Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1480, 20

За лаштунками закарпатської політики: Хто насправді стоїть за Сергієм Мошаком?

Як відомо, завгосп із Завидова, а по сумістництву нардеп, Віктор Балога дуже образився на центральну владу за те, що його молодшого брата Павла викинули з Верховної Ради. Балога – людина з величезним досвідом кидати своїх босів. Кидав Медведчука, кидав Ющенка і тепер прагнув розвести і Януковича.

Посол Словаччини: «На мій погляд, угоду треба підписати, а початок ратифікації – відкласти"

Посол Словаччини в Україні Павол Гамжік констатував, що питання Тимошенко – єдине, яке сьогодні гальмує підписання угоди про асоціацію з ЄС. Але його вирішення можливе і після підписання угоди – на етапі її ратифікації країнами ЄС.

Rzeczpospolita: питання асоціації з Україною поділило ЄС на три групи

У питанні підписання угоди про асоціацію з Україною країни ЄС розділилися на три групи. Про це пише Rzeczpospolita із посиланням на свої джерела у Брюсселі.

Президент звільнив губернатора з Закарпаття

Президент України Віктор Янукович відповідним указом звільнив з посади голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука. Указ № 625/2013 розмістили на офіційному сайті Президента сьогодні зранку.

Янукович звільнив главу Львівської ОДА   і призначив нового

Президент України Віктор Янукович підписав Указ №596/2013 про звільнення Віктора Шемчука з посади голови Львівської обласної державної адміністрації.

Чому балогівські ЗМІ спекулюють на темі «солотвинських переселенців»

В черговий раз М-Студіо, яке фінансується і працює на клан Балог, викинуло замовну інформацію про ситуацію з переселенцями в Солотвині.

Коментар голови Закарпатської ОДА Ледиди щодо скасування осінніх канікул (ФОТО)

Олександр ЛЕДИДА: "Рішення про відміну канікул місцеві ради приймають самостійно. Відтак, воно має бути обґрунтованим   у кожному окремому випадку".

Закарпаття перед вибором: Політичне дежавю 71 округу

"Все те же на манеже". Невже влада знову свого хлопця “бортане” і поміняє його на Балогу?

Ряди "Єдиного Центру" на Закарпатті рідіють на очах!

Гроші мукачівського клану не взмозі утримати в партійних рядах навіть своїх перших прихильників...

Відома українська праворадикальна партія погрузла в боргах

Українська національна асамблея — Українська народна самооборона (УНА-УНСО) не висуватиме своїх кандидатів на довиборах народних депутатів у п'яти проблемних округах.

inpress.ua: Угорські націоналісти мріють про Закарпаття в обмін на підтримку вхождення України в ЄС

(мовою оригіналу) Ситуация с массовой выдачей венгерских паспортов украинцам, проживающим в Закарпатье, снова начала накаляться. Представители радикальной партии «Йоббик», мечтающие о Закарпатье как о части Венгрии, выставили ультимативное условие

Закарпатські угорці обиратимуть парламент Угорщини

Угорщина пропонує закарпатським угорцям проголосувати на парламентських виборах, які відбудуться у 2014 році.

Нардеп Бушко розповість закарпатським журналістам, хто намагається його дискредитувати

У понеділок, 21 жовтня, об 11.00 у прес-центрі “Закарпатської Правди” відбудеться прес-конференція на тему: “Хто насправді дискредитує Партію регіонів напередодні підписання угоди про Асоціацію України з ЄС?”.

В Ужгороді презентують сайт, на якому буде вся цікава інформація про депутатів

У п’ятницю, 18 жовтня,   о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація сайту «Рада», який допоможе громадянам стати більш обізнаними щодо діяльності парламенту та спростить роботу журналістів у пошуку інформації.

Українці все менше бояться влади і стають до неї байдужі

У 41% громадян у віці старше 16 років нинішня українська влада викликає байдужість. Про це свідчать результати дослідження, яке GfK Ukraine здійснила у серпні 2013 року.

В Ужгороді зустрінуться українські та угорські парламентарі

1 жовтня, о 11:00 годині в сесійній залі обласної ради відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Володимир Рибак: Українці повинні отримати право вільно подорожувати країнами Європи

У середу, 25 вересня, голова Верховної Ради України, перший заступник голови Партії Регіонів України Володимир Рибак зустрівся із партійним активом Закарпатської обласної організації Партії Регіонів. Під час розмови із однопартійцями, політик звернув особливу увагу на важливість євроінтеграційних процесів, які нині тривають в Україні, а також розповів про основні напрямки соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича.

Рибак на Закарпатті закликав об’єднати зусилля заради підписання Угоди про асоціацію з ЄС

У середу, 25 вересня, відбулась зустріч Голови Верховної Ради України Володимира Рибака з представниками місцевих органів влади і органів місцевого самоврядування Закарпатської області. У засіданні взяли участь, зокрема, голова облдержадміністрації Олександр Ледида, перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений, народні депутати України, керівники правоохоронних та контролюючих органів.

Ігор Свищо: «Єдиний Центр поставив під загрозу нормальну життєдіяльність десятків тисяч закарпатців»

У четвер, 12 липня, відбулося перше пленарне засідання XV сесії Закарпатської обласної ради 6 скликання. Під час розгляду одного із питань порядку денного, яке стосувалося передачі прав на розробку надр різним структурам та організаціям краю, депутати не змогли знайти спільної мови і, як наслідок, перенесли розгляд цього та кількох інших питань на наступне пленарне засідання.

Заступник голови ОДА переходить на роботу у Міністерство доходів і зборів

Заступник голови - керівник апарату Закарпатської ОДА Антон Громовий переходить із роботи в ОДА у Міністерство доходів і зборів України. Чутки про це циркулювали коридорами будинку на площі Народній в Ужгороді ще перед Новим 2013-м роком, однак підтвердилися тільки сьогодні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат