Закарпатські сімейні лікарі, які працюють у селах, одержали американські подарунки (ФОТО, ВІДЕО)

admin 25.06.2013 10:04 ЗДОРОВ'Я

 

Дванадцять лікарів-інтернів сімейної медицини, випускників   інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки, отримали подарунки від місіонерів із Сполучених Штатів Америки.

Медичні набори оторіноофтальмоскопів допоможуть молодим лікарям фахово та швидко діагностувати різні патології ока, органів дихання та слуху.  
Всі випускники працюватимуть у селах сімейними лікарями. Наявність такого устаткування дозволить їм більш якісно оглядати як дітей, так і дорослих. І своєчасно скеровувати, у разі виявлення складної патології, на консультації та лікування до вузьких спеціалістів: ЛОРа, офтальмолога тощо.
  Волонтери християнської місії Едвард Колум та його дружина Барбара вже понад рік   живуть в Україні. Вони неодноразово допомагали як медобладанням різним   лікарням, так і навчанням за кордоном фахівців-медиків, і переконані, що завдяки   реформам які нині відбуваються в медичній галузі, рівень надання меддодпомоги в країні значно покращиться.  
Місіонери мають на меті й надалі   допомагати закарпатським медикам. В їхніх планах візит на Закарпаття у вересні цього року.  


Більш докладно дивіться в сюжеті.

admin


За матеріалами прес-центру УОЗ у Закарпатті

ТЕГИ : сімейна медицинаамериканціЗакарпаття

Коментарі :


07.07.2013 21:14 оон

Більше 20 років незалежності, а ви все жебраєте у західних країн б/у і цим гордитеся! Ганьба!!!!!!! Що ви зробили для того щоб ми мали свої кошти купувати?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат