Можливості співпраці з охоронною фірмою

09.08.2019 12:39 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



У наш час охоронна фірма пропонує охорону квартир, будинків, бізнес-приміщень. Також представники цільової аудиторії можуть розраховувати на супровід і контроль. Отже, пропонується виключення багатьох рисків. Працюючи з фірмою, можна розраховувати на наступні переваги:

  1. Справжній захист без скритих платежів. Незалежно від кількості виїздів, вартість плати буде залишатися постійною.
  2. Цілодобовий моніторинг за об’єктами. Гарантується безпека кожен день в будь-яку годину. Представники цільової аудиторії можуть розраховувати на виключення безпеки. Отже, може забезпечуватися високий рівень захисту.
  3. Впевненість в якості роботи специалістів. Пропонується матеріальна відповідальність. Також пропонується гарантія на обладнання 3 роки.

Такі переваги є основними. Отже, співпраця з спеціалістами буде оптимальною для представників цільової аудиторії.

У деякі періоди часу пропонуються вигідні акції. Наприклад, можна розраховувати на 50% від вартості абонплати на протязі трьох місяців. Такі акції є дуже важливими для тих, хто планує звернутися до спеціалістів, але не може повірити у високу якість послуг.

Охоронна організація є надійною, тому співпраця буде вигідною для обох сторін.

Коментарі :


14.07.2020 08:40 alliancesafety.com.ua

Все таке, але з приводу вартості виїздів додам свої п'ять копійок. Як правило, у договорі на виїзд груп затримання вказано, що на об'єкт безкоштовно здійснюється до 3-х виїздів на місяць. Окрім того, якщо виїзд здійснено з вини замовника (забули зняти з охорони, спрацювання через хатню тварину, поставили під охорону але залишили вікно на провітрювання, тощо), то клієнту надсилається додатковий рахунок за хибні спрацювання.


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат