Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 300, 20

Голова ОВА Віктор Микита відвідав Сваляву, де проінспектував роботу міської лікарні

З робочою поїздкою перебуваю на Свалявщині, - повідомив Віктор Микита. - Тут у межах візиту разом із заступниками, народним депутатом Михайлом Лабою та місцевими депутатами провели зустріч з колективом Свалявської міської лікарні й оглянули нове медичне обладнання, яке придбали за кошти державного бюджету.

У Виноградові налагодили виробництво макетів ПТРК Стугна

Макети слугують на фронті в якості хибних цілей для ворога.

Завдяки сприятливим погодним умовам на Закарпатті засіяно й засаджено 75 тисяч га

Нашим аграріям уже вдалося завершити посів вівса, ярих пшениці та ячменю на площі 2,5 тисячі га, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

На Тячівщині горів дизельний потяг

10 травня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в моторному відсіку дизельного поїзда сполучення Солотвино - Королево на залізничній станції Грушово.

На Закарпатті відзначили Міжнародний день боротьби за права інвалідів

Нещодавно Україна разом зі світовою спільнотою відзначала Міжнародний день боротьби за права інвалідів, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Трьох закарпатських ковалів, які виготовляли компактні печі для військових, забирають в армію

Мистецьке об'єднання "Шпор" припиняє діяльність. Про це повідомила відома закарпатська громадська діячка та краєзнавець Ліна Дєгтярьова.

Мукачівець виготовив та відправив на фронт понад сотню антидронових рушниць

Мукачівець Сергій Герасимюк близько року виготовляє антидронові рушниці, повідомляє Суспільне.

Майже чверть пенсіонерів на Закарпатті працює

Станом на 1 квітня поточного року на обліку в Головному управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області перебуває 254,6 тисяч пенсіонерів.

На Хустщині автомобіль на великій швидкості зіткнувся з деревом - водій загинув

Близько опівночі до Служби порятунку зателефонували очевидці й повідомили, що на автошляху між Хустом і Боронявом водій машини ВАЗ-21093 не впорався з керуванням і допустив лобове зіткнення з деревом, внаслідок чого загинув на місці.

На Тячівщині відремонтують дорогу між селами Буштино і Теребля

Підрядна організація розпочала роботи з укладання верхнього шару покриття на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 070603 Синевир-Колочава-Буштино на ділянці від смт Буштино у напрямку села Теребля, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Місток допомоги. Демократична Спілка угорців України стала осередком допомоги та підтримки українців

Демократична Спілка угорців України з перших днів повномасштабної війни стала осередком, через який допомога угорців направлялась українцям, які рятувалися від війни та воїнам, які боронили країну на сході. Ця допомога не припинялася за цей час ні на день і тепер, більше ніж через рік після початку війни, у Спілці вирішили розповісти про цю допомогу.

У 18 громадах області побудують нові майданчики для занять спортом

У громадах працюємо в навчальних осередках, де планується реалізація соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» та забезпечення матеріально-технічної бази для підготовки населення до національного спротиву, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Через сильний порив вітру на Закарпатті загинув лісоруб

На Закарпатті смертельно травмувався вальник лісу Михайло Шарга, про це повідомляє у соцмережі Карпатський лісовий офіс.

Звернення Предстоятеля Православної Церкви України (відео)

Дорогі брати і сестри, велика родина Православної Церкви України та вся українська громадо!

Рейди по карпатським лісам виявили найбільше самовільних рубок в Ужгородському лісгоспі

Карпатським лісовим офісом за останні 4 місяці було проведено близько 500 рейдів по лісовим масивам Закарпаття, Львівщини та Франківщини.

В Ужгородській школі діти потерпають від хлопця, який б’ється та називає себе «путінським дітям»

До мене звернулася мама однієї з учениць цієї школи, яка вже пів року разом іншими батьками намагається вирішити цю ситуацію, повідомляє у своєму телеграм-каналі депутат міськради Віталій Глагола.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат