Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1520, 20

Шестеро закарпатських нардепів не захотіли підтримати скасування   харківських угод

Із дев’яти народних депутатів України від Закарпаття лише троє проголосували за проект Закону про денонсацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України .

В Ужгороді пройде сесія облради

У п’ятницю, 31 травня, о 10.00 відбудеться друге пленарне засідання XIV сесії обласної ради VІ скликання.

Закарпатські націоналісти вшанували пам’ять Івана Рогача

Громадсько-політичний діяч Іван Андрійович Рогач був заступником голови Організації Народної Оборони «Карпатська Січ», членом Головної Команди і військовим писарем «Карпатської Січі», секретарем Президента А. Волошина, членом проводу ОУН, головним редактором тижневика «Українське слово» (1941).

Закарпаття: з виборів «зійшло» 9 кандидатів

23 травня Берегівська міська виборча комісія (Закарпатська область)   скасувала реєстрацію 9 кандидатів на посаду міського голови.

Демократична партія угорців України висунула свого кандидата в нардепи на виборах у Севастополі

Демократична партія Угорців України, дотеперішнім очільником якої був нинішній нардеп від Партії регіонів Іштван гайдош, висунула власного кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №224 (м. Севастополь). На засіданні Центральної виборчої комісії його було зареєструвано в числі 10 кандидатів.

Сесія облради відбудеться в останній день травня

Відповідно до частини 4 статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" скликати друге пленарне засідання чотирнадцятої сесії обласної ради VІ скликання 31 травня 2013 року о 10-й годині в м. Ужгород у залі засідань обласної ради з порядком денним:

Ігор Свищо про об’єкти, які залишилися без фінансування після останньої сесії облради


Минулої п’ятниці, 17 травня, під час першого пленарного засідання XIV сесії Закарпатської обласної ради депутати розглядали питання внесення змін до обласного бюджету.

Президія визначилась з порядком денним 14 –ої сесії облради

Сьогодні, 16 травня члени президії облради у складі голів постійних комісій і керівників депутатських фракцій узгоджували порядок денний і регламент 14-ої сесії, аналізували критичні зауваження та пропозиції депутатів, що були висловлені ними під час обговорення матеріалів і проектів рішень на засіданнях постійних комісій.

Прізвище Деркача стало причиною звільнення одного з начальників управління мерії Хуста

Як повідомляють «Новини Закарпаття», сьогодні був звільнений з роботи начальник управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради Володимир Власюк. Фактичною причиною звільнення начальника управління стало те, що на святкуванні Дня міста Хуст, яке відбувалося минулої неділі, директор фестивалю «Веселка над Тисою» Іван Пилипець подякував з трибуни спонсору фестивалю Степану Деркачу.

Глави МЗС "Вишеградської групи" та "Східного партнерства" зберуться в Кракові 17 травня

У польському Кракові 17 травня відбудеться зустріч міністрів закордонних справ країн “Вишеградської групи” (V4) та “Східного партнерства”. Участь у заході візьме також міністр закордонних справ України Леонід Кожара.

В Ужгороді презентують нову політичну ініціативу

8 травня, середа, з 12 до 14:00 в Ужгороді відбудеться презентація політичної ініціативи СИЛА ЛЮДЕЙ.

Незадоволені Балогою депутати збирають підписи за позачергову сесію облради

За інформацією нашого джерела серед депутатів Закарпатської обласної ради росте незадоволення Іваном Балогою. Адже, ще на минулій сесії голова прилюдно обіцяв скликати засідання ради для врегулювання десятків питань, щодо фінансування невідкладних видатків статей бюджету

В Ужгороді горів автомобіль депутата Закарпатської облради, проректора УжНУ Юрія Перести

28 квітня СВ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу)

З лав Єдиного Центру виключили Юрія Пересту

Сьогодні в Ужгороді розпочала роботу звітно-виборча конференції міської організації політичної партії Єдиного Центру. В її роботі беруть участь делегати від усіх первинних осередків, а також керівники обласної організації партії.

В Україні почали політичну люстрацію  

23 квітня 2013 року в Києві відбулася презентація ініціативи створення об’єднання СИЛА ЛЮДЕЙ. Серед ініціаторів також закарпатці – Микола Ковальчук та Олександр Солонтай. Учасниками презентації стали 180 людей присутніх на зустрі в залі та 344 он-лайн глядачів прямої веб-трансляції.

Угорці Закарпаття теж вимагатимуть автономію?

У Будапешті, відбулася зустріч представників угорських нацменшин сусідніх з Угорщиною країн з Президентом Угорщини Яношом Андером.

Україна домовилась з Митним Союзом про статус спостерігача

Про це заявив прем’єр Микола Азаров, передає РИА Новости. За його словами, Митний союз погодився надати Україні статус спостерігача, відповідні документи підпишуть наприкінці травня.

Нехай Балога далі борсається у своєму болоті - Чечетов

Вихід Павла Балоги з парламентської фракції ПР ніяк не відіб'ється на потенціалі політичної сили. Таку думку висловив народний депутат, перший заступник голови парламентської фракції ПР Михайло Чечетов.

ЄС налаштований на візове спрощення: не на користь влади, а на користь народу України

Європейський парламент налаштований ратифікувати подальше спрощення візового режиму з Україною. Про це свідчать виступи депутатів Європарламенту під час обговорення цього питання пізно ввечері 16 квітня, передає УНІАН.

Юні представники партій обговорять законопроекти "Про вищу освіту" в Ужгороді

Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат