Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 360, 20

Поліція охорони Закарпаття встановлює «тривожні» кнопки у публічних місцях: перелік локацій

Безпека та спокій співвітчизників – пріоритети Управління поліції охорони в Закарпатській області. Саме тому в рамках нашого соціального проєкту, громадські місця   регіону уже оснащують кнопками "термінового виклику" поліції.

У 2022 році патрульні притягнули до відповідальності 677 водіїв, що розмовляли телефоном за кермом

У патрульній поліції нагадали, що згідно з пунктом 2.9 д правил дорожнього руху, водієві забороняється під час керування транспортним засобом користуватися засобами зв'язку, тримаючи їх у руці.

З початку року на Закарпатті у ДТП загинули 26 людей

Протягом року на території обслуговування управління патрульної поліції Закарпаття трапилося 98 дорожньо-транспортних пригод з постраждалими, в результаті яких 125 людей травмувалися і 26 загинули.

На Закарпатті понад 40% працевлаштованих ВПО працюють у сфері переробної промисловості

Закарпатський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Укрзалізниця призначила 2 додаткові новорічні рейси на Закарпаття

Через зростання попиту на квитки "Укрзалізниця" запустить додаткові рейси, серед яких два - на Закарпаття:

Поблизу Ужгорода на трасі Київ - Чоп згорів пасажирський автобус

12 грудня о 07:38 до рятувальників надійшло повідомлення, що на автошляху Київ –Чоп біля с. Н. Солотвино Ужгородського району, під час руху загорівся рейсовий автобус марки І-VAN.

На Закарпатті триває ліквідація наслідків повені

Цими вихідними в Закарпатській області спостерігалась хмарна погода і сильні дощі, що спричинило підвищення рівнів води у річках та формування паводкової хвилі: на Тисі та її верхніх притоках на 10 – 30 см, на решті річок – 0,3 – 1,6 м, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Обласний Будинок дитини у Сваляві отримав чергову допомогу зі Словаччини

За ініціативи Едуарда Бураша, який є радником з транскордонної співпраці глави уряду Словаччини, у місті Кошице було організовано збір гуманітарної допомоги. Роботу зі збору гуманітарки в Кошице проводить українка Наталія Олександрова, яка очолює громадську організацію «ТАНДЕМ».

На Закарпатті відкрили вже 214 «Пунктів незламності»

На Закарпатті відкрито вже 214 «Пунктів незламності», більшість із яких розміщені в адмінбудівлях та старостатах. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Хустські пожежники врятували літню жінку, винісши її з палаючого будинку

5 грудня, мешканці багатоквартирного будинку в Хусті повідомили про загорання в одному з помешкань.

В Ужгород зі Словаччини привезли 30 кілограмів свічок

Про це розповів радник глави уряду Словаччини з міжкордонної
співпраці Едуард Бураш.

UzhTowers – нерухомість преміум-класу в Ужгороді для тих, хто цінує свій час та комфорт

Житловий комплекс UzhTowers розташований у затишному районі, поруч з набережною річки Уж та парком «Боздоський». Цей об’єкт вигідно виділяється мінімалістичною скляною конструкцією за моделлю нью-йоркських хмарочосів. Таке поєднання — ідеальний варіант для тих, хто цінує цивілізаційні досягнення і комфорт, та разом з цим хоче жити у мальовничому місці, де багато зелені і простору.

Найновіший цифровий мамограф тепер у міській поліклініці Ужгорода

Відтепер кожна ужгородка може скористатися безкоштовним обстеженням за спеціальним пакетом «Мамографія» на сучасному цифровому мамографі, що ним оновилася матеріально-технічна база Ужгородської міської поліклініки. Для цього треба мати направлення від лікуючого або сімейного лікаря. Приймають у робочі дні з 8.00 до 14.00.

Для боротьби з інсультами на Закарпатті законтрактовані 9 медичних закладів

Щороку наприкінці жовтня світова спільнота відзначає День боротьби з інсультом. Всесвітня організація охорони здоров’я прирівняла це захворювання до глобальної епідемії, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Мотоциклістам, які каталися гірськими річками, загрожує 5 років позбавлення волі

Поліція відкрила кримінальне провадження через можливі порушення мотоциклістів у гірській місцевості на Закарпатті. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

У медичні заклади Закарпаття доставили 7 кисневих станцій

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький

На Закарпатті 38 лікарень забезпечені автономними генераторами електропостачання

На Закарпатті, як і по всій Україні, виникло нагальне питання забезпечення безперебійним електропостачанням медичних закладів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат