Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1540, 20

Юні представники партій обговорять законопроекти "Про вищу освіту" в Ужгороді

Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту».

Екс-голова ЦВК Михайло Рябець привітав закарпатців із річницею народного волевиявлення

Впродовж кількох останніх місяців в політичному середовищі, парламенті, ЗМІ та й в суспільстві активно обговорюється питання щодо можливого ініціювання владою Всеукраїнського референдуму з метою освячення народом змін до чинноі Конституції України, нібито вигідних і вкрай потрібних Президентові та його оточенню.

Віце-прем'єр Бойко виправдав введення спецмита на ввезення автомобілів закарпатською "Шкодою"

Кабмін вжив заходів щодо захисту вітчизняної автомобільної промисловості для того, щоб зберегти приблизно 50 тисяч робочих місць, заявив в ефірі «5 каналу» віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко.

Олександр Ледида: “Ніколи не використовую у роботі методів шантажу та тиску»

Чималий резонанс цього тижня викликала заява нардепа Віктора Балоги щодо тиску обласної влади на шанованого лікаря Володимира Смоланку. Оскільки звинувачення були на адресу губернатора, «Закарпатка» попросила Олександра Ледиду прокоментувати ситуацію:

Політика мовою оригіналу: Как Балога сдал "помаранчевую революцию"

В сети Интернет иногда попадаются очень интересные вещи. В примеру — копии более чем странных политических документов. История совершенно недавнего прошлого дает понятие о категориях которыми мыслят политики. Одно для избирателей, иное для политических подельников. Одну из любопытных копий опубликовал сайт fraza.ua

Сьогодні в Ужгороді обговорюватимуть євроінтеграційну стратегію України

У середу, 10 квітня, о 14.00 відбудеться друге сесійне засідання Робочої групи «Україна - ЄС: культурний та соціальний виміри євроінтеграційної стратегії України».

Закарпатські сільради підтримали обласних депутатів щодо євроінтеграційних прагнень

Місцеві   ради Закарпаття підтримують ініціативу депутатів обласної ради   щодо євроінтеграційних прагнень України.

Слово Луценка матиме більше ваги, ніж слово Яценюка, Тягнибока чи Кличка - експерт

Влада давно запустила технологію, яка покликана розколоти "Батьківщину", а звільнення екс-міністра МВС Юрія Луценка не гратиме "на руку" лідерам опозиційних сил.

Українській міліції довіряє менше 1% громадян

Менше 1% українців повністю довіряє міліції. Про це свідчать результати опитування в рамках моніторингу за 2012 рік, проведеного Інститутом соціології НАН України.

Журналіст програми "Гроші" М. Ткач зловив Балогу на брехні? (ВІДЕО)

Дуже тішить Віктор Балога. Після роботи в уряді Азарова сьогодні Балога знову прагне набирати політичні бали. Так, наприклад, днями Віктор Іванович у кращих традиціях українського можновладця показав усім і кожному свою "чесну" декларацію про доходи

Ледіда не захотів віддавати землю меру Погорєлову

Відбулося засідання колегії Ужгородської райдержадміністрації під керівництвом голови РДА Віктора Ледіди. Участь в ньому взяли його заступники – А.Черничко та С.Когутич, а також голова райради М. Фединець, міжрайонний прокурор І. Цар, перший заступник начальника райвідділу міліції О. Боднарчук.

Азаров запропонував Угорщині вкласти гроші в ремонт українських доріг

Прем’єр-міністр України Микола Азаров запропонував керівництву Угорщини інвестувати гроші в модернізацію українських автошляхів, які ведуть в Європу. Як повідомляє «Сегодня», про це український Прем'єр сказав під час свого візиту в Будапешт.

Азаров — в Угорщині. Та чи домовиться він про нові пункти пропуску для Закарпаття?

Прем'єр-міністр України Микола Азаров знаходиться з   офіційним візитом в Угорщині. На цю поїздку закарпатці покладають певні надії. Йдеться насамперед про будівництво нових пунктів пропуску на спільному кордоні.

Русини Закарпаття: Вони є чи їх немає? (лист Джону Керрі)

Карпатські русини надіслали листа Держсекретарю США Джону Керрі: Україна ніколи не визнає русинів, а результати перепису буде сфальсифіковано?!

Польський експерт: нинішній візовий режим на східному кордоні ЄС схожий на "залізну завісу"

Країни Вишеградської четвірки повинні більше зосередитись на просуванні спрощення візового режиму ЄС для країн Східного партнерства. Про це пише старший науковий співробітник польського Центру Східних Студій і координатор Міжнародного Вишеградського Фонду Марта Ярошевич для Visegradrevue.

КНДР попередила ООН про загрозу ядерної війни

Сніг снігом, але ця "повінь" може накрити всіх разом: Північна Корея офіційно проінформувала Раду Безпеки ООН про загрозу ядерної війни, повідомляє Al Jazeera

Закарпатська рада має п’ять нових депутатів

Щойно на 13-й сесії Закарпатської обласної ради склали присягу та отримали посвідчення п'ять новообраних депутатів.

У четвер відбудеться сесія Закарпатської облради (ПРОЕКТИ РІШЕНЬ)

У четвер, 21 березня , о 10.00 відбудеться XIII сесія обласної ради VІ скликання.

Губернатор Закарпаття провів робочу зустріч із ректором УУБА-КаУ архімандритом Віктором

Днями голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида провів робочу зустріч із ректором Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, професором, архімандритом Віктором (Бедь).

Нардеп Іван Бушко прокоментував інцидент з угорцями в Ужгороді

Прикро вразило повідомлення про хуліганський напад 16 березня на угорських туристів в Ужгороді, коли невідомі молодики ображали громадян Угорщини, обзиваючи їх та зриваючи з їхнього одягу символи національного свята

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат