Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 440, 20

Ринок деревини вже працює, якщо ти працюєш чесно

Ринок деревини зараз є однією з найгучніших економічних тем. Особливо гострою вона стає в контексті очікуванного приняття   ПЗУ № 4197-д "Про ринок деревини" та скасування або продовження мораторію на експорт. Незважаючи на вимоги ЄС, депутати ВРУ пообіцяли вітчизняним деревообробникам, що   заборону експорту скасовувати не будуть.

Для чого потрібен економічний паспорт українця та Фонд майбутніх поколінь

Надра країни повинні працювати на усіх громадян. І фактично вперше у нашій історії держава інвестуватиме «живі» гроші в майбутнє кожного громадянина. Насправді наша країна дуже багата на природні ресурси, але, на жаль, багато років надра України приносили прибутки тільки окремим громадянам, які з часом стали олігархами.

Життя на тлі трьох режимів

«Двоє величезних жандармів цілеспрямовано наносили удари по голові та плечах. Я намагався втекти, проте мене впіймали, облили холодною водою, змивши кров з мого закривавленого обличчя, і побили ще сильніше. Тоді мені було лише 18 років» — розповідає 99-літній закарпатець Юрій Долгош. Чоловік пройшов через кілька концтаборів та неодноразово був на межі смерті, провівши в ув’язненнях близько 3 років.

Дволикий «Янус» Ужгородської міської ради

В Ужгороді триває будівельний конфлікт між ПП «Клімат-Трейд» та фірмою ТОВ «КАПІТАЛ ТАВЕРС», яку неофіційно підтримує Ужгородське ДАБІ.

В Ужгороді померла заслужена артистка України Людмила Іванова

З глибоким сумом повідомляємо, що 25 січня, на 85-му році життя   від ускладнень коронавірусу померла заслужена артистка України Людмила Іванова.

Троє людей врятовано та 20 евакуйовано під час пожежі в одній з багатоповерхівок Ужгорода

Сьогодні о 14:35 до рятувальників надійшло повідомлення про займання в одній з квартир 9-поверхового будинку по вул. Легоцького. Горіла квартира на третьому поверсі.

На Рахівщині малолітній впав з підводи в річку і загинув

Співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали 13-річного хлопця, що нещодавно зник, мертвим. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини загибелі підлітка.

На Іршавщині жінка збрехала, що знайшла новонароджене немовля на смітнику

7 січня, до поліції надійшло повідомлення, що 36-річна жителька Хустського району виявила надворі без догляду немовля.

Внаслідок опадів та танення снігу в горах в області фіксують потопи та сходження селевих потоків

Станом на 5 січня на території Закарпатської області внаслідок підняття ґрунтових вод зафіксовано низку підтоплень.

У Берегові сім'я отруїлася чадним газом, загинула 17-річна дівчина

Це сталося 31 грудня. Медикам зателефонував господар будинку. За його словами, дружина скаржилась на головний біль.

Маму одинадцятирічної дівчини, яка народила від вітчима, хочуть позбавити батьківських прав

18 грудня народила 11-річна циганка, яка завагітніла від співмешканця матері. Дівчина стала наймолодшою мамою в Україні.

8-річний хлопець звернувся до поліції, щоб йому знайшли Миколая

У святого він хотів попросити для братика інвалідний візок.

Фонд Андрія Півня: З якими надбаннями завершують рік та чого чекати у наступному

Про інтерв’ю із засновником та керівницею Фонду Андрія Півня, що вже близько двох років активно працює в Ужгороді, подружжям Андрієм та Вірою Півень (на фото), домовляємося на вечір. Під’їжджаючи до офісу на Льва Толстого, ще здалеку помічаємо яскраве мерехтіння вогнів. Перед входом до Фонду, на фоні святкової ілюмінації, фотографуються люди. Кажуть, це чи не єдина в місті Новорічно-Різдвяна фотозона. Тут і ялинки, і кульки, й олені. Їх із захватом розглядає малеча. Вже під час інтерв’ю з’ясовуємо, що це не просто новорічний декор Фонду, а один із проєктів. Їх, до слова, за рік, що минає, було понад два десятки: різного напрямку та в різних сферах.

Закарпатський екс-міліціонер відсудив 1,1 млн грн за звинувачення у пограбуванні судді

Ернеста Куцина сім років тому обвинуватили у спробі обікрасти квартиру судді.

На Перечинщині загинув турист

У ДСНС повідомили, що на Полонині-Руна заблукали троє туристів, які каталися на снігоходах. Згодом двоє туристів змогли самостійно дійти до однієї з турбаз у Лумшорах.

На Свалявщині згорів триповерховий готель

6 грудня о 19:37 до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу в триповерховій дерев’яній будівлі готелю-ресторану, розташованій у с. Поляна.

На Закарпатті за десять місяців поточного року в ДТП загинули 92 людини, ще 461 травмувалися

В Україні триває тиждень безпеки дорожнього руху, присвячений безпечній поведінці на вулицях і дорогах, запобіганню дорожньо-транспортному травматизму, дотриманню правил дорожнього руху.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат