Пиво Krombacher: історія та види хмільного напою



Без пива важко уявити вечірку та пікнік на природі. Це улюблений напій багатьох чоловіків та жінок. За роки свого існування пінне завоювало неабияку популярність. Деякі експерти стверджують, що хмільний напій поступається в рейтингу лише воді та чаю. Компанії з виробництва пива пропонують різноманітні варіанти. Хоча не всі здобувають любов споживачів, є бренди, які відомі в цілому світі. Один із них — Krombacher. Це компанія з багатою історією.

Як з’явилося пиво Кромбахер

Перші відомі згадки про хмільний напій датуються 1300-ми роками. Тоді у невеликому поселенні Кромбах уже варили пиво. Історія відомого в цілому світі бренду бере свій початок з 1803 року. Усе розпочиналося з пивоварні, якою володів син трактирника. У місцевості діяв закон, що дозволяв продавати хмільне лише особам, які мали власне виробництво. З роками популярність пива Кромбахер зростала. Це було зумовлене вдалим розташуванням виробництва. Напій став популярним серед місцевих робітників. Згодом його почали продавати й в інших частинах Німеччини. У 1922 році компанію купив Бернхард Шадеберг. Його нащадки й досі виготовляють пиво Krombacher. Компанія пережила багато складних часів, у тому числі періоди Першої та Другої світових війн. Однак це не завадило виготовленню пива високої якості. Сьогодні пінний напій експортують у понад 80 різних куточків світу. Зокрема, його можна придбати в таких країнах:

  1. Італія;
  2. Іспанія;
  3. Нідерланди;
  4. Великобританія;
  5. Греція;
  6. Франція.

Різноманітні лінійки від німецького бренду представлені й в Україні.

Асортимент пива від німецького бренду

Пивовари створюють оригінальні композиції, смак та аромат яких не залишає байдужим. Завдяки цьому напої від Krombacher — одні з найпопулярніших у себе на батьківщині. В Україні на Маудау можна замовити такі типи пінного:

  1. лагер;
  2. пільзнер;
  3. пшеничне;
  4. радлер;
  5. фруктове.

Колір варіюється від світлого до темного. Бренд пропонує фільтроване й нефільтроване пиво. Різниться і міцність напою. Компанія розробляє безалкогольні позиції — їх можна пити будь-коли. Таке пиво не вплине на здатність керувати транспортним засобом. Проте більшість позицій містять спирт. Міцність варіюється від 0,5 до 5,3%. Хмільний напій розливають у різні ємності. Ви можете вибирати між жерстяними банками, скляними пляшками та кегами. Варіанти підійдуть як для великої компанії чи бару, так і для людей, які купують пиво лише для себе. Перед споживанням напій варто охолодити. Оптимальною для подачі вважається температура від 5 до 7°C. На вечірці краще використовувати посудину для охолодження з льодом. Вона дозволить підтримувати температуру пива. До пінного смакують різноманітні солоні закуски та снеки. Зокрема, морепродукти, горішки, сухарики, чипси.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат