Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 360, 20

Як дружина підставила прокурора-антикорупціонера з Закарпаття

Так уже стається в Україні, що чиновники переписують все майно на своїх дружин, щоб мати декларації про доходи як у бомжів. Хоча останнім часом чиновникам потрібно показувати і доходи своєї родини. Тому багатство переписується ще на більш далеких родичів.

Як Гордон екзаменував Сергія Таруту

Дмитро Гордон вже 19 років екзаменує найвидатніших політиків та публічних людей. Саме стільки виходить відома програма-інтерв’ю «В гостях у Дмитра Гордона». Днями гостем цієї програми став кандидат в Президенти України Сергій Тарута.

Сергій Тарута: Україні потрібні не слуги, а ефективні управлінці — і країна запрацює

Громадяни України чекають від нового президента результатів. А для досягнення результатів президенту знадобляться три якості: реальний досвід ведення бізнесу, вміння знайти компроміс і володіння навичками управління.

Сергій Тарута знає рецепти одужання України. Країна запрацює!

Сергій Тарута йде в президенти України і він знає, що успіх економіки України - це перш за все нові робочі місця з гідною зарплатою.

Тарута йде в Президенти. Країна Запрацює!

Із зареєстрованих кандидатів в Президенти України мало хто має адекватну програму, а якщо програма і є, то відсутні механізми її виконання. Серед решти кандидатів позитивно виділяється Сергій Тарута, який не просто анонсує програму дій у випадку обрання Президентом, але й показує рецепти видужання нашої економіки та її різкого росту.

Третина закарпатців ще не знають, за кого голосуватимуть

Про це свідчать результати соцопитування, які у Закарпатській області були проведені наприкінці минулого року Фондом “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва та фірмою “Юкрейніан соціолоджі сервіс” за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Сергій Тарута подав до ЦВК документи на реєстрацію його кандидатом в Президенти

Ще 18 січня на з’їзді політичної партії «Основа» делегати кандидатом в Президенти від партії висунули Сергія Таруту. А 25 січня Сергій Тарута подав документи до ЦВК на реєстрацію його кандидатом в Президенти.

Хто подбає про людей похилого віку?

У Західній Європі люди, досягаючи пенсійного віку, починають нове повноцінне життя. Їхні пенсії дозволяють пенсіонерам не лише мати все необхідне, а й активно відпочивати, подорожувати по всьому світу і ні в чому собі не відмовляти.

Синки Кучми хочуть знищити журналіста, якого не змогли знищити разом з Гонгадзе

Олексій Подольський продовжує боротьбу за справедливість

Тарута: Зарплати в Україні повинні відповідати рівню доходів в країнах Східної Європи

Україна все ще є найбіднішою країною в Європі. І хоч уряд декларує ріст економіки на 3%, цього занадто мало. У 2019 на кожного українця буде створено валового внутрішнього продукту на суму 3,13 тисяч доларів, прогнозує МВФ. Але якщо порівняти ці цифри з цифрами навіть сусідніх країн Східної Європи, то стає зрозумілим, що розвитку економіки у нас, на жаль, не передбачається.

Сергій Ратушняк: МВФ или масонский валютный фонд - это в чистом виде ВОРОВСКОЙ ОБЩАК.

Відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Фейсбук пояснив суть закабалення України фінансовими інституціями

Вибори-2019. Виборчі дільниці та агітація: В Ужгороді вже готуються до виборів

На засіданні Ужгородського міськвиконкому розглянули одразу три проекти рішень, присвячених виборам.

Брати Андріїви піаряться використовуючи адмінресурс

Прес-служба Ужгородської міськради поширила прес-реліз з явним підтекстом політичної реклами.

Мирослав Гісем: Хочу об’єднати та консолідувати людей справи на Закарпатті

Нещодавно відомий український політик та підприємець, лідер партії «Основа» Сергій Тарута представив керівника закарпатського обласного осередку партії «Основа» Мирослава Гісема. Сергій Тарута наголосив, що Мирослав Гісем є людиною з величезним організаторським досвідом і це призначення є значним підсиленням осередку партії.

Москаль: «Антиугорські борди на Закарпатті замовляли і встановлювали лідери «ЄЦу»

Стали відомі подробиці у справі провокаційних антиугорських бордів із зображеннями лідерів «Товариства угорської культури Закарпаття» та надписом «Зупинимо сепаратистів». Борди були нелегально наклеєні в чотирьох районах Закарпаття у ніч на 20 жовтня цього року.

Сергій Тарута в Ужгороді оголосив про підсилення команди партії «Основа» на Закарпатті

На Закарпаття прибули лідери партії «Основа» Сергій Тарута та Андрій Ніколаєнко.

Зниження тарифів тільки покращить надходження до бюджету

Це замкнуте коло — тарифи ростуть і, відповідно, росте заборгованість населення зі сплати за комунальні послуги. Тарифи ж повинні бути такими, щоб сукупна вартість комунальних платежів була посильною для доходів сім’ї.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат