Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 340, 20

У Дубовому на Тячівщині встановили смарт-лавку

У селищі Дубове на Тячівщині встановили смарт-лавку з сонячною панеллю

Грантова програма МОМ для постраждалих від війни мікро- та малих підприємств Закарпаття

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, Представництво в Україні, в рамках проекту «Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, запрошує український мікро- та малий бізнес Закарпаття взяти участь у грантовій програмі.

Закарпатці отримали у поштових відділеннях вже понад 130 тисяч LED-ламп

Днями по всій країні стартував третій етап пілотного проєкту з енергоефективності, що стосується заміни ламп розжарювання старого зразка на більш економні, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті влада застерігає від продажу червонокнижних первоцвітів

В обласному центрі Закарпаття і в інших містах, переконаний, ви вже бачили людей, які продають букети перших весняних квітів. Таку картину спостерігаємо щороку з середини лютого до кінця травня, повідомляє перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький. - Але вкотре нагадуємо: більшість видів ранньоквітучих ендемічних та реліктових рослин перебувають під загрозою знищення та занесені до Червоної книги України.

Держпродспоживслужба попереджає закарпатців про небезпечний рис з Італії

Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області доводить до відома про отримання інформаційного повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 17 лютого 2023 року № 2023.0797-fup 7, стосовно виявлення перевищення допустимого рівня Кадмію у рисі для ризотто, що експортувався з Італії (виробник: Sapori Nostrani di Giorgio Turco, Italy; трейдер: WB Polska Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «БЮРО ВИН», вул. Мечникова, 9, м. Київ, 01021).

Закарпаття – лідер за кількістю виданих кредитів бізнесу на енергозабезпечення від Ощадбанку

12 місцевих та одне релоковане підприємство вже отримали фінансову підтримку в розмірі 7,5 млн грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9%», ще одне – очікує на проведення виплат, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

З 1 по 15 лютого у відділеннях Укрпошти закарпатці обміняли вже 75 тисяч ламп

Два тижні триває пілотний проєкт обміну ламп розжарювання на світлодіодні з метою зменшити навантаження на енергосистему країни та економніше споживати електроенергію.

Золота вода з кранів: Мукачево ігнорує мораторій на підвищення тарифів

Мукачево – місто №1. На цьому регулярно наголошує мер Мукачева Андрій Балога. Щоправда, зараз бачимо підтвердження цьому тільки за негативними показниками.

На Рахівщині шукали заблукалих туристів з Вінниці

5 лютого о 21:15 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від колег з Івано-Франківської області про необхідність надання допомоги в пошуках двох туристів, які втратили орієнтир та заблукали в районі озера Несамовите.

Балоги пішли проти громади Мукачева і різко підняли тарифи на воду

Мукачівський Водоканал оголосив про підняття тарифів на водопостачання та водовідведення. Тарифи з 29 грн за кубометр виросли відразу на 59 грн за кубометр. При цьому понад 30 членів виконкому підтримали підняття тарифів і лише один утримався.

Безоплатно обміняти лампи розжарювання на економні можна в найближчому відділенні Укрпошти

«Для цього треба залишити заявку на порталі Дія. Також буде можливість зробити це безпосередньо у поштовому відділенні», – повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгород прибув перший евакуаційний автобус з пораненими

28 січня в Ужгород уперше прибув евакуаційний автобус. Він доставив в один із закладів охорони здоров’я міста поранених військовослужбовців для подальшого лікування та реабілітації. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

За час війни закарпатські митники оформили понад 140 тисяч тон гумвантажів

Від початку повномасштабної війни, через митні пости зони діяльності Закарпатської митниці в Україну надійшло 142,22 тисяч тонн гуманітарних вантажів, у тому числі майже 6000 транспортних засобів.

Чим я можу допомогти? – Війна гуртує

Арпад Крон, голова Асоціації міст-побратимів «Ужгород-Корвалліс», волонтер із 15-річним стажем, реабілітолог за фахом, батько-вихователь 5 дітей у дитячому будинку сімейного типу, та секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян спілкувалися про актуальні напрямки співпраці.

Поліція охорони Закарпаття встановлює «тривожні» кнопки у публічних місцях: перелік локацій

Безпека та спокій співвітчизників – пріоритети Управління поліції охорони в Закарпатській області. Саме тому в рамках нашого соціального проєкту, громадські місця   регіону уже оснащують кнопками "термінового виклику" поліції.

У 2022 році патрульні притягнули до відповідальності 677 водіїв, що розмовляли телефоном за кермом

У патрульній поліції нагадали, що згідно з пунктом 2.9 д правил дорожнього руху, водієві забороняється під час керування транспортним засобом користуватися засобами зв'язку, тримаючи їх у руці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат