Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 380, 20

На Тячівщині жінка народила дитину в автомобілі швидкої - це були шості пологи 25-річної породіллі

Пологи «на колесах» одні з найскладніших і непередбачуваних. Особливо, якщо вони відбуваються надзвичайно швидко. В такі хвилини життя породіллі і немовляти повністю залежать від досвіду та професіоналізму медиків, - повідомляє 103 Закарпаття у соцмережі.

На Тячівщині горів чоловічий монастир

21 жовтня в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про пожежу на території Покровського чоловічого монастиря, що в с. Колодне Тячівського району. За попередніми даними займання відбулося в келії.

Від початку повномасштабної російської агресії загинуло 39 українських медійників

Щонайменше 39 медійників стали жертвами масованої російської агресії в Україні. За верифікованими даними НСЖУ, серед загиблих – 8 журналістів, які виконували професійні обов’язки; 13 медійників – цивільних жертв; 18 представників ЗМІ, які мобілізувалися для захисту України у лавах Сил оборони України. Відомості про ще двох зниклих   журналістів-воїнів перевіряються.

Чиновник Тячівської райдержадміністрації вистрибнув з вікна четвертого поверху

З вікна четвертого поверху будівлі райадміністрації вистрибнув чиновник. 34-річний чоловік працював у фінансовому управлінні РДА.

Журналісти-переселенці отримали продуктові набори

Їх надало Товариство Червоного Хреста України, а вручення організував Запорізький Центр журналістської солідарності НСЖУ.

На Закарпатті проводиться зариблення фореллю річок

За ініціативи Державного агентства меліорації та рибного господарства України річки Закарпаття поповнюють мальками струмкової форелі, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Середній показник готовності до опалювального сезону в області становить 89,5%

На стадії завершення підготовка об’єктів господарського комплексу та бюджетної сфери області до опалювального сезону 2022-2023 років, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Олег Лукша: Допомогти можна, навіть розповідаючи правду про війну

На Закарпатті Олега Лукшу знають добре. Навіть важко повірити, що людина, якій за 70, може вести такий активний спосіб життя. Олег Васильович і досі весь в роботі і краще не починати з ним розмову про «заслужений відпочинок».

На Закарпатті інспектори Управління Держпраці проводять заходи з питань незадекларованої праці

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області підвели проміжкові результати роботи інформаційної кампанії Держпраці «Виходь на світло!», котра стартувала першого липня цього року.

Влад Годованець: Мені важливо усвідомлювати, що я можу бути корисним

32-річний Влад Годованець жартома називає себе людиною без постійного місця проживання. Народився у Новій Каховці на Херсонщині, потім переїхав до Харкова, де навчався, часто навідувався на турніри з петанку до Ужгорода і так полюбив це місто, що також вважає його своїм і навіть став членом місцевого петанк-клубу і захищає честь Ужгорода на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

М. Білецький: Надихає бачити, як пані Зузана Кссціно повертає дітям радість руху, а заодно і життя

За ініціативи радника прем’єр-міністра Словаччини з питань транскордонного співробітництва Едуарда Бураша до Закарпатського обласного будинку дитини в Сваляві вже неодноразово привозили гуманітарну допомогу зі Словаччини. Але окрім гуманітарної допомоги сюди навідується висококваліфікований фізіотерапевт зі Словаччини Зузана Касціно. Її терапія для наших діток просто безцінна.

Маловоддя зафіксовано на семи річках Закарпаття

На Закарпатті через посушливу погоду пересихають річки. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

У Мукачеві сталася велика пожежа - горіло складське приміщення на території СТО

Займання сталося в складській будівлі на вул. Свалявській 10-го серпня.

Дорожники області готуються до найскладнішої зими в історії незалежної України

Це не гучні слова, а наша реальність. І мусимо максимально підготуватися до труднощів, що чекають нас попереду, написав у соцмережі перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат