Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6960, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 10 січня. Нехай ранок приносить якомога більше позитивних емоцій, а ранкова кава заряджає бадьорістю. Приємно, коли за одними вихідними так швидко настають інші. Однак не забувайте про важливі справи цього дня. Нехай усе вдається з легкої руки. Смачного кавування і вдалого дня!

Закарпатці менше хворіють на грип цього року

Як повідомила начальник відділу епіднагляду та санітарної охорони території головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби у Закарпатській області Вікторія Дьордяй за 2 календарний тиждень 2014 року до лікувально-профілактичних закладів області звернулося 1237 особи з приводу захворювання на ГРВІ та грип, що на 567 випадків менше у порівнянні з попереднім тижнем.

В Ужгороді горіла п’ятиповерхівка

8 січня о 22:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Лавріщева, що в м. Ужгород.

Завтра відкриття виставки - "Збудована спадщина, що оновлюється..."

10 січня в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту, об 11.00 год. (за київським часом) відбудеться відкриття виставки «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну». Захід відбувається за сприяння ЗАТ «Фонд ім. Бетлен Габора», Дому угорців, Фонду ім. Телекі Ласло та Генерального консульства Угорщини у м. Ужгороді.

У Виноградові водій збив матір з дитиною і втік

8 січня, близько 12-ї години у місті Виноградів сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій, скоївши наїзд на 20-річну жінку та 3-річного хлопчика,я кі йшли по узбіччю, втік з місця події в невстановленому напрямку. Швидку викликали перехожі, та нажаль для дитини це вже було пізно – хлопчик помер у кареті «швидкої». Його мати у тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні районної лікарні.

Через сварку з дружиною чоловік намагався спалити себе живцем

Ввечері 8 січня 50-річний мешканець смт Воловець намагався здійснити акт самоспалення. Повідомлення в оперативно-рятувальну службу Воловеччини надійшло від чергового лікаря Воловецької районної лікарні. Медики діагностували у потерпілого опікові травми рук, голови, грудей та шиї І-ІІ ступеню важкості.

В Ужгороді водій наїхав на дитину

Учора, 8 січня близько о 13 год. 30 хв. на вулиці Доманинській у місті Ужгород 61-річний водій автомобіля марки "ВАЗ-2107" здійснив наїзд на малолітню дівчинку, 2001 року народження, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина з переломом ключиці була госпіталізована у міську лікарню міста Ужгород.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 9 січня. Зустрічайте новий день в бадьорому настрої, в компанії бажаних людей, а також з чашечкою улюбленої кави. Нехай всі звістки сьогоднішнього дня будуть лише добрими для вас. Четвер – чудовий день, аби налаштувати себе на роботу після свят, хоча би мінімальну. Тож не лінуйтеся сьогодні. Хорошого ранкового прокидання!

На Закарпатті попереджають про густий туман

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом дня 8-го, вночі та вранці 9-го січня по Закарпатській області та в Ужгороді збережуться тумани з видимістю 200-500, подекуди 50-100 м.

Через контрабандні сигарети власники позбулися своїх автівок

Як уже повідомлялось, днями прикордонники Чопського загону здійснили у трьох випадках затримання 13 незаконних мігрантів з Сирії, Іраку та Чечні. Проте не лише нелегалів у святкові дні виявляли закарпатські стражі кордону.

Живий ланцюг із закарпатців планують організувати 22 січня

22 січня в Ужгороді планують утворити найбільший на Закарпатті живий ланцюг

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 8 січня. Нехай аромат свіжозвареної кави якомога швидше налаштує вас на бажання працювати і змінювати щось навколо себе. Не переймайтеся через дрібниці, адже позитиву, який вас оточує, значно більше. Гармонії вам у цей ранковий час і протягом дня!

Балога "наїхав" на свого товариша і соратника

Мукачівський нардеп Віктор Балога на своїй сторінці у "Фейсбук" наїхав на свого давнього товариша і соратника Олега Гаваші.

Киян, які загубилися в Карпатах, знайшли рятувальники

5 січня о 15:05 рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Закарпатській області знайшли двох туристів, які загубилися 4 січня у лісовому масиві в районі полонини Урда, Рахівського району.

У Перечині горіли склади лісохімкомбінату

У Перечині, на вулиці Червоноармійській, де розташовані склади готової продукції (деревного вугілля) ТДВ «Перечинський ЛХК», увечері 5 січня виникла пожежа. Про це повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 6 січня. Свята тривають, тож вам залишається зранку підбадьорювати себе ароматом свіжозвареної кави і готуватися до наступної порції позитиву й застілля. Нехай ранки будуть легкими, а співрозмовники до кавування – приємними. Гарного вам понеділка!

У Новорічну ніч двоє хотіли пограбувати навчальний заклад

Опівночі під час об’їзду території обслуговування інспектори роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції помітили біля одного з навчальних закладів міста двох підозрілих чоловіків.

Допоможіть у пошуках хлопця! (ФОТО)

Мукачівським МВ УМВС України в Закарпатській області розшукується безвісти зниклий неповнолітній Шльомський Річард Володимирович, 1997 року народження, житель м.Мукачево, який 24 грудня 2013 року пішов з дому і до цього часу не повернувся.

Різанина в Ужгороді

В перший день Нового року Ужгородські міліціонери отримали повідомлення про бійку, в коридорі загального користування, одного з будинків по вулиці Заньковецької.

Закарпатка залишила немовля надворі... помирати

Дика історія трапилася днями у Виноградові, де молода породілля намагалась позбутися своєї кровинки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат