Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6980, 20

Закарпатка залишила немовля надворі... помирати

Дика історія трапилася днями у Виноградові, де молода породілля намагалась позбутися своєї кровинки.

Майже 190 грубих порушень виявили в закарпатських рейсових автобусах

Значну увагу минулого року Держгірпромнагляд у Закарпатській області приділяв перевіркам водіїв рейсових автобусів та відповідності встановленим вимогам самих транспортних засобів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 3 січня. Тиждень був святковим, так що нехай його завершення буде не менш феєричним. Наповнюйте чашечку улюбленою кавою, вдало плануйте свій день і не бійтеся змін, адже зараз саме час їх робити. Нехай хороший настрій не покидає вас на вихідних. Гарної п’ятниці й смачного кавування!

Азаров знайшов, де взяти в борг на Бескидський тунель

Кабмін затвердив залучення кредиту від Європейського інвестиційного банку в розмірі 55 млн євро на будівництво Бескидського тунелю.

У двох закарпатських селах встановлений прес для пластику(ФОТО)

Наприкінці року відбувся прес-тур Ужгородського прес-клубу з представниками РМЕО «Екосфера» у села Абранка та Верхні Ворота Воловецького р-ну, які стали першими селами Закарпаття, де буде встановлено прес для пластику (відходів з пластикових пляшок, скла тощо).

Угорець нашпигував газовий балон сигаретами(ФОТО)

Громадянин Угорщини, який повертався додому через пункт пропуску «Тиса» був змушений залишити в Україні вміст … газового балону.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 2 січня. Сподіваємося, що новий рік вже подарував перші радісні хвилини. Аби й надалі підтримувати організм у бадьорому стані, не забувайте про запашну каву – неодмінний атрибут післяноворічних ранків. Нехай у житті все буде легко, щиро і радісно, адже це старт 2014-го. З Новим роком вас, і нехай він буде таким вдалим та приємним, як і ваша улюблена ранкова кава!

Не проґавте: реєстрація для участі в ЗНО розпочнеться вже післязавтра

3 січня розпочнеться реєстрація для участі у Зовнішньому незалежному оцінюванні. Про це заявила директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева, повідомляє 5 канал.

В Ужгороді провели   традиційну зустріч нацменшин

У понеділок, 30 грудня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся із головами національно-культурних товариств області. Також в зустрічі взяли участь заступник голови ОДА Іван Качур та заступник начальника відділу національностей та релігій обласної адміністрації Наталія Шутанич.

В Ужгороді оголосили щорічний журналістський рейтинг

30 грудня Ужгородський прес-клуб оголосив переможців щорічного журналістського рейтингу. Цього року це вже сьомий за ліком рейтинг. В анкетуванні взяли участь понад півсотні представників мас-медіа, які відзначили своїх колег у різних номінаціях. Вручення нагород відбулося у боулінг-клубі готелю "Прага", який цьогоріч став "Кращим готельним комплекс-2013"за результатами рейтингу Туристично-інформаційного центру Закарпаття.

У "Маляткові" Новий рік зустрічали з кониками (ВІДЕО)

Традиційно Новорічно-Різдвяні свята в дитячому пульмонологічному санаторії «Малятко», що в Оноківцях на Ужгородщині, проходять весело і креативно. Невеличкий медично-педагогічний колектив закладу разом із дітлахами готує вистави з конкурсами, танцями, жартами, піснями. І щоразу жодне свято за своїм сценарієм не повторює попереднє...

Цього разу до традиційних Діда Мороза та Снігуроньки приєднались дві веселі Баби Яги

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 31 грудня, останній день старого року. Проводжайте його якомога яскравіше і не забувайте про заряд бадьорості – чашечку свіжозвареної кави. Нехай у новому році все множиться, а також буде вам до смаку – як і улюблений напій зранку. Зустрінемося у 2014-му, вдалого вам нового року!

Сімейним лікарям подарували отоофтальмоскопи

Десять отоофтальмоскопів подарували ужгородським сімейним лікарям благодійники фонду «Сім»я». Зручне, компактне устаткування дозволить медикам більш точно і ефективно діагностувати низку порушень здоров»я пацієнтів: як дітей, так і дорослих.

У Мукачеві стріляли по продавцях ялинками

Чоловік на іномарці під’їхав до вулиці Лучкая у Мукачеві, де двоє мешканців Львівщини торгували ялинками, а вистрілив, націлившись у голову. Ймоівірно, зловмисник використовував пневматичну зброю.

На Закарпатті підбили підсумки акції "Милосердя"

Під час благодійної акції «Милосердя» Товариство Червоного Хреста зібрало допомоги   в натуральній формі   на суму -   906 216 тис. грн., що дало можливість Товариству надати допомогу протягом звітного періоду 5607 особам на суму 802 620 тис. грн., з числа одиноких людей похилого віку, багатодітних сімей, дітей-сиріт, інвалідів різних категорій, малозабезпечені та інших категорій. Матеріальну грошову допомогу отримали 85 інвалідів І-ІІ груп   на суму 20 650 тис. грн.

У І кварталі наступного року закарпатські ЗМІ перевіряти не будуть

У І кварталі 2014 року до плану-графіку документальних перевірок не включено жодного представника засобів масової інформації.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 30 грудня. Насолоджуйтеся останніми днями старого року, проводжайте їх у добрій компанії і з чашечками свіжозвареної кави. Нехай всі справи швидко закінчуються й не перешкоджають новорічному настроєві. Ароматного прокидання й легкого понеділка!

Державну програму підтримки сталого розвитку Карпат пропонують прийняти обласні депутати

Сьогодні обласні депутати прийняли звернення до Президента та Кабміну щодо прискорення підготовки та прийняття державної програми сталого розвитку Українських Карпат як складової частини програми ЄС «Карпатський простір».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 27 грудня. Нехай ранок буде добрим до вас, близькі оточують турботою, а ранкова кава надихає на корисні справи. Не розчаровуйтеся через дрібниці, адже позитиву навколо значно більше. Вдалого завершення всіх розпочатих справ, якомога більше приємних митей протягом дня, а також хорошого відпочинку на вихідних!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат