Нардеп Бушко просить відремонтувати залізницю у Закарпатті

admin 05.12.2013 11:45 ПОЛІТИКА

Народний депутат України Іван Бушко звернувся до начальника Львівської залізниці Богдана Піха з проханням включити окремі залізничні споруди у програму фінансування 2014 року.


У депутатському зверненні політика йдеться про ряд залізничних станцій на території 73виборчого округу, особовий склад яких формує вантажні поїзди в напрямку Румунії. Тут працюють три митні переходи і стартували роботи по розвитку міжнародних туристично-рекреаційних прикордонних маршрутів. Щорічно, у вересні, проводиться проїзд туристичного поїзда по маршруту Будапешт – Чоп – Берегово – Виноградово – Сату-Маре – Будапешт.

В той же час, за словами народного депутата,залізничні вокзали станцій Королево, Виноградово, Берегово, Ужгородської дирекції мають «дуже непривабливий зовнішній і внутрішній вигляд і потребують виконання певних обсягів робіт по реконструкції або капітальному ремонту, які за останні двадцять років на цих об’єктах не проводилися».
«Переконливо прошу Вас вирішити питання включення вищевказаних залізничних споруд у програму фінансування 2014 року», - зазначає у своєму зверненні Іван Бушко.
- Коли турист приїжджає у нове і незнайоме місто, перше, що він бачить — це будівлю вокзалу.
Навряд чи у нього перше враження буде позитивним, коли побачить перед собою будівлю, в якій вже рокам не робився елементарний ремонт. Як туристичний край, який розраховує на закордонного туриста, Закарпаття повинне модернізуватися, розвиватися, щоб створити всі умови для комфортного подорожування. Наразі цей напрям потребує певних фінансових вливань, інвестицій, щоб за кілька років приносити у бюджет області немалі дивіденди, - резюмує політик.

admin


За матеріалами прес-служби народного депутата України Івана Бушка

ТЕГИ : Іван Бушко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат