Чому голосуємо за катів Стуса і прощаємо вбивцям Гонгадзе – Сергій Ратушняк

admin 17.12.2013 16:07 ПОЛІТИКА

Ось така вона національна гідність більшості українського народу… Поки діти і онуки мерзнуть на Майданах, сидять у в’язницях і заліковують розбиті голови й поламані руки і ноги, – батьки і діди спокійнісінько взяли по 200грн і проголосували за представників «БАНДИ», якій їх діти і онуки волають «ГЕТЬ!».

Покірність і продажність, боягузливість і зрадництво, підлість і тупість… Хіба не ці депресивні епітети переповнюють український «Кобзар», а ми тривалий час невспромозі збагнути, чому маленькі Словачина, Угорщина, Швейцарія тощо вже понад тисячу років мають свою ДЕРЖАВУ, а ми весь час чиясь окраїна і розмінна карта. Чому Богдан Хмельницький продав Україну, чому Полуботок скарби відвіз до Лондона, Грушевський купував нерухомість в Будапешті і Відні? Чому і сьогодні вважаємо «елітою» тих, хто пограбував нашу країну і навіть кредити на наших нащадків, вивіз це все за «полуботком» , нав’язуючи нам кримінальну владу і життя «по-понятіям»? Чому голосуємо за катів Стуса і прощаємо вбивцям Чорновола і Гонгадзе… і ,більше, – саджаємо за круглі столи у ролі ніби «моральних авторитетів нації»… Горе і ганьба такій нації… Та й хіба це нація. Нація,   народжується тільки зараз. В полі, в цехах, – де неможливо працювати під гнітом   кримінальної «еліти», але треба годувати сім’ї і вони працюють. На Майданах, де є загроза життю і здоров’ю, але є глибоке переконання, що далі так жити не можна. Що треба міняти систему, при якій пів країни живуть   впроголодь, а сотня сімейок хизуються неоподаткованими мільярдами, що вивезені за кордон.
Аби ще себе продавало, чи на органи чи на корм для їхніх псів… А тож вони і всіх нас продають. І дітей і онуків наших. Наволоч з паспортом і правом голосу. Це бидло також Україна. Чи не їй ми часом волаємо «Слава!»?

admin

Коментарі :


23.12.2013 20:55 Снайпер  

Правильно написав Ратушняк.Смілива людина і справедлива.Тисну руку з міста Дрогобича Львівськоі області!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат