Новини » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 520, 20

Помер головний лікар Закарпатської обласної психіатричної лікарні Фома Чекан

Медична спільнота Закарпаття глибоко сумує з приводу передчасної смерті головного лікаря обласної психіатричної лікарні с.Вільшани Фоми Фомича ЧЕКАНА та висловлює щире співчуття рідним та близьким покійного.

Окуляри в оптиці за 99 гривень?

Парадоксально, незважаючи на наявність у місті мережі якісних оптичних салонів із недорогими акційними пропозиціями на окуляри, попит на так звані базарні, готові окуляри, які   носять по офісах та будинках або продають на лотках на базарах та в сумнівних магазинах оптики, не вщухає.

2500 закарпатців звернулися до лікарів через грип протягом тижня

Епідемічна ситуація з ГРВІ в Закарпатській області за 52 календарний тиждень.

Грип - не спить

Цієї зими на українців чатуватиме грип "Каліфорнія", "Вікторія" та "Массачусетс".

Вбивча косметика

Старіти й хворіти завдяки кольоровим баночкам.

У Закарпатті дві 16-річні дівчини випили 500 г коньяку, й опинилися у лікарні

Днями до Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення з приймального відділення Тячівської районної лікарні про те що до них доставлено двох неповнолітніх мешканок села Грушево Тячівського району з діагнозом: алкогольна інтоксикація.

2233 закарпатців звернулися до лікарів з грипом та застудою за тиждень

За тиждень зареєстровано 2233 випадків звернень з приводу грипу та ГРВІ,  що на  2 %   менше у порівнянні з  попереднім тижнем (2684  вип.). 

У Закарпатті створили 15 центрів Первинної медико-санітарної допомоги (ВІДЕО)

Питанням розвитку та реформування первинної ланки медицини, зокрема створенню центрів Первинної медико-санітарної допомоги, була присвячена колегія обласного управління   охорони здоров’я.  

У Закарпатті зареєстровано 58 людей з діагнозом "СНІД" (ВІДЕО)

Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми, який було започатковано з 1988 року після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

В Ужгороді розкажуть, як порозумітися з ВІЛ-позитивними закарпатцями

У четвер, 28 листопада в 11.00 у конференц-залі обласного Центру з профілактики та боротьби із СНІДом (Ужгород, вул. Другетів,72 ) відбудеться прес-конференція до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

Щепити від грипу планують 10 тис. закарпатців

Під час засідання колегії ОДА 27 листопада начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Роман Шніцер розповів про епідситуацію в краї.

У Закарпатті зараз зросла захворюваність на гепатит (ВІДЕО)

Про ситуацію в області із захворюваннями на гепатити розповіли журналістам начальник управління охорони здоров»я Закарпатської ОДА Роман Шніцер та головний лікар обласної клінічної інфекційної лікарні Михайло Поляк.

Яка насправді ситуація з гепатитом у Закарпатті - фахівці

У понеділок 25 листопада о 14:00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться брифінг начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Романа Шніцера.

98 % маленьких закарпатців мають проблеми з зубами

Серед причин — газовані напої, ласощі, дефіцит фтору і йоду,
а також відсутність культури догляду за порожниною рота.

В Ужгороді з’явився перший медовий магазин

У «солодкій крамниці» представлено понад 10 зразків якісного меду з різних куточків Закарпаття.

У Закарпатті невдовзі зведуть алергологічну лікарню (ФОТО)

У закарпатській Тереблі будуватимуть алергологічну лікарню. Цей проект, переконаний голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, дасть потужний поштовх у розвитку не тільки села, а й усього регіону, та забезпечить роботою місцевих жителів.

На Закарпатті найнижча після Києва смертність   в Україні

За 9 місяців 2013 року в області знизилася смертність і нині становить 8,25 на тисячу населення проти 8,72 за відповідний період минулого року. Природний приріст населення зріс до 2,57 проти 2,55 за 2012 рік.

Незабаром у Тячеві відкривається відділення гемодіалізу

Необхідність у розширенні відділення постала через збільшення кількості недужих на хронічну хворобу нирок. На сьогодні у районі налічується 22 осіб, які потребують гемодіалізу.

В Ужгороді пригощатимуть гарбузовою кашею та яфиновим нопоєм (АФІША)

14 листопада на вул. Корзо на початку «липової алеї» в Ужгороді пройде Фруктовий день, присвячений Дню боротьби з діабетом.

Які вакцини від грипу пропонують закарпатцям

Доводимо до Вашого відома,   що Державна санітарно-епідемічна служба України   з метою профілактики грипу із оновленим штамовим складом   епідемічного сезону 2013-2014 років інформує про   зареєстровані   в Україні такі вакцини, - цитує прес-центр обласного Центру здоров’я.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат