Президент Зеленський звільнив голову ОДА Полоскова і призначив нового в. о. голови

26.11.2021 10:05 ПОЛІТИКА



Як ми повідомляли, уряд погодив звільнення з посади голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова за згодою сторін. Володимир Зеленський довго не чекав і підписав указ, яким звільнив Анатолія Полоскова з посади голови Закарпатської ОДА.

Ще до указу президента сам Полосков підписав заяву про звільнення з посади голови ОДА. Разом з ним заяви написали і троє заступників — Мирослав Білецький, Іштван Петрушка та Ігор Шинкарюк.

Це була хороша команда у виконавчій владі Закарпаття і дуже шкода, що тут взяли гору політичні амбіції, а не прагматична розсудливість. Навряд чи скоро на Закарпатті буде ще така дієва команда в ОДА.

Щоб крісло не залишалося порожнім, іншим указом президент призначив виконувачем обов’язків голови ОДА Петра Добромільського зі «Слуги народу», який був призначений заступником голови Закарпатської ОДА у травні 2021 року.

Петро Добромільський раніше працював заступником голови Іршавської районної ради. Був партійцем «Єдиного Центру» Віктора Балоги, а в 2020 році вже став депутатом облради від «Слуг народу».

Навряд чи Добромільського затвердять головою ОДА. Він трохи побуде тимчасовим, а потім, скоріше за все, на це місце направлять когось зі столиці.

А от обласна рада вже нарешті з новим головою. Ним став Володимир Чубірко, який свого часу вже керував радою.

Новообраний голова облради Володимир Чубірко вніс кандидатури Андрія Шекети ("Батьківщина") на посаду першого заступника голови обласної ради, а Василя Дем'янчука ("ЄС") — на посаду заступника голови ради. За Шекету проголосувало 37 депутатів, за Дем‘янчука - 36.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат