Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1400, 20

Литвин таки знадобився країні: у ВР назріває заколот проти глави держави

Плани влади ввести надзвичайний стан може зірвати чисельна група поміркованих політиків

"Змістовна" заява Кличка про відставку Азарова: це не просто так

В опозиції вважають, що прем'єр-міністр Микола Азаров подав у відставку, щоб "зберегти обличчя". Таку думку висловив лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко.

Червоно-чорний прапор "прикрашає" Закарпатську ОДА (ФОТО)

Світлину прапору виставив на своїй сторінці у мережі Facebook депутат Ужгородської міськради від ВО "Батьківщина" Василь Гнатків.

60 днів Президент може розглядати відставку Азарова

Прем'єр Микола Азаров подав у відставку. Про відповідну його заяву повідомляє прес-служба Кабміну.

Американці, канадці і європейці платитимуть за в’їзд в Україну

У Кабінеті міністрів планують ухвалити постанову, яка змінює порядок перетину кордону іноземцями, які користуються правом безвізового в'їзду.

В Ужгороді на сесії депутати зібралися поговорити

На порядку денному позачергової сесії Закарпатської облради одне питання — депутати зібралися обговорити суспільно-політичну ситуацію у країні.

В Ужгороді вимагають забрати міліцію від обладміністрації

Закарпатська облрада вимагає забрати силовиків з площі Народної.

Кабмін прийняв протокольне рішення збільшити чисельність "Грифона" и "Беркута" у шість разів

(мовою оригіналу) Численность специальных подразделений "Грифон" и "Беркут", по данным ZN.UA, будет увеличена до 30 тысяч человек, а полномочия спецподразделений МВД – расширены.

Завтра обласна рада   проведе   позачергову сесію.

Ухвалене рішення відповідно до статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», зважаючи на загострення суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні у зв’язку із прийняттям 16 січня 2014 року законів, які ведуть до порушення прав і свобод громадян, скликати позачергову сесію обласної ради VІ скликання 28 січня 2014 року о 09.00 год. в м. Ужгород в залі засідань обласної ради, з порядком денним: Про суспільно-політичну ситуацію в Україні.

Заява представництва ЄС в Україні щодо останніх подій

Представництво ЄС закликало українську владу скасувати антидемократичні закони, а опозицію - відмежуватися від насильства

Чорновіл: участь опозиції у засіданні Ради без чітких умов перетвориться на зраду

Опозиція повинна йти на позачергове засідання парламенту з чітким планом. Про це в коментарі Тиждень.ua заявив колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

Журналіст може сісти на 15 років за те, що він вийшов до беркуту з білим прапором (ФОТО)

Суд обрав журналісту телеканала "Прихована правда" Антону Кудінову, підозрюваного у вчиненні злочину по ч.2 ст.294 КК, два місяці тримання в СІЗО на період досудового слідства. Про це повідомляють активісти в спільноті "Автомайдан" на Facebook.

Ужгородські майданівці сьогодні "дожмуть" міську раду (АФІША)

Сьогодні, 24 січня, о 12.00 заплановані збори євромайданіфвців на площі Поштовій в Ужгороді. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці ужгородського Євромайдану у соцмережі Фейсбук.

Держсекретар МЗС Угорщини пообіцяв підтримку Україні під час зустрічі у Закарпатті (ФОТО)

Держсекретар МЗС Угорщини: Бажаю мудрості та хоробрості українському народу.

Львівські мітингувальники захопили ОДА (ФОТО, ВІДЕО)

23 січня близько двох тисяч львів’ян опівдні прийшли під стіни Львівської облдержадміністрації на акцію в межах загальноукраїнського страйку і захопили будівлю.Про це повідомляє "ZAXID.NET".

КМДА: 160 постраждалих на грушевського звернулися по допомогу

Кількість постраждалих на Грушевського активістів сягнула майже 160 людей - КМДА.

МВС повідомляє, що може використати зброю на Євромайдані

МВС закликає громадян утриматися від участі в акціях у Києві і запевняє, що міліція несе службу без вогнепальної зброї. Про це повідомила прес-служба міністерства.

Америка відкликала візи причетним до розгону Майдану

У відповідь на дії, вжиті проти демонстрантів на Майдані в листопаді і грудні минулого року, посольство США відкликав візи декількох українців, які були пов'язані з насильством. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті посольства США.

Ужгородці розповідають, що у Києві з натовпу на Грушевського виносять людей

За словами закарпатця-активіста Євромайдану, зараз на вулиці Грушевського відносно спокійно. Однак, нещодавно з натовпу винесли ще одного хлопця.

Громадські об’єднання Закарпаття вимагають від нардепів відмінити Закони

Звернення коаліції громадських об’єднань Закарпаття «За європейську інтеграцію України» до народних депутатів України і Голови Верховної Ради України Рибака В.В.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат