Особливості та види ангарів з металу



Металевий ангар - це продовгувата будівля, стіни і дах якої виконані у формі арки і є одним цілим. Об'єкт є альтернативою для капітальних будівель зі стандартного матеріалу. Важлива перевага - швидкість зведення і скорочення фінансових витрат. Каталог металоконструкцій Салді представлений на сайті компанії.

Різновид ангарів

● Арочні конструкції не вимагають установки опор для рівномірного розподілу навантаження. Каркас надійно монтується в землю. Тому фундамент заливати необов'язково. Місце установки вибирають ретельно, тому що у конструкції низькі несучі властивості. Арочні об'єкти використовуються для складських приміщень в сільському господарстві.

● Прямостінні ангари набули найбільшого поширення. За габаритами об'єкт не має обмежень. Будова є універсальною в експлуатації. В ангарі можна розміщувати будь-яку техніку і вантажопідйомне устаткування. Конструкція даху може бути плоскою або скатною. Замовник сам визначає вид будови, кількість вікон і воріт.

● Рамні ангари найбільш стійкі. Добре витримують експлуатаційні навантаження. У об'єкт, що зводиться можна проводити комунікаційні та інженерні мережі. Для утеплення застосовуються теплоізоляційні матеріали. Ангар можна експлуатувати цілий рік.

;● Каркасно-тентові конструкції легко встановлюються і демонтуються. Відрізняються стійкістю і міцністю. Для накриття каркаса використовується щільний матеріал. Полотно добре захищає від кліматичних опадів.

karkasno-tentova-konstruktsiia

Етапи будівництва ангарів

Технологія передбачає виготовлення металевого каркаса і установку на будівельному майданчику. Процес складається з певних етапів:

      ● Виготовлення металевого каркаса
      ● Транспортування металоконструкції до місця установки
      ● Монтування фундаменту по необхідності
      ● Установка металевого каркаса
      ● Накриття тентом або облицювання конструкції
      ● Облаштування підлогового покриття
      ● Монтаж вікон та брам
      ● Утеплення металевого ангару по необхідності

Металевий каркас складається з певних елементів в залежності від виду об'єкта. Товщина профілю залежить від розрахованих навантажень, габаритів і призначення. В основному вузли каркаса з'єднуються зварюванням, якщо конструкція нерозбірна.

etapy-budivnytstva-metalevykh-anhariv

Компанія "Салді М" виконує всі роботи по створенню та монтажу ангарів. Вся продукція та будівлі, виготовлені та здані з експлуатацію, представлені на сайті компанії. Будівництво металевих конструкцій на 30-40% дешевше капітальних будівель.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат