Весняне пробудження шкіри: Корейські засоби для відновлення після зими

14.02.2024 17:17 ЗДОРОВ'Я



Взимку шкірний покрив піддається чималим випробуванням – він протистоїть морозу, вітру, підвищеній вологості. Але скоро весна – і так само, як ми міняємо важкі шуби на легкі куртки, змінюється і beauty догляд за обличчям і тілом. На зміну кремам зі щільною, жирною текстурою приходять більш легкі зволожувальні есенції, які бережуть шкіру від лущення, подразнення.

Як прискорити відновлення шкіри після зими, змінити косметику і правильно нею користуватися - про це читайте нижче. Однак, якщо ви хочете отримати професійну консультацію щодо косметичних засобів і вас цікавить корейська косметика гуртом в Україні – звертайтеся до менеджерів магазину Lotana.

Проблеми шкіри після зими

Весна вже близько, але холодні, промозклі дні ніяк не відступлять, тому не поспішайте переходити на літні косметичні засоби. Ваша шкіра, як і в зимовий період, може пересушуватися і вкриватися тріщинками, не кажучи вже про чутливість і схильність до почервоніння.

Корейські дівчата розкрили секрет молодості та свіжості шкіри – він передбачає багатоступеневий догляд: спочатку йде очищення, потім тонізація, зволоження шкіри та її живлення. І ось що експерти у косметології рекомендують застосовувати в зимово-весняний сезон:

  1. Користуйтеся м'якими очищувальними гелями або крем-гелями – шкіра все ще піддається впливу холоду і будь-яке подразнення може негативно позначитися на її стані.
  2. Введіть у догляд відлущувальну косметику – час позбутися ороговілого шару шкіри. Однак не користуйтесь нею часто, оскільки активне використання подібних засобів може призвести до активування шкірного сала.
  3. Робіть ставку на вітамінізовані сироватки – вони допоможуть наситити епідерміс вітамінами, яких бракує, і поліпшити тонус шкіри.
  4. Замініть зволожувальний крем на засіб із легшою текстурою, однак не забувайте, що літо ще не настало. Давайте шкірі більше зволоження.
  5. Не забувайте про захист від сонця – ультрафіолет особливо активний навесні. Не забувайте користуватися засобами з SPF 50+.
  6. Ключові інгредієнти

    Весняний догляд за шкірою охоплює косметичні засоби з основними діючими компонентами, такими як:

    • Гіалуронова кислота дасть змогу епідермісу довше залишатися пружним, без зовнішніх проявів старіння. Цей інгредієнт розгладжує зморшки та створює захисний фільтр на шкірі.
    • Центелла азійська прискорює синтез колагену. Після впливу косметики з екстрактом центелли дерма стає більш підтягнутою, посвіжілою.v
    • Вітамін С пригнічує вироблення меланіну, зміцнює судини та вирівнює тон обличчя. У парі з вітаміном Е створює найкращий антиоксидантний ефект і регенерує дерму.
    • Кераміди утримують нормальний баланс вологи в глибоких шарах, унеможливлюють подразнення і зневоднення. Відновлюється захисний бар'єр шкірного покриву, знижуючи вплив агресивних зовнішніх чинників.v
    • Екстракт Чайного дерева активно бореться з подразненням, почервонінням, висипом і запаленнями, заспокоює шкірний покрив і відновлює його.

    Топ-продукти

    1. Гель-пінка для вмивання Dr.Jart+ Ctrl A Teatreement Cleansing Foam м'яко очищує верхній шар від забруднень і пилу, що накопичилися за день. Витримка з листя Чайного дерева допоможе відновити пошкоджену дерму. Користуйтеся продуктом перед тим, як наносити корейські сироватки для обличчя або креми. Спіньте трохи гелю в руках, додавши води, потім дбайливо помасажуйте обличчя і змийте засіб.
    2. Сироватка Enough Premium Real Vita 8 Complex Pro Bright Up Ampoule – чудовий відновлювальний засіб, який допоможе шкірі після тривалого впливу холоду. Обліпиха в складі, багата вітамінами, серед яких С, В3, А, Е, відновить тон потьмянілої шкіри й наситить її вологою, а також відмінно впорається з пігментацією.
    3. Крем Medi-Peel Bor-Tox Peptide Cream дарує шкірі вологу, наповнюючи її гіалуроновою кислотою, керамідами й пептидами. Засіб не тільки оздоровлює і повертає нормальний водний баланс шкіри, а й формує здорову мікрофлору, що перешкоджає проникненню інфекцій.

    Застосування та поради

    Коли обираєте корейські зволожувальні креми варто вивчити їхній склад і показання. Більш жирні креми не підходять для комбінованої та схильної до висипань шкіри. Для проблемної шкіри краще застосовувати засоби із саліциловою кислотою і підсушувальними компонентами.

    З іншого боку, сухій шкірі знадобиться дбайливий догляд з обов'язковим використанням живильного крему і відновлювальної сироватки. Такий догляд показаний чутливій шкірі, здатній швидко висушуватися й утворювати на поверхні тріщини.

    Висновок

    Підіб'ємо підсумок: для відновлення шкіри після зимового періоду знадобиться оновити косметичку і додати в неї весняні косметичні тренди – сироватки, легкі креми, засоби для вмивання.

    Здоров'я шкіри навесні забезпечить якісна корейська косметика, чиї відновлювальні властивості підтверджено безліччю досліджень і відгуками вдячності жінок по всьому світу. Якщо ви бажаєте поповнити магазин корейськими новинками – зробіть замовлення у перевіреного дистриб'ютора. Ціна на гурт значно нижча, ніж купівля кількох одиниць, і закупівля вартуватиме дешевше.

    Компанія Lotana – гуртовий представник корейських брендів в Україні та Польщі. Фірма має усі необхідні сертифікати якості на продукцію, що продається, і дає змогу вигідно купити її за спеціальними гуртовими розцінками.

    Читайте також: Корейська косметика для зимового догляду

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат