Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 1340, 20

Пшонка і Захарченко — в Україні. Табачник і Клюєв хворіють, Янукович — поки що живий

(мовою оригіналу) СБУ и МВД ищет не всех чиновников высшего эшелона времен Януковича. Поэтому те, к кому претензий нет, прячут местонахождение от общественности сугубо для того, чтобы не попасть под горячую руку Майдана.

Закарпатські русини вважають, що їх використовують російські спецслужби

Про це йдеться у відповідній заяві русинів, у якій вони також засуджують президента РФ Володимира Путіна.

Зареєстрований законопроект на підтримку вступу України до НАТО

У Верховній Раді зареєстрований законопроект на підтримку вступу України до НАТО. Його текст опубліковано на сайті парламенту, - передає УНІАН.

У Москві затримали закарпатського журналіста

Закарпатського журналіста Віталія Глаголу, власкора "Нового каналу", разом із знімальною групою у Москві затримало ФСБ. Про це журналіст повідомив у соцмережах.

Очільник Закарпаття Лунченко пояснив, чому міліцію очолює Турдай

Новопризначений керівник Закарпатської ОДА Валерій Лунченко зізнався, що не горів бажанням очолювати Закарпатську область, однак, коли його кандидатуру висунула фракція і її було проголосовано, таки склав депутатський мандат і приїхав на Закарпаття.

БТРи і військові зі зброєю - вже дорогою до Києва

По трасі Київ-Чоп у напрямку столиці рухаються БТРи, вантажівки та військові з автоматами. Про це повідомляє громадський активіст та лідер руху «Сила людей» Олександр Солонтай на своїй   сторінці у Фейсбук.

Екс-суддя міжнародного трибуналу: Путін, злочин агресії не має терміну давності

Дії Росії є актом неспровокованої збройної агресії, який з точки зору міжнародного права є тяжким міжнародним злочином, що ставить під загрозу мир і безпеку в регіоні та в усьому світі.

15 тисяч російської армії вже в Україні

Командування збройних сил Росії продовжує перекидати війська на територію України, повідомив представник України в ООН Юрій Сергеєв, – повідомляє ТСН.

Арсеній Яценюк зустрівся з міністрами закордонних справ країн Вишеградської четвірки

У п'ятницю, 28 лютого, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч із міністрами закордонних справ країн Вишеградської четвірки.

Клан Балог обдурив Майдан і прагне встановити владну монополію в Закарпатті

Ще протягом Майданної революції клан Балог панічно вишукував, до кого примкнутися, які лозунги оголошувати, щоб бути в тренді й вийти з Майдану на білому коні.

Турчинов розпочав новий виток політичної корупції

Турчинов розпочав новий виток політичної корупції? Міністр уряду Януковича-Азарова закарпатець Віктор Балога вже торгується з ним за посади.

Куніцина пропонують на посаду міністра оборони

Рудьковський запропонував кандидатуру "ударівця" Сергія Куніцина на посаду міністра оборони України. Про це він сказав виступаючи у парламенті, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Закарпатські депутати підтримали звільнення ректора УжНУ

Сьогодні, 26 лютого на сесії Закарпатської обласної ради депутати підтримали звернення ініціативної групи УжНУ до МОН щодо негайного звільнення ректора Федора Ващука з посади. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент РІО.

Депутати заборонили діяльність Українського вибору у Закарпатті.

Сьогодні, 26 лютого депутати Закарпатської обласної ради 71 голосом (всього присутні 82 депутати із 106) проголосували за заборону діяльності організації "Український вибір" у Закарпатті. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент РІО.

Опора нагадала, що саме Щадей привів Погорєлова до влади, і обрали Щадея з порушеннями (ОФІЦІЙНО)

Вчора, 24 лютого, в Ужгороді відбувся свій місцевий «переворот». Про це пише ГМ "Опора". Публікуємо текст звернення від організації.

Погорєлов вірить у мудрість нових керівників Ужгорода від Балоги  

Ужгородський прес-клуб розповсюдив звернення екс-мера Віктора Погорєлова щодо останіх подій. Подаємо текст звренення.

Перелік вимог Євромайдану до Уряду

Членами уряду народної довіри не можуть бути учасники списку сотні найбагатших людей України і керівники органів виконавчої влади або працівники адміністрації президента, що займали ці посади з початку 2010 року, такі критерії відбору сформулювало Коло народної довіри.

Начальник Міндоходів у Закарпатті пішов із посади

Начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області написав заяву на звільнення.

Варцабу звільнено

На сайті МВС України з'явился офіційна інформація, що звільнено з посади начальника Управління МВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Василя Варцабу.

Начальник управління здоров’я у Закарпатті звільняється

22-23 лютого 2014 на ім’я керівника Закарпатського Правого сектору Олександра Сачка отримано ряд заяв на звільнення від керівників управлінь Закарпатської ОДА та їх заступників.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат