Для чого потрібні гербіциди

27.04.2024 16:27 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Великою проблемою для фермерів є бур'яни. Вони здатні забирати корисні речовини із ґрунту. Крім того, бур'яни затіняють рослини, що призводить до того, що в нестачі надходить сонячне світло. Також варто виділити негативний вплив на фотосинтез. В результаті рослина буде неповноцінною. Для того, щоб цього уникнути, незамінні гербіциди. На сайті https://www.ukravit.ua/gerbitsidi/ ви зможете вибрати та придбати їх із зручною доставкою. Із гарантією якості.

Види гербіцидів та їх особливості

Залежно від походження, можливі такі види гербіцидів:

  • Оригінальні;
  • Генеричні.

В оригінальних гербіцидах діюча речовина відрізняється високим ступенем очищення, м'якою дією на рослину, без фітотоксичності. Тут точні норми використання, мінімальний період розпаду діючої речовини.

У генеричних гербіцидах діюча речовина аналогічна до оригінальної. При цьому ступінь очищення тут нижчий, а отже, і ефективність.

На що здатні гербіциди

З можливостей гербіцидів можна сміливо виділити такі:

  1. Можна прибрати на ділянці всі однорічні рослини, а також багаторічні трав'янисті, повністю очистивши землю під газон або грядку.
  2. Вдається прибрати певний вид бур'янової рослинності, зберігаючи при цьому культурні рослини.
  3. Ви можете видалити кілька видів бур'янів з посадок, зберігаючи при цьому культурні рослини.

Використання гербіцидів на садових частках

Причин, через які багато хто вважає за краще використовувати гербіциди на садових ділянок, досить багато. Можна легко справлятися з сильно зарослими, занедбаними ділянками, обробляти великі площі від бур'янів та економити при цьому сили та час. Є можливість позбавитися стійких і агресивних бур'янів, обробити щільні комбіновані посадки та квітники.

Основні групи гербіцидів

Існують різні групи гербіцидів, що слід враховувати під час виборів. Варто виділити такі:

  • Довсходові ґрунтові, а також післясходові;
  • Гербіциди суцільної та виборчої дії;
  • Системні та контактні гербіциди.

Щоб не помилитися у виборі, варто зателефонувати консультантам і поставити запитання. Залежно від цілей та завдань, вам допоможуть зробити правильний вибір та дадуть корисні рекомендації. Ви зможете підібрати гербіцид, який оптимально підійде для виконання поставлених завдань і допоможе швидко досягти бажаних результатів. При цьому гарантовано якість.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат