Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1640, 20

На дільницях Мукачева виборці не знаходять себе у виборчих списках

“Наразі я відвідав 18 дільниць, що розташовані у Мукачеві та районі, грубих порушень виборчого законодавства не виявив на жодній з них», – зазначив у коментарі кореспонденту Бюро «Аналітик-Контент» голова виборчого штабу Об’єднаної опозиції   “Батьківщина” у м. Мукачево Олександр Переста.

Ужгородська влада не дає Об'єднаній опозиції проводити трансляцію виборів в Ужгороді

Закарпатська Об’єднана опозиція ВО “Батьківщина” 28 жовтня   проводить акцію “За чисті вибори”, в ході якої відбувається моніторинг явки виборців та перших результатів голосування. У день виборів збираються дані з усіх дільниць й оприлюднюються на Інтернет-сайтах та екрані, що встановлено на Театральній площі в Ужгороді. Про початок акції було проанонсовано заздалегідь, всі необхідні документи до відповідних інстанцій надіслано. Про це Бюро "Аналітик-Контент" повідомили у прес-службі   Закарпатської Об’єднаної опозиції ВО “Батьківщина” .

У селі Середньому голосують по двоє у кабінках

Про це повідомляють спостерігачі ГМ ОПОРА.

Обласні депутати-єдиноцентристи пішли від Балоги

Про це повідомляє видання «Новини Закарпаття». Як сьогодні стало відомо з достовірних джерел, вісім депутатів Закарпатської обласної ради-членів Єдиного Центру написали заяви про вихід з партії. Про це стало відомо з джерел з середини політичної сили.

УДАР не підтримує кандидата Павла Чучку

Сьогодні, 26 жовтня, в Ужгороді активно розповсюджуються листівки із символікою Партії «УДАР», в яких ужгородців закликають голосувати за кандидата, майбутню тушку у парламенті. Про це інформує прес-служба Закарпатського виборчого штабу Політичної партії «УДАР» В.Кличка.

Ірина Бекешкіна прогнозує 5 партій в новій Раді

До Верховної Ради проходять п'ять політичних партій, а УДАР і Об'єднана опозиція Батьківщина помінялися місцями.Про це повідомила директор фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна на своєму Фейсбуці.

Програма Дня виборів та спекотної ночі виборів в Ужгородському прес-клубі

28 жовтня з 8.00 ранку по 29 жовтня 8.00 ранку в Ужгородському прес-клубі проходитиме дві акції «День виборів» та «Спекотна ніч виборів». Заходи проводиться спільно з сайтом Zaholovok.com.ua, Бюро «Аналітик-Контент», Карпатським центром   полінгових досліджень, юридичною службою Ужгородського прес-клубу, Electua.org, Закарпатським громадський   центр, ГМ «ОПОРА» та іншими експертними організаціями.

На Закарпатті кандидат від «Удару» продався багатіям Балогам

Як стало відомо сайту transkarpatia.net, кандидат від УДАРу по виборчому округу №70 Олександр Кічковський сам написав заяву на зняття. На її підставі вчора ЦВК скасувало його реєстрацію кандидата у депутати Верховної Ради України.

Як кандидат Чучка блистав "інтелігентністю" на берегах Ужа   (ВІДЕО)

"Что они ни делают, не идут дела, Видно в понедельник их мама родила". Це про ужгородського кандидата у кочегари чи у портові грузчики Пашу Чучку, який через свій брутальний сленг виходить в лідери переглядів в Інтернеті. Отже, дивіться, Чавло Пучка презентує!

Закарпатський «Удар» Кличка зібрав у своїх лавах одіозні персони

До виборчого списку «Удару» Кличка, який посилає українському виборцю свій чи не головний месидж про необхідність «люстрації» української влади, сам своєю популярністю у народі тягне в Парламент добре відомих закарпатцям "щурів".

Балога: Дорога к подкупу избирателей расчищена

Мутные переговорные процессы, которые лидер «Единого Центра» Виктор Балога вел в последнее время, похоже, подошли к логичному завершению. Многоходовая комбинация с участием нескольких политических партий выводит Балогу-старшего один-на-один с его фирменным ходом – подкупом избирателей.

Сергій Ратушняк про те, як "Ющі-Балоги і Ко" українців грабували

...а зараз ці скривджені та обікрадені люди йдуть за 150 грн. знову голосувати за них, їхніх братів і холуїв. Знову на ті ж граблі?!

Балога знову став повноцінним міністром МНС

У Чехії відбулось засідання чесько-української комісії з економічного, промислового і науково-технічного співробітництва. З української сторони делегацію очолив міністр МНС Балога, з чеськoї – заст. міністра промисловості і торгівлі Чехії Говорка, але....

“Свобода” відшила Балогу

Серед політичних новин звернув на себе увагу матеріал про зустріч Віктора Балоги з громадами сіл Бронька і Суха Іршавського району. Там серед іншого міністр МНС заявив: «Вчора представники місцевої інтелігенції запитували мене, як я дивлюся на те, що вони збираються голосувати за “Свободу”. Я відповів, що це не самий поганий варіант».

Вибори-2012 можуть стати найдорожчими в історії України

(мовою оригіналу) Избирательная кампания-2012 может стать самой дорогой в истории страны. Политики начали ее на несколько месяцев раньше официального срока и уже вложили в рекламу около 500 млн грн, передает «КоммерсантЪ-Украина».

Закон про наклеп скасовано

Депутати підтримали постанову про скасування голосування за законопроект про "наклеп". Постанову підтримали 349 депутатів.

На Закарпатті "Удар" зніме всіх своїх кандидатів-мажоритарників

Віталій Кличко готовий зняти всіх своїх кандидатів-мажоритарників від «Удару» на користь опозиції – таку заяву він озвучив сьогодні у Польщі.

В Ужгороді перед ОДА протестуватимуть проти закону "про наклеп"

1 жовтня, о 16:00, під Закарпатською обласною державною адміністрацією відбудеться протест проти проекту закону №11013 «Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального Кодексів України   (щодо посилення відповідальності за посягання на честь і гідність людини)»

Закарпатсьому кандидату у депутати інкримінують 9 злочинів!

21 вересня 34-річного самовисуванця в народні депутати України по виборчому округу № 72 з центром у Тячеві, було затримано правоохонцями та доставлено до ізолятора тимчасового тримання Тячівського райвідділу, де він знаходиться на даний час.

Соціолог Пелін: Ратушняк лідирує на 68 округу

Закарпатський соціолог Олександр Пелін вважає, що крайові медіа подають перекручені рейтинги по 68 округу. Натомість він пропонує, як він каже, реальні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат