Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

Закарпаття серед лідерів за приростом надходжень ПДФО та коштів до загального фонду місцевих бюджеті

Стабільні надходження до бюджетів – один з елементів успішної боротьби на економічному фронті, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Як і ким знищувався Мукачівський військовий аеродром

Мукачівський військовий аеродром тепер міг би нам дуже стати в нагоді.

Капітуляція: Громада Мукачева змусила мера Балогу знизити тарифи на водопостачання

Як ми повідомляли,   Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Ручний виконком це рішення підтримав одноголосно.

В Ужгороді 80-річна жінка успішно склала теоретичний іспит з водіння

Олена Іванівна Пушко: капітан далекого плавання, тренер вітрильного спорту, 1943 року народження, успішно склала теоретичний іспит у територіальному сервісному центрі МВС міста Ужгород та приступатиме до практичного етапу навчання.

В Ужгороді сталася пожежа у гуртожитку на Студентській набережній

Загорання виникло в кімнаті на третьому поверсі п’ятиповерхової будівлі на Студентській набережній в Ужгороді. У приміщенні на той час нікого не було, тож про задимлення о 10:00 повідомили мешканці сусідніх кімнат.

На Хустщині у Тисі шукали тіло жінки, але знайшли тіла двох чоловіків

З 30 березня хустські водолази шукають тіло жінки, яка стрибнула в р. Шопурка у смт В. Бичків. Обстежено близько 40 км вниз по течії р. Тиса, від смт Тересва до м. Хуст, тіло жінки не виявлено. Однак в районі с. Стеблівка з води було вилучено тіло чоловічої статі (особа встановлюється). Пошуки жінки продовжаться, їх ускладнює течія і високий рівень води.

Телеграм-канал Ministerstvo_lisu запустив опитування, хто був кращим головою Держлісагенства

Опитування анонімне. Кандидати обрані не даремно, починаючи з революції Гідності, після повалення режиму біло-блакитних.

Обміняти лампи розжарювання на енергоощадні, відтепер зможуть компанії та ОСББ

На Закарпатті розширюють програму обміну старих ламп розжарювання на енергоощадні. Відтепер до проєкту зможуть долучитися місцеві компанії та ОСББ.

На Закарпатті заборонили розпалювати багаття у лісових масивах

В області посилюють захист лісів у весняно-літній пожежонебезпечний період. Відповідне рішення прийняли сьогодні під час планового засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Угорський фонд «MedSpot» продовжує безкоштовні медогляди для ВПО та місцевого населення

Угорські медики приїжджають сюди у свої вихідні. У п’ятницю завершують робочу зміну в клініках, а вдосвіта в суботу вирушають до міста Ужгород.

УТОГ святкує 90-річчя без державного фінансування

Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю зі слуху УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ГЛУХИХ цьогоріч святкує 90-річчя своєї діяльності. Про життя організації, настрої її членів на регіональному рівні розмовляємо з Наталією Булецою, головою Закарпатської обласної організації Українського товариства глухих, яка діє з 1946 року.

Працівники Офісу Омбудсмана вважають неприйнятними умови проживання ВПО у Мукачеві

Старе приміщення, холод, пліснява, порушено вимоги пожежної безпеки: нелюдські умови для проживання ВПО в Мукачеві.

В Ужгороді чадним газом отруїлося четверо осіб

16 березня до ДСНС Закарпаття повідомили зі служби 104 про отруєння 4 осіб (причина встановлюється) в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Урожайна.

В Ужгороді згорів Гелендваген

Ужгородські рятувальники ліквідували пожежу в автомобілі Mercedes G500. Подія трапилася сьогодні, по вул. Василя Гаджеги (колишня Радіщева). Про пожежу повідомив власник транспортного засобу.

Микита: На Закарпатті найбільший приріст вакансій серед усіх регіонів країни

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита повідомив про те, що на Закарпатті найбільший в Україні попит на працівників

Чим живе «Я-Маріуполь» в Ужгороді

Розмовляємо про це з Галиною Миролюбовою, керівницею центру «Я-Маріуполь» в Ужгороді. Пані Галина представляє інтереси півтори тисячі маріупольців, які проживають на території Закарпаття, найбільша частина в Ужгороді.

На Закарпатті посилюють контроль за дотриманням норм щодо сейсмостійкого будівництва

Відповідне розпорядження сьогодні підписав Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

Закарпатці у відділеннях Укрпошти обміняли вже 220087 ламп

Вже місяць по всій країні триває пілотний проєкт щодо ощадливішого використання електроенергії, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпаття прибув евакуаційний потяг зі сходу України

7 родин, які до останнього не полишали свої домівки у найгарячіших точках східних регіонів України, сьогодні приїхали на Закарпаття. У Мукачеві їх зустріли закарпатські рятувальники, представники Unisef Ukraine, Української фундації громадського здоров'я та Закарпатського обласного центру соціальних служб.

У Дубовому на Тячівщині встановили смарт-лавку

У селищі Дубове на Тячівщині встановили смарт-лавку з сонячною панеллю

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат