Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1680, 20

Топ-новина: Мартынюк підпише закон про мови!

Народний депутат від фракції Партії регіонів, заступник голови Комітету ВР з питань регламенту, депутатської етики і забезпечення діяльності ВР Василь Кисельов не виключає, що на позачерговій сесії ВР у кінці липня депутати можуть відправити керівництво парламенту у відставку

Скандальний закон про мови таки ухвалили... з порушеннями

Верховна Рада ухвалила у другому читанні "мовний" законопроект.
За законопроект проголосували 248 депутатів.

"Вітіна тисяча" мала б становити 20 710 гривень

Виплата вкладникам Ощадбанку СРСР з розрахунку 1 тис. грн за 1 тис. крб — не коректна, вважає економіст Українського аналітичного центру 48-річний Олександр Охрименко.

Янукович наказав місцевим чиновникам почати підготовку до виборів

На виборах до Верховної Ради та місцевих рад необхідно не допустити будь-якого тиску на виборців. Про це президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.

У селищі Тересва депутат-ЭЦун   і чиновник під час останнього дзвоника побилися

Представник народного депутата Василя Петьовки, заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь виясняв стосунки з директором середньої школи М. Варганичом.

Головний ЄЦівець Балога "замахнувся" на Януковича

24 травня активісти обласних партій «Єдиний центр» (духовний лідер — міністр МНС, Віктор Балога), «Фронт змін» та «Батьківщина» оголосили про проведення мітингу в Ужгороді, метою якого є висловлення недовіри діючому главі держави Віктору Януковичу.

Україну сприймають як одну з трьох найкорупмованіших

Дедалі більше топ-менеджерів у всьому світі готові давати хабарі, щоби зберегти чи розширити свій бізнес. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому 23 травня та проведеному аудиторською компанією Ernst&Young, дані якого наводить Reuters.

Балогу та закарпатських мерів звинуватили у нарузі над пам’яттю репресованим

Як уже повідомлялося, депутат облради від Єдиного Центру ще минулого тижня анонсував проведення 20 травня у Хусті Дня міста. Власне, у неділю це свято гучно пройшло – як повідомляє офіційний сайт Закарпатської організації Єдиного Центру, у Хусті за підтримки депутата Закарпатської обласної ради Павла Балоги відбувалися різноманітні культурно-мистецькі та спортивні заходи.

Новообраний Президент Угорщини теж не приїде на саміт в Ялту

Новообраний Президент Угорщини Янош Адер не братиме участі у саміті лідерів країн Центральної і Східної Європи у Ялті, що запланований на 11-12 травня.

Тягнибок пророчить ще одні вибори до Верховної Ради у 2013 році

(мовою оригіналу) Верховная Рада, которую украинцы изберут этой осенью, проработает недолго, поэтому в следующем году могут состояться еще одни парламентские выборы. Об этом в комментарии Gazeta.ua заявил лидер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Напередодні Великодня регіонали вітають українців з Різдвом

Депутати привітали громадян з наступаючими святами.
Так лідер фракції ПР Олександр Єфремов на брифінгу в п'ятницю привітав усіх "з Різдвом Христовим", повідомляє кореспондент "Української правди".

Анатолій Гриценко: В Україні можуть бути дострокові президентські вибори

(мовою оригіналу)Неужели, Янукович не планирует второй срок? Но ведь в Раде не исключают того, что в Украине могут быть досрочные президентские выборы. Так говорит народный депутат Анатолий Гриценко.

Чутки з політичних кіл: Віктор Медведчук нібито зустрічався зі Степаном Деркачом

Досить цікаву інформацію отримало наше видання з достовірних джерел, які близькі до ВВМ. Напередодні в Києві Віктор Медведчук зустрічався з Степаном Деркачом.

Тимошенко і Луценко все таки братимуть участь у виборах (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Но не как реальные кандидаты в списке оппозиции, а в качестве политических образов

Тігіпко після податку на розкіш візьметься за пасивні доходи

Після введення податку на розкіш, в уряді можуть почати думати над оподаткуванням пасивних доходів, що становлять основу добробуту найбагатших людей.

Юлія Льовочкіна (сестра голови АП): при вступі до ЄС Україна зазнає мільярдних втрат

Європейський союз підпише парафований договір про асоціацію з Україною, бо він економічно вигідний європейському об'єднанню. Таку думку озвучила депутат від Партії регіонів Юлія Льовочкіна в п’ятницю в Польщі, повідомляє УНІАН.

Завтра до Ужгорода приїде Юрій Костенко

У суботу, 7 квітня 2012 року, обласний центр Закарпаття відвідає Народний депутат України, лідер Української Народної Партії (УНП) - Юрій КОСТЕНКО.

Віктор Медведчук про своє повернення у велику політику

(мовою оригіналу) Бывший глава Администрации президента Виктор Медведчук решил вернуться в публичную политику. Об этом он сказал в видеобращении, размещенном на его странице в социальной сети Facebook.

Інформація про ультиматум С.Тігіпка щодо В.Балоги є спецоперацією проти лідера "силовиків" - В.Бала

Інформація про ультиматум лідера "Сильної України" Сергія Тігіпка Партії регіонів стосовно того, що до ПР увійде або він, або В.Балога, може бути спецоперацією, направленою проти лідера "Сильної України". Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав політтехнолог Віталій Бала.

Тігіпко попрощався з однопартійцями, закликавши їх працювати на авторитет Партії регіонів

Лідер партії "Сильна Україна", віце-прем'єр Сергій Тігіпко оприлюднив прощальне відеозвернення до однопартійців, у якому закликав їх вступати до Партії регіонів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат