Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 280, 20

Голова Закарпатської ОДА посідає останнє місце в рейтингу голів ОДА України (ТАБЛИЦЯ)

Вже традиційно рейтинг голів ОДА в Україні визначається показниками соціально-економічного розвитку регіонів за певний звітний період.

Як уникнути приниження

Цього тижня окупанти на фронті вбили двох українських бойових спецпризначенців. Там стріляють щодня. Там нас ненавидять, а Путіну довіряють більше, ніж Зеленському. Там ходять на волі ті, хто знищував українських патріотів. А нам потрібно з ними якось примиритися. Бо президент пообіцяв мир.

На Іршавщині для політичного піару використовують лікарню

Сьогодні на Іршавщині люди перекрили автомобільну трасу Мукачево-Рогатин. Це була попереджувальна акція протесту проти ймовірного закриття Іршавської районної лікарні.

Який Донбас нам хочуть повернути

Україна на порозі підписання угод, які нібито мають нормалізувати ситуацію на Донбасі. Нам підсовують якісь незрозумілі формули Штайнмайєра, якісь Мінські та Нормандські формати. І вже повністю нівелюється те, що наші території були грубо загарбані, було вбито 13 тисяч наших воїнів і десятки тисяч поранено. І чомусь ніхто вже не говорить про те, що це була окупація, а тому вирішення має бути однозначне — повернути території без будь-яких умов.

Виборчі злочини у Закарпатті: 14 членів ДВК уже постали перед судом. Подальше слідство триває

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими Нацполіції в області завершено досудове розслідування у 13 епізодах про порушення виборчого законодавства членами ДВК 69 виборчого округу під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України. Мова йде про ряд сіл Мукачівського та Іршавського районів.

Невиправдані надії

Шість років тому українці повстали проти совкової корупційної владної системи. Тоді влада Януковича знехтувала прагненням народу йти в бік Європи і люди вийшли на Майдан. Цей Майдан ще називали Революцією гідності.

Вибори щонайменше до трьох ОТГ на Закарпатті можуть бути зірвані

У відносинах центру й області щодо вперше затвердженого облрадою у вересні Перспективного плану ОТГ назріває скандал. Надісланий Закарпатською ОДА з місяць тому на погодження уряду і схвалений Закарпатською облрадою Перспективний план на 60 ОТГ тиждень тому повернувся з проектом розпорядження уряду, в якому попередньо погоджено уже лише 52 ОТГ. Як повідомили виданню Prozak.info в Закарпатській ОДА, у цей проект документа без пояснень причин чомусь не включені цілком спроможні Зарічанська, Оноківська і Сюртівська сільські ОТГ, які, за рішенням ЦВК, на 22 грудня 2019 року готуються до перших виборів.

#Зрада vs #Перемога: що українські користувачі соцмереж пишуть про нову Раду

#Зрада та #Перемога – саме ці два слова сьогодні часто визначають ставлення українців до політичних процесів у країні. Прославлення та критика часто йдуть у крайнощі, які успішно наростають та розмножуються у соцмережах. Поведінка українських користувачів у Facebook, Instagram та VK великою мірою відображає реальні настрої у суспільстві. Часто соціальні платформи і формують ці настрої, самі їх загострюючи.

Сергій Ратушняк про страхи і запобіжники щодо ринку землі

Відомий український політик Сергій Ратушняк поділився зі своїм баченням щодо ухваленого Верховною Радою законопроекту про продаж сільськогосподарської землі.

Четверо нардепів від Закарпаття отримали компенсацію за проживання в Києві

У Верховній Раді оприлюднили список нардепів, які отримали компенсацію за оренду житла або проживання у готелі   Києва. Всього компенсацію за проживання в Києві в жовтні отримали 120 депутатів.

Нардепи та повії

Зазвичай кажуть: «Нардепи-повії». Для цього є багато підстав. Зараз Верховна Рада у нас найнепрофесійніша за всю історію новітньої України. Артисти, клоуни, фотографи, спортсмени. Всі, хто завгодно. І дуже мало тих, хто знається на юриспруденції, економіці чи геополітиці. Голосують нардепи за командою і мало хто поглиблено вивчає, за що він голосує.

Екс-голова Закарпатської ОДА Москаль отримав орден від Угорщини

Колишньому голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю вручили орден «За військові та державні заслуги», який є найвищою нагородою в Угорщині. Орден Москалю вручив Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Іштван Ійдярто.

Судити по-новому

Нова влада занадто активна в своїх законодавчих потугах. Закони штампуються один за одним. Маючи абсолютну перевагу у всіх гілках влади, «Cлуги народу» без проблем протягують усе, що їм потрібно. На публіку кажуть, що це потрібно людям, але часто виходить так, що це потрібно для того, щоб ця влада залишилася на дуже довго. Як Путін у Росії.

У Балоги можуть відібрати мандат

Поліція повідомила про підозру в порушенні виборчого законодавства ще восьми членам ДВК.

В Україні не чути голосу мудрості

Озвучу: ДО ЧОРТОВОЇ МАТЕРІ І ЛНР, І ДНР, І КРИМ! Визнати
тимчасово окупованою РФ і стрімко піднімати економіку і соціалку

Всіх пересаджати

Коли Зеленський йшов до влади, то обіцяв пересадити всіх корупціонерів від уже колишньої влади. Це спрацювало на електорат і допомогло Зеленському стати президентом.

Яка ціна миру

Цей тиждень був напруженим. Дехто навіть натякав на початок нового Майдану. А все через те, що представник від України (колишній Президент України Леонід Кучма) на переговорах у Мінську підписав так звану формулу Штайнмайєра. Ніхто не знав, що це таке, але згодом було оприлюднено сам документ із підписом Кучми.

Вигнаний із Закарпаття Гайдай може очолити Кіровоградську ОДА

Колишній голова Мукачівської РДА, а згодом один із претендентів на першого заступника голови Закарпатської ОДА Сергій Гайдай планує стати головою Кіровоградської ОДА.

Чи дійсно Іштван Цап відновився на посаді першого заступника мера?

Прокуратура цього не знає і направила в мерію відповідний запит.

Василь Петьовка носить годинник, який коштує як нове авто

Позафракційний нардеп від Закарпаття носить наручний годинник вартістю 15 тис. доларів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат