Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1500, 20

Гроші закарпатського олігарха Балоги не дають спокою українським ЗМІ

Видання “ПІК” (Політика і культура) відреагувало на публікацію в “Трибуні” інформації про блокування 400 млн. євро, які належали Віктору Балозі швейцарським банком SLB і зробило свої висновки з цієї неординарної події.

Чубирко звинуватив Балогу у кількох замахах на власне життя

Далі - повна цитата політика: "Не знаю з яких причин – від дефіциту фантазії і тем для піару чи якогось сезонного загострення, нардеп В.Балога і його вірнопіддані ЗМІ зчинили політичний галас по факту пожежі автомобіля одного з жителів Мукачева. Невідомо також з якого дива приплели до цієї історії мене".

Колишній депутат Олександр Шепелєв та його дружина попросили притулку в Угорщині

Про це повідомляє "УНН", з посиланням на радіо "Свобода", яке цитує угорську газету Magyar Nemzet.

Балога признався, що вважає Путіна своїм батьком

Юрій Хрипта: Доброго дня, шановні читачі. Ті з Вас, хто періодично читає проЄЦовські видання, систематично можуть бачити недалекість висловів та думок головного ЄЦівця — Балоги.

Балоги програли вибори барона ромського поселення у Мукачеві

Якось так складається, що політика влізає у всі сфери нашого життя. Вибори нового барона у ромському поселенні міста Мукачева - не виключення.

У Балоги "все віджали, він сидить у своєму замку, бухає і жере кокс"

Тетяна Монтян у екслюзивному коментарі для ПЛ розповіла про втрачені можливості періоду правління Ющенка і глави його адміністрації Віктора Балоги.

Янукович зобов’язав власників ЗМІ відкривати акціонерів

Президент Віктор Янукович підписав закон щодо забезпечення прозорості відносин власності стосовно засобів масової інформації. Про це у четвер повідомляє офіційний сайт президента.

Єдиний центр піариться на проблемах закарпатців

У Закарпатській обласній раді знову відчутні підводні течії, а це означає, що Іван Балога готує чергову провокацію. Для нього піаритися на бідах та проблемах закарпатців, які створили він та його сім’я – вже не вперше. Робити подібні висновки нам дозволяє попередня інформація, якою і маємо намір поділитися.

Балозі не дадуть балотуватися у депутати (ЗМІНЕНО)

Павло Балога та Степан Деркач не зможуть взяти участі у перевиборах. Це саме новина, тому що подія ще не відбулася. Вона відбудеться, швидше за все, наступного тижня, але говорити про неї потрібно вже зараз.

Угорські паспорти для громадян України можуть посварити сусідів

Офіційний Будапешт оприлюднив дані, згідно з якими, на даний час запит на отримання угорських паспортів надійшов від 470 тисяч закордонних угорців. Віце-прем’єр угорського уряду Жолт Шемьєн переконаний, що до кінця поточного року такі документи отримає вже до півмільйона осіб.

ЦВК: балотуватися у президенти з судимістю можна, у народні депутати - ні

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера заявив, що засуджені особи мають право балотуватися на посаду президента України, оскільки Конституція України цього не забороняє, а от балотуватися в народні депутати з непогашеною судимістю - не можна.

Нардепи-опозиціонери від Закарпаття не голосували за виділення коштів для святкування Дня Ужгорода

Нардепи від Закарпаття Валерій Лунченко, Валерій Пацкан та Віктор Балога не проголосували за включення до порядку денного постанови про виділення коштів для святкування Дня Ужгорода. Документ підтримали тільки представники Партії регіонів та комуністи.

Хорватія зустріла вступ в ЄС церковними дзвонами, феєрверками та гарматним салютом

Хорвати прокинулися європейцями - від опівночі країна офіційно стала 28-м членом Євросоюзу. Вступ відсвяткували гучно. У центрі Загреба зібрався натовп, разом з гімном ЄС лунали церковні дзвони, феєрверки та гарматний салют, розповідає euronews.  

Експерт: команді Януковича не окупляться інвестиції у медіахолдинг Курченка

«Захоплення» українських медіа не принесе групі, близькій до оточення Віктора Януковича, очікуваних політичних дивідендів. Таку думку в коментарі Тиждень.ua висловила директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар.

Депутата Пацкана просять прочитати власний законопроект

Прочитати проект спеціального закону про протести в Україні радить депутату-ударівцю Валерію Пацкану правозахисник з Всеукраїнської ініціативи "За мирний протест!" Михайло Лебедь.

Шестеро закарпатських нардепів не захотіли підтримати скасування   харківських угод

Із дев’яти народних депутатів України від Закарпаття лише троє проголосували за проект Закону про денонсацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України .

В Ужгороді пройде сесія облради

У п’ятницю, 31 травня, о 10.00 відбудеться друге пленарне засідання XIV сесії обласної ради VІ скликання.

Закарпатські націоналісти вшанували пам’ять Івана Рогача

Громадсько-політичний діяч Іван Андрійович Рогач був заступником голови Організації Народної Оборони «Карпатська Січ», членом Головної Команди і військовим писарем «Карпатської Січі», секретарем Президента А. Волошина, членом проводу ОУН, головним редактором тижневика «Українське слово» (1941).

Закарпаття: з виборів «зійшло» 9 кандидатів

23 травня Берегівська міська виборча комісія (Закарпатська область)   скасувала реєстрацію 9 кандидатів на посаду міського голови.

Демократична партія угорців України висунула свого кандидата в нардепи на виборах у Севастополі

Демократична партія Угорців України, дотеперішнім очільником якої був нинішній нардеп від Партії регіонів Іштван гайдош, висунула власного кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №224 (м. Севастополь). На засіданні Центральної виборчої комісії його було зареєструвано в числі 10 кандидатів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат