому води з мінімальною глибини колодязя або ж цистерни. За такою схемою, яка використовує відцентровий принцип нагнітання, зазвичай робляться поверхневі насоси для перекачки брудної води.
  • Гвинтові поверхневі моделі, які розраховані на те, щоб працювати з в'язкими і дуже важкими рідинами. Найчастіше вони використовуються як фекальний або очисної варіант. Вони зовсім не є універсальними, так як для виконання більшості завдань не підійдуть зовсім або тільки з великими труднощами.
  • Водогрязевие поверхневі мембранні і об'ємно-кільцеві насосні системи. Найчастіше такі варіанти застосовуються для роботи на комунальних системах комунікацій. Зазвичай вони мають спеціальний захист, яка дає можливість працювати з водою, яка дуже сильно забруднена мулом.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат