Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1620, 20

Після виборів загострилася боротьба між Азаровим і групою Фірташа за прем'єрське крісло

На початку листопада впливова німецька газета Frankfurter Allgemeine Zeitung опублікувала статтю Конрада Шуллера про його візит до України під час парламентських виборів, в якій йдеться про «титанічну» боротьбу українського прем’єра Миколи Азарова із «підступним» олігархом Дмитром Фірташем.

Закарпатська облрада перенесла рішення по угорській мові

Депутати вирішили розглянути проект рішень від КМКС та УМДС на другому пленарному засіданні.

Ігор Свищо - новий заступник губернатора Закарпаття

Як стало відомо «Новинам Закарпаття», став відомий перший заступник губернатора Закарпаття. Після всіх узгоджень «на горі», ним має стати голова Берегівської РДА - Ігор Свищо.

Угорщина збільшить свою присутність на Закарпатті?

За інформацією, поширеною сайтом «Новини Закарпаття», Угорщина планує "збільшити присутність своїх представництв на Закарпатті".

Олександр Ледида розповість про ситуацію на Закарпатті

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида у вівторок, 13 листопада, розкаже журналістам про ситуацію у регіоні.

Балога відвоював свою перемогу (ВІДЕО)

Окружна виборча комісія №71 визнала переможцем виборів у фінальних протоколах кандидата від "Єдиного центру" Павла Балогу, повідомляє ЄЦ.

Олександр Палій: У законі про референдум закладається супермасштабне шахрайство

Янукович вирішив змахнути карти зі столу одним махом, оскільки не набирає 300 голосів у парламенті. Закон про референдум — фактично заявка на узурпацію. В ньому записано те, чого немає в Конституції. Тобто зміна її через референдум.

Мажоритарники, які виграли вибори, вимикають телефони і втікають з країни

(мовою оригіналу) Некоторые кандидаты в народные депутаты, победившие в одномандатных округах по Центру, стремятся бежать из Украины в ближайшие дни. Об этом во время пресс-конференции заявил глава центра "Третий сектор", политолог Андрей Золотарев.

У Хусті розпочалося вирішальне засідання ОВК (ОНОВЛЕНО)

Скандальна Хустська окружна виборча комісія щойно розпочала своє чергове засідання в оновленому складі. Відкрив засідання заступник голови комісії, оскільки остання – досі у лікарні.

Результати волевиявлення громадян на ОВК № 71 спотворені

На округу №71 вибори закінчилися? Сьогодні лунають численні закиди у бік влади і, власне, одного з кандидатів Степана Деркача щодо можливого ... скасування на 2 дільницях. Подаємо думку прес-служби кандидата.

Завтра Рада спробує дозволити закривати сайти без суду

У вівторок більшість знову спробує "протягти" у Верховній раді закон (проект 6523), який дозволить закривати сайти впродовж семи днів - без суду. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила нардеп Леся Оробець.

Сергій Ратушняк закликає хустян відстояти свій вибір

Шановна Хустщина, підтримайте Степана Деркача насамперед як противагу кримінальному і злочинному клану братків Балог і Петьовки, “добробут” яких побудований на Ваших сльозах, горі, безробітті і сирітстві. На крові, на безсовістності і безчесті. Захистіть своє місто і округ від цієї трагедії і абсолютного ЗЛА нашого краю – Балог.

Попередній склад Верховної Ради України

(мовою оригіналу) По результатам прошедших в минувшее воскресенье парламентских выборов в Украине, новый парламент сформируют пять партий: Партия регионов, Объединённая оппозиция «Батькивщина», УДАР, Свобода и КПУ.

Ланьо взяв перемогу в окрузі №70 у Закарпатті

Кандидат від ПР Михайло Ланьо переміг в окрузі №70 з центром у Сваляві. Опрацювано 100% протоколів, повідомляє ЦВК. Результат у М.Ланя -   60,20 (59507 голосів).

Вибори в Україні стали шедевром обману (+ДОПОВНЕНО)

Член німецького Бундестагу від ХДС та спостерігач від ОБСЄ Юрген Клімке вважає, що маніпуляції з парламентськими виборами в Україні здійснені ще до їх проведення.

Брат Балоги взяв перемогу на окрузі №71

На одномандатному виборчому окрузі №71 з центром у Хусті опрацьовано 100% протоколів. За даними ЦВК перемогу тут отримав Павло Балога (ЄЦ). Він набрав 35,91 % голосів ((23045).

УДАР пропонує Опозиції скинути Януковича

Партія "УДАР" пропонує демократичним силам ухвалити план спільних дій в парламенті нового скликання, його мають підписати лідери опозиційних сил, а також всі депутати.

Підсумок дня виборів у Закарпатті

28 жовтня о 20:00, по закриттю виборчих дільниць, Ужгородський прес-клуб провів прес-конференцію із першими підсумками дня голосування – за участі керівництва партійних осередків, штабів та представників незалежних спостерігачів.

На Берегівщині проголосувало понад 35 тисяч виборців

“На території ОВК№73 -- 114 виборчих дільниць на яких зареєстровано 146 032 виборців. Наразі вже проголосувало понад 35 тисяч громадян. У день проведення парламентських виборів на дільницях не зафіксовано жодних вагомих порушень. Найактивніше краяни голосують на дільниці що розташована у Берегівській ЦРЛ, де наразі свої голоси за кандидатів до ВР України віддали понад 80% виборців.

На окрузі №73 чоловік відмовився голосувати через відеокамери

Під камерами – не голосуватиму!З цими словами у Дротинцях виборець здав виборчі бюлетені, - інформує кореспондент Бюро «Аналітик-Контент».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат