Політичний зрадник Балога знову всіх повчає

admin 20.06.2014 10:51 ПОЛІТИКА

Міністр уряду Азарова затурбувавався про українську армію….


Закарпатський нардеп Віктор Балога вчергове, не офіційно через свою сторінку у мережі “Фейсбук» почав повчати українську владу, як правильно жити. Цього разу він визначив, хто має воювати на Сході, а хто ні.

Не маючи жодних військових знань і умінь, пишучи у мережі через людей, котрі сидять на зарплатні, продукуючи «розумні» речі ніби від самого нардепа, Віктор Балога став повчати суспільство і нову владу, як діяти. При чому, Вітор Іванович, чомусь забув розповісти суспільству, що саме за його керівництва секретаріатом Ющенка в Україну повернулися люди Януковича і він сам через його друга Сергія Льовочкіна, котрий пізніше не забув про закарпатського побратима, зробивши його міністром МНС уряду того ж Януковича-Азарова.



Відтак, постає слушне питання: яке право має зрадник інтересів закарпатців і українців, на чиїх руках кров Небесної сотні і зараз десятків українських вояків, командувати українській владі, як їй жити. І не менш важливе питання: чому син Балоги призивного віку під час смертей на Сході держави гуляє весілля у друзів і ні сном ні духом не думає йти захищати свою Батьківщину?

Варош Унгвар
http://www.clipnews.info/newstopic.htm?id=80296

admin

Коментарі :


20.06.2014 19:01 калашнік

балога підполковник збройних сил держави, ко знає яка в нього військова спеціальність, цікаво.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат