Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 400, 20

Влад Годованець: Мені важливо усвідомлювати, що я можу бути корисним

32-річний Влад Годованець жартома називає себе людиною без постійного місця проживання. Народився у Новій Каховці на Херсонщині, потім переїхав до Харкова, де навчався, часто навідувався на турніри з петанку до Ужгорода і так полюбив це місто, що також вважає його своїм і навіть став членом місцевого петанк-клубу і захищає честь Ужгорода на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

М. Білецький: Надихає бачити, як пані Зузана Кссціно повертає дітям радість руху, а заодно і життя

За ініціативи радника прем’єр-міністра Словаччини з питань транскордонного співробітництва Едуарда Бураша до Закарпатського обласного будинку дитини в Сваляві вже неодноразово привозили гуманітарну допомогу зі Словаччини. Але окрім гуманітарної допомоги сюди навідується висококваліфікований фізіотерапевт зі Словаччини Зузана Касціно. Її терапія для наших діток просто безцінна.

Маловоддя зафіксовано на семи річках Закарпаття

На Закарпатті через посушливу погоду пересихають річки. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

У Мукачеві сталася велика пожежа - горіло складське приміщення на території СТО

Займання сталося в складській будівлі на вул. Свалявській 10-го серпня.

Дорожники області готуються до найскладнішої зими в історії незалежної України

Це не гучні слова, а наша реальність. І мусимо максимально підготуватися до труднощів, що чекають нас попереду, написав у соцмережі перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Преимущества использования автоматизированной системы управления отелем

Современные отели – непростой комплекс функциональных элементов, которые обязательно должны функционировать слаженно и эффективно. От слаженности работы таких звеньев напрямую зависит существование гостиницы на рынке. Большое количество предпринимателей, собственников гостиничного бизнеса, берут во внимание усиливающуюся конкуренцию и современные тенденции в данной сфере, поэтому принимают решение использовать цифровые технологии.

Понад 100 тисяч переселенців на Закарпатті зверталися до місцевих лікарів

Медичні працівники області продовжують працювати на повну, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Від початку повномасштабної війни роботи у них суттєво побільшало, оскільки у кілька разів зросла і кількість населення краю.

Уряд Угорщини спрощує отримання соціального забезпечення для українців під час дії надзвичайного ста

Про це йдеться у постанові Уряду, підписаній прем’єр-міністром Віктором Орбаном, опублікованій в офіційному віснику.

Обласний будинок дитини у Сваляві та обласна дитяча лікарня отримали гумдопомогу з міста Загонь

До Закарпатського обласного будинку дитини у Сваляві надійшла чергова партія гуманітарної допомоги. У вантажі – підгузки, дитяче харчування, засоби гігієни, макаронні вироби та вітаміни.

До Угорщини щодня прибуває близько десяти тисяч біженців з України

Незважаючи на те, що українсько-угорський контрольно-пропускний пункт «Косино – Барабаш» є одним із найменших пунктів пропуску між двома країнами, останнім часом його перетнуло багато сімей, які втікали від війни.

У Виноградові стався вибух газу, повністю зруйновано один будинок

Як повідомляє ДСНС внаслідок вибуху газоповітряної суміші один житловий будинок зруйновано та ще два пошкоджено. Подія сталася 20 травня о 22:50 по вул. Миру. Будинок належить місцевому пенсіонеру.

Чопська ЗОШ отримала двоярусні ліжка та матраци від міста Загонь

Школа в м.Чоп наразі забезпечує проживання та харчування майже сотні переселенців зі Сходу України.

На війні загинув спортсмен із Ужгорода Олексій Мальцев

У мережі повідомляють шокуючу для багатьох трагічну звістку – загинув майстер спорту, стронгмен Мальцев Олексій з Ужгорода.

На Міжгірщині 73-річна жінка отримала опіки, намагаючись визволити худобу із палаючого хліва

Про загорання надвірної споруди в с. Стригальня о 02:55 повідомили мешканці сусіднього обійстя. Тим часом господарка щосили намагалася врятувати худобу з палаючого дерев’яного хліва.

Вони різні

Коли прийшла війна, ми почали приймати вимушених переселенців. У перші дні зчинився хаос, на кордонах виникли величезні черги, людей не було де приймати. Згодом усе втряслося, але дедалі частіше в інтернеті почала з’являтися негативна інформація про втікачів.

Бураш розповів про словацьку гуманітарну місію для дітей на Закарпатті

Радник прем’єр-міністра Словаччини з міжнародної співпраці Едуард Бураш розповів про гуманітарну місію для дітей.

На Закарпатті зростають надходження до бюджету

Попри війну з російськими фашистами, на Закарпатті спостерігається ріст надходжень до бюджету.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат