Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6900, 20

Що робити, якщо вимкнуть Інтернет

Як можна отримати доступ до Інтернету у разі введення цензури

Потрійне ДТП за участі пасажирського автобуса у Мукачівському районі        

Сьогодні, близько 11 години 40 хвилин у селі Ракошено, Мукачівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Варцаба до журналістів: Закарпатський Беркут з середини грудня в Києві (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Всі внутрішні війська Закарпаття перебувають в області і залишатимуться тут, а 30 "беркутівців" з середини грудня перебувають в Києві. Про це стало відомо від генерал-майора Василя Варцаби. Сьогодні зранку він вийшов до закарпатських журналістів, котрі зібралися під УМВС.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 23 січня. Зважайте на приємні дрібниці цього дня, бо з них нерідко виростають великі речі й приємні емоції. Нехай ранок, наповнений ароматом свіжозвареної кави,   вселяє у вас впевненість і віру у те, що все буде добре. Налаштовуйте свої думки на позитив, адже рони мають здатність реалізуватися. Гарного вам четверга!

Закарпатці на День Свободи пройшлися з Театральної до УМВС

22 січня у кривавий День Соборності закарпатці пройшлися ходою з площі Театральної до УМВС. Запланований "живий ланцюг" на пішохідному мості не відбувся, натомість частина молоді провела його на транспортному мосту.

Що зараз відбувається на Грушевського (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

У Києві триває протистояння. О 18.00 розпочнеться народне віче, під час якого опозиція має оприлюднити результатами переговорів.

С. Ратушняк: Кращим привітанням від Президента в день Соборності -- є троє вбитих протестувальників

Відомий український політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" у світлі нинішніх подій та Дня Соборності висловив свої міркування.

На Закарпатті понад 7, 5 тис. юнаків визначать на придатність до військової служби

Приписка до призовних дільниць проводиться з метою взяття громадян на облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності та рівня фізичної підготовки.

На Закарпатті відзначили День Соборності України

У середу, 22 січня, на площі Народній в Ужгороді вже традиційно відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, з нагоди відзначення Дня Соборності

Ужгородські активісти пікетували приймальню нардепа Ковача(ФОТО)

Вчора ужгородські активісти зареєстрували у громадській приймальні народного депутата Василя Ковача звернення з вимогою відкликати свій голос під законами, що були проголосовані підняттям рук 16 січня.

У Києві загинули люди. Коментарі

У Києві в акціях протесту є перші жертви. Щонайменше загинули дві людини, хоча деякі ЗМІ повідомляють про чотирьох жертв.

Нардеп Бушко порівняв "драконівські" закони з подібними в Європі

Народний депутат України від фракції Партії регіонів Іван Бушко прокоментував, прийняті Верховною Радою закони.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 22 січня. Запам’ятовуйте приємні емоції, адже вони суттєво продовжують хороший настрій навіть у часи найбільшої кризи. Збирайте за чашечкою свіжозвареної кави бажаних співрозмовників. Нехай цей ранок дарує бажану бадьорість і сприяє всім хорошим починанням прийдешнього дня!

Закарпаття формує медичну роту для допомоги Євромайдану в Києві

"Лікарям! Студентам! Інтернам! В Києві потрібна Ваша допомога! ВСІ хто мають можливість їхати - їдемо!
Україні потрібні твої знання та вміння! Ми організовано відправляємо медичних волонтерів на Київ", - пишуть на офіційній сторінці Ужгородського Євромайдану.

Закарпатці про події в Києві та можливий подальший сценарій

Надзвичайна ситуація в Києві, збройні сутички, десятки постраждалих – причини чергового опитування видання Нове Закарпаття. Нижче ви знайдете думки трьох знаних у краї закарпатців, які проаналізували, те що відбулося, що триває і поміркували, чим це може закінчитися.

У минулому році в Закарпатті відшкодовано понад 385 млн. грн. ПДВ

Таку суму коштів зараховано протягом січня-грудня 2013 року платникам області на розрахункові рахунки. Зокрема, підприємствам-експортерам відшкодовано 331,8 млн. грн., або 86,1%, від загальної суми по області, з врахуванням залишків невідшкодованих сум на початок року.

Закарпатські рятувальники торік 108 разів працювали на пожежах в апаратах захисту дихання

Саме газодимозахисники першими заходять у палаюче приміщення, проводять розвідку пожежі, знаходять та рятують людей. Від їхньої майстерності подекуди залежить не тільки життя самих погорільців, а й їх власне. Саме тому працівники газодимозахисної служби повинні мати найвищій рівень теоретичної та спеціальної фізичної підготовки.

В Ужгороді навколо ОДА кружляють автівки (ФОТО)

Як повідомляє кореспондент Мукачево.net з місця подій, близько 11 машин їздять колами навколо будівлі з включеними сигналами.

Швейцарський режисер представить в Ужгороді документальний фільм «Спеціальний рейс»(АНОНС)

У рамках ІІІ Фестивалю короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?» в Ужгороді проводитимуться наступні заходи:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 21 січня. Бадьоріться горнятком ранкової кави й зустрічайте новий день зі світлими сподіваннями. Правда завжди перемагає. Нехай ваші гарячі серця активніше працюють, а ранкове кавування додає потрібних емоцій. Вдалого вівторка!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат