Новини онлайн » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 380, 20

Москаль: «Гайдай позбавлений допуску до державної таємниці, тому очолювати Мукачівську РДА не може й

Поки що чинний голова Мукачівської райдержадміністрації Сергій Гайдай позбавлений допуску до державної таємниці, тому в принципі не може залишатися на своїй посаді. Про це заявляє голова ОДА Геннадій Москаль.

О. Сапронов: На Закарпатті демографічна криза і ми знаємо, як вирішити цю проблему

Підтримка сім’ї є дієвим засобом вирішення демографічної кризи в Україні. Адже чисельність населення країни катастрофічно скорочується. За роки незалежності населення України вже зменшилося практично на 10 млн. чоловік, і сумна тенденція не спадає.

Мер Мукачева зізнався, що під час навчання в США вживав наркотики та алкоголь

Мер Мукачева Андрій Балога зізнався ведучому програми телеканалу 1+1 «Інспектор. Міста» Володимиру Остапчуку в тому, що під час навчання у США притягався правоохоронцям за вживання наркотиків та алкоголю.

Як подолати бідність в Україні

Нинішні зарплати в нашій країні — це неповага до людей праці. Україна зараз — на жаль, найбідніша країна в Європі. На кожного українця за 2018 рік буде створено валового внутрішнього продукту на суму всього 2 964 долара. Так підрахував МВФ. У той же час в цілому по Європі цей показник багатства націй вдесятеро вищий.

Всі люди в Україні заслуговують на повагу

Ми отримали важкий багаж із тоталітарного СРСР, коли були нівельовані людські цінності. Зрівнялівка вбивала особистості й суспільство чітко розмежовувалося на чиновницький комуністичний апарат та всіх інших людей. Це був період, коли навіть   простий примітивний начальник ЖЕКу хотів показати свою значимість і міг просто зневажати та грубити громадянам, які прийшли за допомогою.

Сергій Ратушняк застерігає від приходу до влади Медведчука

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у ФБ висловився, щодо привласнення інформаційного телеканалу 112, Віктором Медведчуком.

Олексій Сапронов: Необхідно зменшити залежність регіонів від центру

Децентралізація це — надання широких повноважень місцевому самоврядуванню щодо питань економіки, гуманітарної політики, охорони правопорядку, розпорядження місцевими земельними ресурсами. Тобто, це те, що робить регіони більш незалежними від центру.

Москаль: «Антиугорські борди на Закарпатті – це провокація російських спецслужб»

Розклеєні в ніч на суботу в кількох районах Закарпаття борди із зображеннями діячів політичної партії «ТУКЗ» (Товариство угорської культури Закарпаття) та антиугорськими надписами Закарпатська облдержадміністрація розцінює як примітивну провокацію російських спецслужб. Про це заявляє Геннадій Москаль.

Як можна досягти миру в Україні

Майже кожна політична сила використовує у своїй риториці лозунги миру та примирення, але мало хто знає, як дієво можна досягти миру і які для цього є рецепти.

Чи потрібно карати закарпатців за наявність паспортів іншої держави

Психоз навколо подвійного громадянства і намагання карати закарпатців за наявність паспортів інших держав є провокацією з метою налаштувати закарпатців проти влади України.

Паспортний скандал триває: Країни відкликали своїх дипломатів

У четвер у МЗС повідомили, що Послу Угорщини в Україні Ерно Кешкеню було вручено ноту з інформацією про те, що консул у місті Берегово — Матяш Сіладі — має залишити територію України.

Олексій Сапронов: Альтернативи консолідації та пошуку компромісу немає

Керівник Закарпатського обласного осередку партії «Основа» Олексій Сапронов поділився враженнями від з’їзду партії в Києві.

На Рахівщині побили депутата райради

У Рахові побили депутата райради Миколу Кокіша-Мельника, який є партійцем УКРОПу.

Москаль: «Верховна Рада могла б оподаткувати не тільки ліси, а й річки, моря та болота»

Геннадій Москаль дав інтерв’ю телеканалу «112 Україна», в ході якого розкритикував прийнятий Верховною Радою Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств».

Сусідські війни

У нас знову проблеми з сусідами. І новий виток протистояння між Україною та Угорщиною стався через закарпатців. Не всіх, звичайно, а тих, хто захотів собі угорський паспорт.

У Виноградові у двір депутата міськради   Еліси Сідей кинули гранату

Вибухом пошкоджено фасад будинку. Це сталося сьогодні вночі.

Голову Хустської райради після року очікувань поновили на роботі

Ще наприкінці липня минулого року депутати Хустської райради більшістю голосів звільнили з посади свого голову Олександра Пацкана.

Вже час знаходити компроміс

Народ України втомився. Держава задихається через внутрішні протистояння. Вони повсюди. Чомусь стає дедалі важче знаходити спільну мову у багатьох питаннях. Чи це питання державного устрою, чи це питання геополітичного напряму країни, чи питання мови, або ж питання релігії. Скрізь протиріччя і мало хто здатен сідати за стіл переговорів. Мало хто здатен порозуміти один одного.

Європарламент підтримав введення санкцій ЄС проти Угорщини

Європейський парламент у середу, 12 вересня, підтримав запровадження санкційної процедури проти Угорщини у зв’язку з тривалим порушенням правил та цінностей Євросоюзу Будапештом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат