Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 6940, 20

Ужгородська міськрада шукає того, хто займеться GPS-системами в маршрутках

Рішення про проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання, який займатиметься установкою "GPS-системи" на всіх міських автобусах прийняли на черговому засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради 15 січня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 15 січня. Впускайте до своїх думок лише приємні емоції і кавуйте в компанії бажаних співрозмовників. Нехай навколишній потік людей, новин чи справ не напружує вашого гармонійного стану. Середа – якнайкращий час, аби почати щось корисне, так що гайда до роботи!

На Закарпатті домовлялися про будівництво нової інфраструктури пункту пропуску «Дякове»

Сьогодні, 14 січня, у пункті пропуску «Дякове» Чопської митниці Міндоходів відбулась робоча зустріч, після реорганізаційних процесів відомств – учасників проекту. Захід пройшов в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013».

На Виноградівщині — ДТП з загиблими

26-річна жінка-водій автомобіля «Skoda Octavia», їдучи містом Виноградів, перетинаючи залізничний переїзд, не впоралася з керуванням та допустила зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106, який рухався попереду.

Ігор Свищо спілкувався із закарпатцями під час прийому громадян

У вівторок, 14 січня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо провів особистий прийом громадян. Традиційно більшість звернень до посадовця стосувалися надання матеріальної допомоги та вирішення житлових питань.

В Закарпатті до бюджету надійшло понад 466 млн. грн. податку на додану вартість

Фахівці управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій Головного управління Міндоходів у Закарпатській області повідомляють, що сума збору до Державного бюджету податку на додану вартість за січень-грудень 2013 року склала 466 млн. 100 тис. грн.. Це на 47 млн. 600 тис. грн., або майже на 11,5%, більше рівня відповідного періоду 2012 року.

Ужгородська молодь привезла Старий новий рік дітям зі школи-інтернату

Новорічні подарунки, канцелярське приладдя і солодощі напередодні Нового року за старим стилем отримали в подарунок від ужгородської молоді   учні спеціалізованого класу Імстичівської школи-інтернат.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 14 січня. Наповнюйте чашечку улюбленою кавою та намагайтеся приймати світ, яким він є. Щастя поруч, дотягніться до нього рукою, і воно супроводжуватиме вас постійно. Нехай свята приносять лише позитивні емоції, а близькі радують турботою і смачними солодощами до кави!

Воддіїв просять поступатися пожежним автомобілям

Правила дорожнього руху, що діють на території України (п. 3.2) свідчать: «У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів).

На Підгірній вже є газ

Станом на 14:30 13 січня 2014 року працівниками ПАТ «Закарпатгаз» було повністю відновлено постачання блакитного палива споживачам дев’яти вулиць обласного центру, де у зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску 12 січня було припинено подачу газу.

На Закарпатті розшукують два автомобілі

Державтоінспекцією Закарпаття розшукуються два автомобілі марки «ВАЗ-2114», кольорів сірий-металік та чорний, 2007 та 2008 років випуску відповідно. Перший викрали в ніч на 3 січня з двору будинку № 14, по вул. Бестужева у м. Ужгород. Другий – в ніч на 11 січня з двору будинку № 29 по вул. Чорновола у м. Ужгород.

Викрадений «ВАЗ-2114» міліція шукає за планом   "Перехват"

Минулих вихідних в ужгородця, котрий працює торговим агентом, викрали авто. Нині міліцією задля пошуків транспортного засобу введено план "Перехват".

Мінкульт пригрозило греко-католикам "припиненням діяльності" і дозволяє молитися у крематоріях

Міністерство культури погрожує Українські греко-католицькій церкві судовими позовами за участь її духовенства у протестах. Про це заявив предстоятель УГКЦ Святослав (Шевчук) на прес-конференції в понеділок, яку транслює Радіо "Свобода".

Виставка «ЗБУДОВАНА СПАДЩИНА...»(ФОТОРЕПОРТАЖ)

ЗАТ «Фонд ім. Бетлен Габора», Дім угорців, Фонд ім. Телекі Ласло та Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгороді представили виставку «ЗБУДОВАНА СПАДЩИНА, ЩО ОНОВЛЮЄТЬСЯ — РЯТУВАННЯ ЦІННОСТЕЙ КАРПАТСЬКОГО БАСЕЙНУ».

Увага, лавинонебезпечно!

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології за дві доби 11-12 січня на високогірї східної частини Закарпатської області випало 10-20 мм снігу при сильному вітрі та хуртовині.

Цьогорічний фестиваль короткометражок про міграцію відвідає швейцарський режисер(АНОНС)

ІІІ Фестиваль короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?» відбудеться 24 січня, о 19.00, у приміщенні Закарпатського обласного театру ляльок (м. Ужгород, пл. Театральна, 8).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 13 січня. Нехай випадкові справи та неприємні люди не порушують вашої ранкової гармонії. Прокидайтеся в доброму гуморі і проводьте свій день якомога краще. Нехай щасливі миті запам’ятовуються під аромат свіжозвареної кави. Бадьорого ранку й загалом хорошого старту у понеділок!

“Лягли” три сайти закарпатських нардепів

Станом на ранок 11 січня, закарпатські сайти “Закарпаття онлайн”, “Мукачево нет” та “Новини Закарпаття” не подають ознак життя. В результаті DDOS-атак зайти на них неможливо. Причому “Закарпаття онлайн” лежить уже третій день.

На Ужгородщині відкрили меморіальну дошку угорським братам

На честь угорських братів Добо у селищі Середнє на Ужгородщині відкрили меморіальну дошку.

ПАДІЮН запрошує на “Старий Новий рік”

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує всіх закарпатців продовжити настрій свят і завітати на шоу-програму «Під Старий Новий рік», яка відбудеться 13 січня

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат