Пікнік в Ужгороді: найкращі місця для відпочинку

30.06.2021 13:34 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



У більшості людей літо асоціюється із пікніками та шашликом. Тому не дивно, що з настанням тепла жителі міст прагнуть відпочинку на свіжому повітрі. Ужгородці не стали винятком. Зазвичай літо проминає дуже швидко. Тому важливо не втрачати можливість приємно провести час у компанії друзів, родини чи другої половинки.

Літо — це також час сесій та захистів дипломів. Та не варто через це відмовляти собі у відпочинку. Сучасність пропонує нам безліч способів займатися навчанням або роботою у будь-якому місці. Наприклад, можна захопити із собою ноутбук HP ProBook. В Ужгороді існує безліч місць для реалізації гарного відпочинку, який надовго залишить добрі спогади.

Береги ріки Уж

Це одні із найзатишніших місць. Насолоджуватись відпочинком біля водоймищ надзвичайно приємно. Плеск води заспокоює, а вологе повітря надає прохолоду та рятує від літньої спеки.

Уж — неймовірне місце, яке відкриває дивовижні природні панорами. Її недарма вважають однією із найкрасивіших річок Закарпаття. Вона досить вузька, та це лише надає її берегам затишності. Опинившись у такій місцевості, складається відчуття казковості. Адже погляду відкриваються настільки надихаючі пейзажі, що їх хочеться назавжди закарбувати у пам’яті. Відпочинок на берегу річки Уж гарантує не тільки релакс, а й натхнення. Можливо у вас навіть з’явиться бажання займатися живописом. Головне — не забути спрей від комарів.

Відпочинок у міських парках

Як личить кожному іменитому місту, Ужгород надає можливість відвідати гарні міські парки. У деяких з них навіть можна за невелику плату орендувати альтанку та мангал.

  • Боздоський парк. Це просто ідеальне місце для пікніка. Місцевість надзвичайно красива і затишна. Тут часто зустрічаються білки, які звикли до відвідувачів парку. Вони досить сміливо наближаються до людей, завдяки чому їх можна погодувати. До того ж тут у швидкому доступі будь-які ласощі від солодкої вати до морозива.

  • Підзамковий парк. Пікнік не виключає активного відпочинку. У цьому парку є можливість розважитись на мотузкових атракціонах.

  • Ротарі-парк та міські сквери. Ці місця будуть більш актуальні для любителів затишку. Тут ви не зустрінете великої кількості людей та шуму. Чудова можливість провести час наодинці із другою половинкою.

Альтернатива пікнікам

Варто нагадати, що розводити відкрите полум’я на землі заборонено законом. Тому, щоб уникнути штрафу, потрібно заздалегідь потурбуватися про наявність портативного мангалу. Його можна придбати або орендувати. Та якщо ви не хочете цим займатися, Ужгород пропонує безліч інших способів весело провести час у компанії. Наприклад, це може бути похід у кінотеатр. Ідеально підходить не тільки для відвідування з друзями, але і для побачення.

Якщо вам більш до смаку активний відпочинок, можно відправитися у квест-кімнату. Там ви зіткнетеся з вирішенням цікавих головоломок та зможете випробувати свою логіку. І, звичайно, ніхто не відміняв різноманітні заклади. У більшості місць є тераси, де можна провести час на свіжому повітрі. Не стільки важливо, як саме ви проведете час. Головне, щоб літо стало особливим і назавжди закарбувалося у спогадах як дещо надзвичайне.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат