Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

Міністерство закордонних справ в Ужгороді представлятиме ветеринар

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив екс-заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас.

Мер Ужгорода не зміг зняти через суд кандидатів-однофамільців

Закарпатський окружний адміністративний суд розглянув скаргу мера Ужгорода Богдана Андріїва, який просив зняти з реєстрації кандидатами в мери на найближчих виборах двох його однофамільців.

Шалений забіг

Штаби на нервах. Реєстрація кандидатів і партій не була такою легкою, як здавалося. Багатьом відмовляли. Люди з команди Андріїва залучали свій стійкий електорат із Радванки, щоб тиснути на комісію. Дехто мало не бився в судах. Нарешті пил почав спадати, і тепер вже всі розуміють, що залишилося менше місяця, і потрібно якось перетягувати виборця на свій бік.

Шановні ужгородці!

Ми з Вами працювали разом у 2006—2010 рр. Попри шалений спротив регіональної і центральної влади, ми зробили Ужгород ЄДИНИМ містом в Україні з автономним опаленням. Зараз ми в рази витрачаємо менше порівняно з іншими містами. Це мільярди гривень, які залишилися в наших родинах.

Роман Келемен: Ужгород тільки з Ратушняком може повернути собі велич столиці Закарпаття

За період каденції Сергія Ратушняка на посаді мера в Ужгороді була найбільша динаміка розвитку.

За посаду мера Ужгорода боротимуться 22 кандидати

Про це повідомляє Ужгородська міська територіальна виборча комісія. При цьому, зареєстровано аж трьох кандидатів з прізвищем Андріїв. Всі вони не ужгородці. Чинний мер з села Конюхів Львівської області, а ще двоє Андріївих з Івано-Франківщини, хоча один із них проживає у Мукачеві. Із 22 кандидатів у мери Ужгорода менша половина - всього 9 - є ужгородцями.

Іван Бушко: Настав час об’єднувати зусилля та пліч-о-пліч працювати задля спільної мети

Ми відверто поговорили з кандидатом на посаду голови Виноградівської ОТГ Іваном Бушко. Досвідчений політик та громадський діяч розповів про своє депутатське минуле, рідне місто Виноградів та плани на майбутнє.

Ужгородці повинні проголосувати за патріота міста

Стартувала виборча кампанія і своєю думкою щодо цих виборів з нами поділився відомий на Закарпатті політик та фінансист Василь Прокопець.

Закарпаття в епіцентрі

Цього тижня Закарпаття було в епіцентрі подій. У середу тут зустрілися глави дипломатичних відомств Угорщини та України Петер Сіярто та Дмитро Кулеба. Наразі наші стосунки налагоджуються і Сіярто дав знати, що Угорщина готова розблокувати свій протест проти наближення України до НАТО, якщо Україна дасть змогу закарпатським угорцям здобувати освіту рідною мовою. Окрім того, Угорщина готова багато інвестувати в Україну.

В Ужгороді на посаду міського голови зареєстрували трьох Богданів Андріївих

За даними Громадянської мережі ОПОРА, наразі Ужгородська міська ТВК отримала документи від 23 претендентів на посаду мера міста.

Іван Бушко йде на вибори самовисуванцем

Один із головних претендентів на посаду голови Виноградівської ОТГ сьогодні подав документи на реєстрацію у виборчу комісію.

Андріїв більше дбає про комфорт чиновників, ніж ужгородців

Ми стали свідками того, як нинішня влада міста, в умовах нової організації фінансових відносин, отримала в бюджет величезні гроші. У той же час, ця влада надто нераціонально витрачає народні кошти. Перевитрати фінансів майже у всьому.

Знову візи

Путіну вдалося приручити нинішню владу України. І ця влада вже не боїться нарікань Євросоюзу та США.

Чому я за Ратушняка? Бо це — інвестиції, робочі місця та податки в казну, а не порожні гасла!

Хоча виборча кампанія до місцевих рад офіційно розпочалася лише 5 вересня і до виборів ще майже два місяці, наш рідний Ужгород, всупереч законодавству, давно перетворився на агітаційне поле бою кандидатів на посаду міського голови та депутатів.

Завеликий апетит

Виборча кампанія офіційно почалася 5 вересня, але більшість партій та потенційних кандидатів уже давно стартували. Якщо звернути увагу на те, хто і як веде кампанію, то стає зрозумілим, що кожен штаб шукає свою особливу «фішку», але насправді всі однаково інфантильні і за всіма лозунгами чітко простежується особистий інтерес. Жодної чіткої програми, жодної чіткої пропозиції, а тільки лозунги, лозунги, лозунги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат