Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 240, 20

Філармонії — 75 років

Закарпатській обласній філармонії виповнюється 75 років. На концерті з нагоди свята звучали класичні та сучасні музичні твори, вокальні виступи, уривки з опер, оперет, представили хореографічні композиції.

В Ужгороді повсюди малювали

Міжнародний АРТмарафон «Мистецтво без меж» відбувся в Ужгороді та ще на 6 локаціях у містах та селищах нашої області з ініціативи Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Це — продовження традиції творчого та креативного святкування національного професійного свята художників та всесвітнього Дня художника.

У скільки обходиться ужгородцям мер Андріїв

Антикорупційний штаб порахував зарплати мерів. А також премії та матеріальну допомогу.

198 студентів почали навчатися у центрах професійної підготовки за підтримки Угорщини

4 жовтня у Великій Доброні відбулася урочиста церемонія відкриття навчального року в Центрах професійної підготовки імені Егана Еде. Вони створені на Закарпатті за підтримки уряду Угорщини. Центри діють як філії Закарпатського угорського інституту ім. Ференца ІІ Ракоці — у Берегові, Великій Доброні та Пийтерфолві.

Різкий спалах коронавірусу

На Закарпатті різко збільшилася кількість виявлених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Майже всі нові хворі — не були щеплені. Велике навантаження лягає на лікарів. Перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький провів нараду з керівниками медичних установ.

Скринька Пандори

У той час, коли в Україні фіскальні органи тиснуть на бізнес, обкладаючи непомірними податками, багато політиків та чиновників ховають свої гроші в офшорних зонах, щоб податки не платити взагалі. Займався цим і Зеленський. Щоправда, перед самим президентством свої активи… віддав безкоштовно товаришу.

В Ужгороді відбувся міжнародний турнір із петанку «Каштан-2021»

В Ужгороді у Боздоському парку протягом трьох днів відбувалися ігри міжнародного турніру з петанку «Каштан-2021». Всього участь у турнірі взяли понад 70 учасників із України, Угорщини, Чехії, Польщі, Білорусі, Росії. Також у турнірі брали участь громадяни Данії, Бельгії та Марокко, які тимчасово проживають в Україні і є членами українських петанк-клубів.

Лицарі Ордену паленчарів

У Мукачеві прийняли перших 8 закарпатських виробників паленки
до Лицарського Ордену паленчарів.

Ален Панов видав книгу з історії Ужгорода на основі найстаршої монографії з історії міста

Книга Панова так і називається «Перша книжка про Ужгород», на основі найстаршої монографії з історії Ужгорода написаної Кароєм Мейсарошем у 1861 році.

Дні України в Кошице: Як презентувало себе Закарпаття

У словацькому місті Кошице закінчилися Дні України.

Бий своїх

Колись така монолітна і сильна партія «Слуга Народу» валиться на очах. Там уже був розкол, коли пішли «люди Коломойського». А зараз настала черга ідеолога партії, голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Нова хвиля

Влітку було спокійніше. Про коронавірус у нас почали забувати. Часто по кілька днів поспіль на Закарпатті взагалі не фіксувалося жодного випадку захворювання на коронавірус. Ми почали забувати про захисні маски, вільно спілкувалися, відвідували масові заходи. Однак потім почали надходити тривожні новини з деяких країн світу, де розгулявся штам «Дельта».

На Закарпатті запрацював перший лінійний прискорювач

До 30-річчя Незалежності України у Закарпатському протипухлинному центрі очільник краю Анатолій Полосков разом із першим заступником голови облдержадміністрації Мирославом Білецьким та заступником голови ОДА Ігорем Шинкарюком відкрили оновлене відділення, де відбувся запуск роботи апарата променевої терапії.

Як святкували

Ми відзначили 30 років незалежності держави. Святкували 4 дні. Офіціоз був типовим — покладали квіти, несли прапор, були палкі промови. Запам’ятався парад на площі Незалежності в столиці. І не просто організацією, а демонстрацією абсолютно нової української армії, яка змужніла, стала професійнішою, і народ відчув, що державу є кому обороняти і є кому зупинити агресію путінської Росії.

Погоня за Чаусом

Коли іноземці дивляться, як в Україні дві силові структури ледь не влаштовують між собою бої, то просто не розуміють, чи є у нас влада і законодавство.

Автошлях Р-21 Долина—Хуст буде капітально відремонтований до кінця року

Ремонтні роботи на дорозі регіонального значення Р-21 Долина— Хуст тривають одразу у 4-х напрямках. На одній із ділянок вже влаштували фінішний шар асфальтного покриття. Це відрізок автошляху, що проходить через с. Вучкове на Міжгірщині. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

День дощів — 160 мільйонів гривень

Керівництво області засідало разом з рятувальниками та поліцією і озвучили суму збитків від нещодавньої повені на Рахівщині. 160 млн. грн. Тобто, день дощів приніс нам багатомільйонні збитки.

Михайлу Олексійовичу Беленю – 70!

«У світі багато дивних див та найдивніша з них Людина»
(Евріпід)

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат